yaklasık 10 yıl kadar önce moblyette ile yolda kalınca üfleme taktigini kullanıyodum.Hatta tanıdık birisi yolda kaldıgımı görünce küçük abdestini içine yap demişti
bende şaşırdım bilmeyenler oldugunu duyunca
yaklasık 10 yıl kadar önce moblyette ile yolda kalınca üfleme taktigini kullanıyodum.Hatta tanıdık birisi yolda kaldıgımı görünce küçük abdestini içine yap demişti
bende şaşırdım bilmeyenler oldugunu duyunca
Umarım denemem.... Ama yine de teşekkürler
ben mobylette de üfleyerek bilem gidiyorum depo onumde ne de olsa bi çeşit enjenksiyon
ben caracala hala yapıyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
allla alla ya neden benden başka kimse yolda kalmıyorrrr :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------
bende bağımlılık yaptı artıkın
depodaki benzinin tamamen bitmesi çok sakıncalıdır,
zamanla deponun dibinde oluşan pislikler karbürötere giderek tıkayabilir ve büyük masraf açabilir, bilginize...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
depoya uflerken polıs gelıp cubuk uzatırsa ufle dıye ozaman nolcak .... 190 promıl alkol :D abı valla bi fırt cekdım
hortt :D.............
Faydalı bilgi ama ben kaç km. sonra yolda kalacağımı bildiğim için benzinimi hep zamanında alırım 20 tl 150 km
en iyisi, yedege düştü mü?(kalan 60km lik yakıta bakmadan) Ilk benzinlige yanaşmak
112ciyiz
tabi ülkemizdeki benzin fiyatları dünyada bir numarayken aramak zorunda kaldığımız çözümlere bak
çok kişinin ihtiyacı olabilecek bir bilgi paylaştığın için teşekkürler
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
hehee ben arkadaşımın bionic 52 ile yolda kalmıştım benzin kapağını açtım üfüriym derken ağzım yüzüm simsiyah olmuştu bayağı bi yol gitmiştim ama
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir.. :cat:
Önceden arkadaşların mobilletlerinde benzin bittiğinde kapağı açıp üflerlerdi ) Arkadaşın dedği gibi işe yarıyordu)
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
üflemeden önce okursanız bir km daha fazla yol yapar
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)