VT 750C2 Shadow Vs. Cbr ?
Reklamlar
-
edit : konu kapanmıştır.tşkler
Reklamlar
-
Super Sporttan şaşma temız 2.el cbr al sen
-
ikisinin de cok ayrı bi tadı olduguna eminim ama ben olsam 0 deil 2, el bi ss bakardım
-
01 Ağustos 2009, 15:15
bende aynı kararsız kaldım 3 tane motor arasında - VT 750C2 -Honda CB 600F Hornet - Kawasaki ER-N6 bunların hangisini alsam diye duşunuyorum
-
01 Ağustos 2009, 15:26
komandant arkadaş sen iyice arada kalmışsın. sana kalmış ama bence vt750 al bence hem daha havalı hem daha konforlu çünkü diğer naked tiplerini ben hiç sevmiyorum bilmiyorum sen hoşnıyomusun. bence kawasaki ss al
-
01 Ağustos 2009, 15:27
komandant adlı üyeden alıntı
bende aynı kararsız kaldım 3 tane motor arasında - VT 750C2 -Honda CB 600F Hornet - Kawasaki ER-N6 bunların hangisini alsam diye duşunuyorum
kawasaki er6n
çünkü 2 silindirli ve enjeksiyonlu
Life is what happens when you are busy making plans
-
01 Ağustos 2009, 15:47
almayı düşündüğün 2 motorun segmentleri arasındaki dağlar kadar farkdan bahsetmiyeceğim,gerek yok) Shadow yıllarca kullandım,konforlu neredeyse yolda kendi kendine giden bir motordur.Diğeri CBR bir SS olarak çok daha ciddi bir motor.CBR alırsan Hem konfordan hemde paradan fedakarlık yapman gerekecek,benim tercihim Shadow olurdu.600 cc üzerindeki bir SS i hakkını vererek kullanacak çok yer yok otoban dışında malesef.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
01 Ağustos 2009, 17:22
teşekkurler fark olduğunu biliyorum zaten oyuzden sordum çunku ben daha yeni başliyacağım için karar veremiyorum
-
01 Ağustos 2009, 18:02
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Konu sahibinin istegi üzerine kilitlenimştir. |
|
|
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler