EVET ARKADAŞLAR BAŞLIKTE BELİRTTİĞİM GİBİ AMA
2009 MODEL YAMAHA RX KİNG 135 BULUNURMU MOTORLARLA ALAKAM FAZLA YOK YENİ BİR 0 MOTOR OLACAĞIM RX 135 2009 MODEL BULUNURMU
BENCE BULUNMAZ AMA BİR FİKRİ FİLAN OLURSA
EVET ARKADAŞLAR BAŞLIKTE BELİRTTİĞİM GİBİ AMA
2009 MODEL YAMAHA RX KİNG 135 BULUNURMU MOTORLARLA ALAKAM FAZLA YOK YENİ BİR 0 MOTOR OLACAĞIM RX 135 2009 MODEL BULUNURMU
BENCE BULUNMAZ AMA BİR FİKRİ FİLAN OLURSA
imkansız ikinci elini bulman bile zor en çok sanırım antalyada var ilanları gez
Bulunur.
Gaziantep te filan üretildiğini duydum ama
2009 model rx king 135 bana gayet cok hoş geliyor 2009 model 0 bulabilsem hemen alacağım ama...
yamaha
rx
135
gaziantepte üretiliyormuş. puhahaha
güldürmeyin adamı türkiyede üretilen motosiklet yokki yamaha olsun.
sanırım yamaha üretimini durdurdu 2 zamanlı oldugu için. 2009 bulamazsın ama hiç kullanılmamış belki bulursun. adam almıştır ama binmemiştir.
ayrıca ikinci elde çok temiz makina bulmak için çok araştırman lazım bu birkaçyıl bile sürebilir.
başka yardım edecek yokmu ???
neye yardım edecez.
bulunmaz demiş adamlar.bulunmaz işte.
Orgazma Dudak Büktürür
135i bilmem ama 115i çok iyi kaçıyor.benim 125lik motorla şehirdışında gezerken bir tane abide gördüm 2 saat aralıksız beraber gittik.hatta yokuşta resmen fark attı adam bana.helal olsun dedim.
2 teker tek ruh tek yol.
iki zamanlı bir motor olduğundan ve avrupa normlarına uymadığından 115 ve 135 kinglerin üretimi yok...ama bulursan ikinci elini birçok sıfır motora taş çıkartır..özellikle 135 tam bir canavar.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)