çok kararsızım racing lerin tipi chopperin uzun yol rahatlığı
-
scoterimi satıp büyük bi makine alacam chopperin rahatlığına hastayım racingin tipine karar veremiyom racingde eğiliyon bükülüyon 8 oluyon ayakların geriye atıyon racing olarak hyosung gt 250 r var chopper olarak hyosung gv 250 yada kymco venox kararsızım honda rebel var bide
Reklamlar
-
chopper derim ayrıca gv 250 güzel makine...
[B][I][U]TEK RAKİBİM THY[/U][/I][/B]
-
Life is what happens when you are busy making plans
-
cruiser motorlar uzun yolda rahat rahat oldugunu sanmıyorum en rahatlar touringler ve endurolar ayrıca cruiser motorların seri bir kullanım şekilleri y oktur daha çok keyif motorlarıdır..
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
Ben siyah gt250r kullandım.Gerçekten tip olarak acayip ilgi çekiyo.Honda yamaha o kadar ilgi çekmez.Ancak spor oturuş pozisyonu işte bildiğin gibi.Ayaklar biraz geride vücut yatık kullanıyosun.Şehir içinde çok sıkıntılı bir oturuş pozisyonu.Geçen bi honda shadowun selesine oturdum.O nasıl bişey öyle.Sanki arkana yaslanacakmışsın gibi oturuyosun ancak yaslanacak bişey yok.Bana kalırsa chopperlarda o kadar rahat değil.En iyi oturuş pozisyonu touring motorlarda bence.
-
crusierlar, geniş seleli olduğu için, ve ayaklar önde olduğundan ilk bakışta rahatmış gibi gelebilir. ancak scooterlarda da yaklaşık olarak kullanmakta olduğumuz bu pozisyon, arkaya yaslanıyormuş gibi kullanmayı gerektirir. çok keyifli olmasının yanısıra, arkamızda yaslanacağımız birşey olmadığından, yol uzadıkça kol ve sırtı rahatsız etmeye başlar.
racing kullanımında da ayaklar kalcanın biraz gerisinde ve vücut öne yatık olduğundan, dışarıdan estetik görünmesinin yanında kollarda yorgunluk yapabilir.
en rahat pozisyon, naked ve touring motosikletlerdeki gibi ayakların kalça hizasında olduğu dik oturuş pozisyonudur.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
scuderia06 adlı üyeden alıntı
cruiser motorlar uzun yolda rahat rahat oldugunu sanmıyorum en rahatlar touringler ve endurolar ayrıca cruiser motorların seri bir kullanım şekilleri y oktur daha çok keyif motorlarıdır..
kesinlikle
uzun yolda en rahat touring
adı üstünde uzun yol motoru
choper da görüntü süper
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
touring alacaksan
suzuki gsr 600
yamaha fazer 600 düşünebilirsin
Life is what happens when you are busy making plans
-
Bence ucuz bir chopper ile başla. 250 cc chopper alırsın ve güce alışırsın. Chopperın rahatlığını göz önünde bulundurup bir de gt250 r a binersin. Hangisine işte benim motorum bu olmalı dersen onu kullanırsın. Ben öyle yapacağım en azından.
-
23 Temmuz 2009, 23:20
CallofJuarez adlı üyeden alıntı
Ben siyah gt250r kullandım.Gerçekten tip olarak acayip ilgi çekiyo.Honda yamaha o kadar ilgi çekmez.Ancak spor oturuş pozisyonu işte bildiğin gibi.Ayaklar biraz geride vücut yatık kullanıyosun.Şehir içinde çok sıkıntılı bir oturuş pozisyonu.Geçen bi honda shadowun selesine oturdum.O nasıl bişey öyle.Sanki arkana yaslanacakmışsın gibi oturuyosun ancak yaslanacak bişey yok.Bana kalırsa chopperlarda o kadar rahat değil.En iyi oturuş pozisyonu touring motorlarda bence.
sürücü icin sissy bar yapılamasmı?
-
23 Temmuz 2009, 23:34
kartezyenx adlı üyeden alıntı
scoterimi satıp büyük bi makine alacam chopperin rahatlığına hastayım racingin tipine karar veremiyom racingde eğiliyon bükülüyon 8 oluyon ayakların geriye atıyon racing olarak hyosung gt 250 r var chopper olarak hyosung gv 250 yada kymco venox kararsızım honda rebel var bide
Cruiser motorların rahatlığından çok görünüşleri ve tok sesleri dikkat çekicidir.
-
24 Temmuz 2009, 11:35
QuerysmaS adlı üyeden alıntı
sürücü icin sissy bar yapılamasmı?
chopperlarda isteğe bağlı olarak yapılıyor zaten
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
24 Temmuz 2009, 11:42
Tabiki sürücü için sisybar yapılır , deri ve krom karışımlı herşey yapılır. Cruiserlarda sürücü sisybarları satılıyor zaten , alacağın motora uygun olanını aksesuar satan yerlerden bulabilirsin . Uzun yoldada sisybarla oldukça rahattır. Geniş selesi dik oturuş pozisyonu , koruma demirine koyulacak ayaklıklarla koltukta oturuyor gibi hatta televizyon koltugunda oturuyor gibi ayaklarını uzatarak seyahat edebilirsin. Cruiser süper bişeydir
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler