-Abi ben tam olarak kazayı Ercüment abimin arkadaşı İbrahim abimden şöyle dinledim;
-Savaş ile Ercüment bunlar arkadaşlar,Ercümentte Ducati M695 Monster var,Savaş abide yeni Ankara plakalı zx10r almış,gel gezelim niyetine bunlar biniyorlar motora,motoru önce Ercüment abi kullanıyor geziyorlar ken,Alibeyköy de motorun direksiyonuna Savaş abi geçiyor,Sonra savaş abi Alibeyköyden mehmetçik vakfı istikametindeki çevre yoluna çıkıyor;
-
Derken 1,2,3,,,,, vites derken motosiklet 240-246 km görmeye başlıyor.
-bu arada savaş abi virajı aldıktan sonra,az ilerde iki tane yan yana giden TıR görüyor,ilk önce
gazı kesmeden sola yatırıyor motoru kurtaracağını düşünüyor cesaret edemıyor sonra
sağa gaz kesmeden yatırıyor burdan da cıkıs olmadıgını anlayınca tekrar sola yatırıyor,
-tam geçicekken patlıyor(
ibrahim abi diyor ki ilk sollama yaparken rahat sollayabilirmiş aravarmış şerit ile tır in arasında , gazı kesmeden sollamaya çalısınca patladı diyor.)
-
gaz kesmeden motor yatırılmaz diyor. ibrahim abi oda ne kadar motordan anlıyorsa artık.
-Savaş abi sollama yaparken TIR ın tam sol arka dorsesinin köşesine vuruyor motosikletle hız ise 240-250 km arasıymış.
-abi savaş olduğu yerde ölüyor,Ercüment abimin bacağı ayak ile diz arası 1 kırık diz ile kalça arasında 1 kırık ile yerde yatıyor.Ercüment abi kendine geliyor tam kalkacak savasa bakcak oda ne bacağı göğsünün üstünde orda bayılımış, durum vaziyet bu ben ibrahim abiden böyle duydum, ve hattada
ehliyetide yokmuş savas abinin,Hiçbir laf katmadım içine aynen duyduğum gibi ilettim.