[26 Temmuz 2009 Pazar] İzmit Körfez Pisti Organizasyonu
-
27 Temmuz 2009, 23:52
Reklamlar
-
28 Temmuz 2009, 00:03
daha bol fotograf ve de video görmek isterdim virajlara girerken sarkma tekniğini uygulamak öle kolay degil sanırım..ama sokakta degıl pıstlerde bole calısmaların yapılması hem hızdanhemde tecrube eksıklıgınden yapılan kazaların onune gececektir...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
28 Temmuz 2009, 00:16
mehmet abicim sizlerle tanışmak büyük bir onurdu benim için.bir dahaki pist buluşmamızda orda zx-6r ımla hazır olacağımdn emin olabilirsiniz.onur abime barış abime çok çok selamlar.fizikende çok eksiğim var benim.iyi bir diyet ve sporla daha rahat kullanacağımızı düşünüyorum.sizlerle olmaktan çok büyük keyif aldım.iyiki varsınız..
-
28 Temmuz 2009, 00:22
@scuderia06
daha bol fotograf ve de video görmek isterdim virajlara girerken sarkma tekniğini uygulamak öle kolay degil sanırım..ama sokakta degıl pıstlerde bole calısmaların yapılması hem hızdanhemde tecrube eksıklıgınden yapılan kazaların onune gececektir...
Videoların boyutları çok büyük olduğundan koyamıyorum. Son gönderdiğim fotolar videodan capture edilmiştir. Viraj tekniği yarış motorlarında en önemli konudur çünkü herkes düzlükte basar ama viraja gelince panik yapıp frene basar. Bu teknikler de caddede değil pistte öğrenilir. Ben insanlara birşeyler öğretmeye ve altlarındaki motora daha çok hakim olmaları dolayısıyla hayatta kalma şanslarını arttırmak için yapıyorum bu organizasyonları. Çünkü yarış motoru pist için üretilmiştir, otobanda basmak için değil. Bundan sonraki organizasyon için yine duyuru yapacağız, gelmek isteyen gelir. Bu arada piste R6 ile gelen bir bayan arkadaş vardı, oldukça güzel kullanıyor ama daha öğrenmesi gereken çok şey var, ama en azından bir adım atmış, kutluyorum kendisini.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 PM ----------
@zx-10r
mehmet abicim sizlerle tanışmak büyük bir onurdu benim için.bir dahaki pist buluşmamızda orda zx-6r ımla hazır olacağımdn emin olabilirsiniz.onur abime barış abime çok çok selamlar.fizikende çok eksiğim var benim.iyi bir diyet ve sporla daha rahat kullanacağımızı düşünüyorum.sizlerle olmaktan çok büyük keyif aldım.iyiki varsınız..
Emrah'cım biz de seni tanıdığımıza çok memnun olduk. Seneye yarışacaksan, bir sonraki organizasyonlarda seninle biraz yarışa odaklı çalışırız. Biraz yarış havasını tatman için seni birkaç kez sıkıştırdım, reflekslerin oldukça iyi, panik de yapmıyorsun. Sadece biraz daha hızlanman lazım, o da zamanla olacaktır. Senin videonu hiç çekememişiz, bir dahaki sefere kamera konusunda daha iyi organize olacağız. Bu arada ÖM'den cep telefonunu ve mail adresini yollarsan sevinirim.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
28 Temmuz 2009, 00:35
mehmet abicim elimden geleni yapmaya çalıştım pazar günü ama inan çok daha hızlı kullanabilirim fakat düşmekten çekindim yalan yok.motor cadde grenajlarıyla olması tedirgin etti beni fakat birdahakine daha hızlı olacağım senin sayenle.kondisyonum çok düşmüş.10 turdan sonra özellikle sağ ayağım çok kasılmaya başlıyor buda dikkatimi dağıtıyor sürekli.diyorumya zamanla yardımlarınla aşarım inşallah.motorumdan memnunum çok.piste gelmeden önce süspansiyonu biraz ayarlamıştım işede yaradı ön taraf ve arka taraf hiç garip tepkiler vermedi sadece düzlük sonundaki virada arka taraf biraz sallıyor ama biraz gaz açınca düzeliyor.bir dahakina daha iyi olcak inşallah abicim..sence benim en çok zayıf oladuğum taraflar neydi senin gözünle..???
-
28 Temmuz 2009, 00:41
@zx-10r
sence benim en çok zayıf oladuğum taraflar neydi senin gözünle..???
Onu pistte konuşuruz ama genel olarak iyisin. Arkandan videonu çektiğimizde hatalarını kendin görürsün. İnsan kendini görmediğinden hatalarını da görüp düzeltemiyor bazen. Benim motorda da orjinal grenajlar var, insan tedirgin oluyor, lastiğimde yarıştan çıkma ve neredeyse bitikti, gün sonunda zaten çizgilerin bir kısmı kalmamıştı, bir sonraki organizasyona lastiği değiştireceğim. Sen yarış grenajlarını tak bir dahaki sefere, yarışta kafanda hiçbir şey olmamalı, için rahat olmalı yoksa başarı gelmez.
-
28 Temmuz 2009, 00:44
tamam peki mehmet abicim.gelecek pist gününü iple çekiyorumm
-
28 Temmuz 2009, 00:51
Mehmet abi Mehmet abi banada ogreticekmisin bu motorlara nasıl bindiginizi
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
28 Temmuz 2009, 01:02
CERRAHI adlı üyeden alıntı
ben gösteririm sana
-
28 Temmuz 2009, 01:04
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
28 Temmuz 2009, 01:10
boy adlı üyeden alıntı
Bu da tek teker yapıp ayağını bu hale sokan Erdal arkadaşımız.. Eee ne demişler, her teker yapanın kaderi
ufff kötü olmuş çok geçmiş olsun erdal arkadaşımıza umarım bir an önce iyileşir...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
28 Temmuz 2009, 10:10
@CERRAHI
Olm nasıl bir çelişki bu?
Hem "ben seni delerim" deyip bana kafa tut, sonra da "bana da öğret" diye ağla..
Sen zaten benden daha iyi sürüyorsun, ne gerek var öğretmeme?
Patlama konusunda uzmansın
-
28 Temmuz 2009, 10:46
lijoluna adlı üyeden alıntı
ben gösteririm sana
Babana gosterde evlendirsin olm seni
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Nerelerdesin sen kaçaaaaaak.
Abi kosusturmaca işte be yardir.com işte anlayacagın
boy adlı üyeden alıntı
@CERRAHI
Olm nasıl bir çelişki bu?
Hem "ben seni delerim" deyip bana kafa tut, sonra da "bana da öğret" diye ağla..
Sen zaten benden daha iyi sürüyorsun, ne gerek var öğretmeme?
Patlama konusunda uzmansın
Sen gordunmu hiç patladıgımı
cumle ve kelimelerine dikkat et delerimde patlarımda haberin olsun
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
28 Temmuz 2009, 10:53
@CERRAHI
Sen gordunmu hiç patladıgımı
Olm sana çivi çakarlerken çekilmiş videoların dolaşıyor Facebook aleminde hahaha
Karı gibi ağlyorsun orada haahahah
-
28 Temmuz 2009, 11:22
boy adlı üyeden alıntı
@CERRAHI
Olm sana çivi çakarlerken çekilmiş videoların dolaşıyor Facebook aleminde hahaha
Karı gibi ağlyorsun orada haahahah
bana bak len BOYu posu devrilmeyesice ne zamandır gormuyorum diye oyle klavye erkekligi yapma elime bir alırsam drift yaptırırım sana
Bana bak olm bırak dalgayı da bir gun goruselim cok ozledim seni.
-
28 Temmuz 2009, 12:09
@CERRAHI
Bana bak olm bırak dalgayı da bir gun goruselim cok ozledim seni.
Görüşelim abi, kızlardan çok vakit olmuyor ama pist için her zaman vakit var, olmadı pistte görüşürüz ama alırım anahtarını heheheheheh
-
28 Temmuz 2009, 12:38
-
28 Temmuz 2009, 17:06
CCS de öğrendiklerimizi unutmak üzereyken bu pist günü imdada yetişti : )
sağolsun mehmet hocamız yardımcı oldu eğitimde öğrendiklerimizi tekrarladık.
günün en büyük kazancı 3 tane her pist gününe gelecek türden sıkı arkadaşla tanıştık. telefonlar, mailler alındı. bu iş artık oturuyor. bundan sonra her zaman katılabilecek 7-8 kişilik bir kemik kadro oluştu. her şeyin fazlası zarar zaten : )
mehmet kardeşime buradan tekrar teşekkür ederim. havası bozulmasın diye gaz kestim : )))) yoksa içerden-dışardan delik deşik ederim bilir o : )))
video 10 numara olmuş ! bir sonrakine inşallah alıram kamerayı benim motora da takalım.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
-
28 Temmuz 2009, 17:19
Nedir bu adamın cektigi gelen deliyor gecen deliyor
-
28 Temmuz 2009, 23:49
barış abicim seninle tanıştığım için çok mutluyum..ilerde bende alacağım HRC 1000RR beraber tam gazlayacağız pistteeee)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler