Arkadaslar Kucuk motorlar ıcın App plakalar var kenarsız ve mınnacık 1 adetın muhurlu ve muhursuz fıyatları nedır acaba nerden alabılırım yapan bırısı varsa yada msn numara vs. yazarsanız cok sevınırım
Arkadaslar Kucuk motorlar ıcın App plakalar var kenarsız ve mınnacık 1 adetın muhurlu ve muhursuz fıyatları nedır acaba nerden alabılırım yapan bırısı varsa yada msn numara vs. yazarsanız cok sevınırım
onun için app ciye gitceksin
ıyy akşam akşamsa çekilmiyom =)
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
tabelacılara başvurmalısın,
sana yardımcı olacaklardır,
10 lıra tutuyor,,,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bugun bir arabada gördüm sayı ve harflerin üzerine plexi den rakam kestirip yapıştırmış iyi duruyordu
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Anladım Plexi yapıstırma turu plaka cıdden hos duruyorda yasal olmuyor sanırım polıs cevırmezde cevırırse plakaya bısey dermı? ole yapıstırma turu olursa matbadan
Küçük plakayı emniyet mühürlemiyor bilgine.Bazı şubeler normal app yide geri çeviriyor haberin olsun.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
app nedir ya?küçük plaka mı?
2 teker tek ruh tek yol.
benim motorumda var ama modeli eski, yani plakalar son haline gelmeden öncede vardı üstünde damgasıda var muayenedende geçmiş polislerde bugüne kadar bişey demedi
virago 250
Normal Kare APP plakayı Trafik işi ile uğraşan muameleciler yapıyor. Bir çoğu mühürde bastırabiliyor.
APP hakkında kısa bilgi KALIN puntolu ve Siyah çerçevesi olmayan plakalara deniyor genelde.
Bir yöntemde Kırtasiyeye gidip CD kalemi satın alıyorsun kalın uçlu olmasına biraz dikkat. Tüm harfleri teker teker iyice boyuyorsun, plakanın çerçevesinide tinerli bez yada üstübü ile silebilirsin. El emeği göz nuru
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Ben Kawasaki'yi servise götürdüğümde orda bi eleman gördüm. Eline makası almış, yağ tenekesini kesiyor. Rica ettim iki dakikalığına aldım elinden makası. Plakanın kenarındaki siyah kısmı kestim. Sonra taş motoruyla düzelttim kenarlarını. Daha agresif durdu.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
kenarlarındaki çizgileri tinerli beze yok edin yazılarıda siyah folyoyla kalınlaştırıyorlar.
Bir çok motorcu elinden gelse plakaları silmeye veya saklamaya çalışıyor siz ise daha kalınlaştırmaya ve görünür hale getirmeye çalışıyorsunuz, anlamadım bu işe ya
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Racıngcı saklar dırek soksem nolur seyden korkuorm allah korusun calınsa nerden gorcez fln calan zaten soker ama yınede aklımda bulunur.
gittigidiyor.com yada sahibinden.com sitesine bi bak derim app plaka die orada yapanlar veriyorlar bilgilerini oradan ulaşırsın...
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
tesekkurler evet ordan buldum saolasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)