En faydalı Bilgi (belki bilmeyen vardır)
Reklamlar
-
arkadaşlar motosiklet hakkında herkesden o kadar cok faydalı bilgili duydumki belki anlatmakla bitmez ama şimdi anlatacagım şey hayati önem taşıyor çogunuz biliyordur gerçi.. bunu motosiklete yeni başladıgım sıralar kurye bı arkadaşdan ogrendım malumunuz cg 125 lerde benzın gostergesı olmadıgı için malum benzınlıgeden pek sık ugramıyosunuz benzininiz ansızın bitiverıyor defalarca geldi başıma hic panik yapmıyosunuz HEMEN DEPO KAPAGINI ACIYORSUNUZ DERİN Bİ NEFES ALIPP BÜTÜN GUCUNUZLE DEPO KAPAGINDAN İÇERİ ÜFLUYOSUNUZ ama dikkat edin o basıncla hava geri cigerlerınıze dolarsa biber gazı yemiş gbi olursunuz benim başıma cok geldı bu şekilde bi kaç km daha gidebiliyosunuz buda benzınlıge gıtmenıze yeterlı olacaktır ..odamı bıtıyo baktını teklıyo stop edecek kökleyin gazı hafıf yokuş aşşa olursa benzının kokusuyla bıle gıdıyor son gaz bı kac kmde öyle gidebılırsınız oda bitti ve hala benzınlıge varamadınız .üzülmeyin ! Fred cakmaktaş takdigi ni kullanın '' eskıden benzınmı varmışş bee '' diyosunuz ve motorun uzerıne bınıp tabana kuvvett :D kaldırımdan destek alısanız daha kolay oluyor ortalama 15 km hıza ulaşıyorsunuz duz yolda .. arkadaşlar motosiklet hayatımda en cok işime yarayan bılgı bu oldu benzine gelen zamlardan sonra benzın bitişini hesaplayamaz oldum ve 2 gundur 2 kere otobanda kaldım ıkısındede 3 4 km otedekı benzınlıge ulaşmayı başardım .. birilerine faydası olcaksa ne mutlu bana iyi geceler
Reklamlar
-
depoya üfürme işini ilk duydum şahsen faydalandığım bir bilgi ordu
-
Yani illa benzin bitene kadar gidicem diyorsun... Pes....
-
-
İyi bir fikir.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
hakkatten güzel bir bilgi
seviyorum ya kuryecileri
Allah yardımcılaır olsun, işleri hakkatten zor
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
Depoya fazla üflemedim ama motoru benzin musluğu ne taraftaysa o tarafa çok yatırdım.Musluk genellikle deponun sol tafarında oluyor sola doğru yatırdığımda sağ bölmedeki benzin musluğa gidiyor.
-
benim motordada benzin göstergesi yok hiç benzin bitmeden daha dünyanın benzini varken fulluyorum hep sorun çıkmasın diye ama bu bilgi herzaman işe yarar sağolasın
-
tesekkürler dostum bilmiyordum.
-
22 Temmuz 2009, 11:28
bilgi güzel de bu olayı yedek depo da bittiği zaman mı yapıyoruz orayı anlamadım tam olarak.normalde benzin göstergesi olmasa da benzin bittiğinde yedek depo devreye girmiyo mu?zaten o kadar benzin benzinliğe kadar götürür tahmin ediyorum hala benzinliğe varamazsak bence sorun bizde değil benzinlikte diye düşünüyorum yada titanlarda yedek depo yokmudur?cahilliğimi mazur görün
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
22 Temmuz 2009, 11:43
Sana güveniyorum; biterse bende okuyup üflüyeceğim
-
22 Temmuz 2009, 11:46
motoru ilk aldığımdan beri bu muhabbeti biliyorum depoya üflemek azmı kafamız güzel oldu o benzin kokusundan
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
22 Temmuz 2009, 11:53
Allah razı olsun kardeşim...totoşum 91 de mobilet selesine değdi ...o günden bu yana benzinim bitmedi...bu mesajın bana ders oldu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
22 Temmuz 2009, 12:14
90larda mobilet sürerken sıkça kullandığımız bir yöntemdi
-
22 Temmuz 2009, 12:17
peco 103üm varken,lisede,sıklıkla uyguladığım bir şeydi üfleme işi,lifanı alınca yıllar sonra benzin göstergesi olmayınca seymen yolunda,çorluda,üflemek zorunda kaldım bi defa..sanırım adana-osmaniye-hatay üçgenindeki arkadaşlar bilir böyle bişe..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
-
22 Temmuz 2009, 12:19
Yedek depoya geçince hemen benzin alırım garanti olsun diye.
-
22 Temmuz 2009, 12:37
PIERzig adlı üyeden alıntı
90larda mobilet sürerken sıkça kullandığımız bir yöntemdi
hangi 90....99 mu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
22 Temmuz 2009, 12:52
-
22 Temmuz 2009, 12:54
asya scoterla çok sık yolda kalırım genelde depoyu sağa sola yatırırım 1 km kadar gider yakın zamanda yine kalırım yolda nabayım içinde benzin oldumu duramıyorum bitiriyorum hemen
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
22 Temmuz 2009, 12:56
Bir gün bende deniyecem...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler