ders güzel.. üfleme yeni bi teknik değil ama arabalarda pek işe yaramıyor ancak karbüratör boğazına üflemen lazım..
yalnız ana fikir biraz sakıncalı.. demirden korkan trene binmez
pek sevmesem de bi çok defa kullandığım bi yöntem :D
yapıcak bişey olmadığında tek çare..!
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
okuyalım üfleyelim kafaları güzelleştirelim
2 teker tek ruh tek yol.
Süper bilgi teşekkürler....
Kurtlarla dans.. --'-,-@
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
valla motora binince kendımı öyle bi kaptırıyorumkii taki benzin bitene kadar işin kotusu öyle dalıyorumkı motora her benzin bıttıgınde motor arıza yaptı sanıyorum :D olayın aslı motoru saga sola sallayınca ortaya cıkıyor ses yok benzın bıtmiş :D sevinsemmi üzülsemmi bilemıyorumm :D ilk gunler depoya üfleyınce oda bana üflerdi sona ses gidiyo helyum gazı yemiş gibi bu tıtan benzının kokusuyla bile gıden bır alet ankaralı varsa aranızda etlik forum avm ye gıdıyordum otobandan etlikte benzın sinyal verdı pır pır etmeye başladı üfledim avm ye kadar gittim o tarafta bı benzınlık vardı gıbı hatırladım sonra alışverıs yaptımm geri donecem bı sordum benzınlık yokmus bida üfledım depoya otobandan etlik dönüşe kadar gittim orda son canını verdı benzın felan kalmadı stop etti
sonra yokuş aşagı antarese dogru gıdecem boşda giderken bi vurdurdum gazı kokleyınce tekrar calısdı gazı sonda tutuyorum az bıraksan durcak gıbı oluyo o sekılde antarese kadar ggittim :D:D cok şey duydum gordum ama en cok kullandıgım bu üfürükcülük oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 PM ----------
anafikri anlayamadım ben banada anlatırmısınızz
çok güzel bir paylaşım teşekkürler ...
yaşım 23 ama bisikletten önce mobilet kullanmayı öğrendim bircok sebepten bircok kez yollarda kaldım yeri geldi hırs yaptım 10km tasıdım motoru ve o depoya üflemeyi bir ben bilirim birde beni bilenler az mı üflerdik sırayla ama bilmeyenler olduğunu düşünmüyordum çünkü çekirdekten yetişenlerin bir çok kez başına gelmiştir sanırım!faydalı olduğu kesin hatırlatıldığı için teşekkürler uzun zamandır yaşamıyordum ama umarım başıma gelmez
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
rica ederim ..seni o depoya üflerken hayal edemiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 PM ----------
bende bilmeyen yoktur diye düşünüyordum ama şaşırtıcı dogrusu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 PM ----------
abi bu arada sen ankaranın neresındesın
içinden
abi ben seni gecenlerde rüyamda gördüm ne alaka bilmiyorum ama 1 ayı gecmişdir göreli .:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 PM ----------
bi bayan yolda giderken beni cevirse şu depoya bi uflermisiniz dese napardım acaba cok merak edıorm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 PM ----------
söyledigin herkes üflerdi kesin hani tv programları cıktıya bu ara biri yardım isdıyor yardım edenlere para verıyor insanlar ole bişi yada kamera şakası sanardı muhtemeln
Mobiletler bu konuda biras daha iyi en azından pedalları var )
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
KuLLanıorum o taktiqi ^^
[QUOTE=_UnReaL_;1692914]Mobiletler bu konuda biras daha iyi en azından pedalları var )[/QUOTE
eskiden görürdüm hep yokus cıkarken bı yandanda pedal cevirirlerdi :D
Ne zormuş işleri bazen görüyorum arkdan simsiyah duman el dip gaz, bir yandada pedallara kuvvet
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)