Korumalı Mont Arıyorum Uygun ve iyi bir şey nereden bulurum??
Reklamlar
-
22 Temmuz 2009, 16:15
yalnız_kurt adlı üyeden alıntı
İhtiyacı olan arkadaşlara kaçırılmayacak fırsat.
Hollanda malı Full Koruma (Omuz,Sırt ve Dirsek) MACNA marka hem yazlık hemde kışlık rahatlıkla kullanabileceğiniz çok şık ve sağlam montlar sadece 200ytl. (Piyasa fiyatı 180-200Euro)
Not. Bütün montların iç astarları çıkartılıp yazlık olarakda kullanılabilinir. Kesinlikle su ve soğuk geçirmez. Değişme garantili. Her beden mevcuttur.
05359760878
kesinlikle tavsiye ederim. piyasada aynı kalşite ve işçilikte aynı sağlamlıkta bir montu 4-500 den aşağıya alamazsınız.. kumaşı herşeyi dörtdörtlük. korumaları zayıf. ben o yüzden korumalarını çıkartıp köpük korumalardan takmıştım. ancak yazın kullanılamayacak bir mont.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 PM ----------
_UnReaL_ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ilginiz için hepinize çok tşk. ederim, Sabah 10 gibi feyizoğluna gittim ancak aradığım montu bulamadım, ordan bastım fenerbahçeye geçtim ki bütün dükkanları gezdim ve italyan SUDMY marka bir mont aldım bedenime tam oturdu ve günlük giyilebilecek bir mont en güzelide 4 mevsim ve yazlık gibi ince bir yapısı var. 350 TL. ama taksitte biras sorun çıkardılar derken mağaza sorumlusu hoş bir bayan vardı biras şirinlik yaptıktan sonra 5 takside böldüler. BU arada etiket fiyatı 470 TL. idi. Akşam resimleriini koyacağım.
suomy olmasın o
Reklamlar
-
22 Temmuz 2009, 16:40
-
22 Temmuz 2009, 17:15
Bu malzemeler Sirkecide nerelerde oluyor acaba? Otarafı hiç bilmediğim için öğrenmek istiyorum. Bende mont almak istiyorum kendime ve eşime.
-
22 Temmuz 2009, 18:23
güle güle kullan kardeşim...
Tolgam adlı üyeden alıntı
Bu malzemeler Sirkecide nerelerde oluyor acaba? Otarafı hiç bilmediğim için öğrenmek istiyorum. Bende mont almak istiyorum kendime ve eşime.
Sirkeciye gitmeye gerek yok...okmeydanında feyizoğlunda bulursun...netten bakıver modellere...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
23 Temmuz 2009, 00:30
Sirkeci tren istasyonunun tam karşısında mc donalts ın sokağından içeri girdiğin zaman 8 - 10 tane dükkan var hocam. Bunun dışında da fenerbahçe stadyumunun karşısında ve hizasında 8 - 10 tane dükkan var. Ben montu fenerbahçeden bir dükkandan aldım. Ama fiyatları sirkeciye göre biras yüksek ama kaliteli şeyler var diyebilirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------
[QUOTE=mete_han;1692103]güle güle kullan kardeşim...
SAğolasın abicim sonunda buldum montu nasıl beyendinmi??
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
23 Temmuz 2009, 00:32
eh hayrılı olsun kardeş.....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
23 Temmuz 2009, 00:34
Akileos adlı üyeden alıntı
eh hayrılı olsun kardeş.....
eh derken?
-
23 Temmuz 2009, 00:39
Forumdan Uzaklaştırıldı
Motovizyondan,,İXS ,,Veya Revit Focus modelini tavsiye ederim..diye yazmıştım ..almışsın hayırlı olsun sağlıcakla kullan.
-
23 Temmuz 2009, 00:41
eh derken?
ya e yazıcaktım h de kendisi atlamış alınmış alınmıştır ..hayırlı olsun alan herzaman kazanır..yanlış anlama yani..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
23 Temmuz 2009, 00:45
Eyw. hocam ) Tşk.
-
23 Temmuz 2009, 12:44
mete_han adlı üyeden alıntı
Sirkeciye gitmeye gerek yok...okmeydanında feyizoğlunda bulursun...netten bakıver modellere...
Teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 AM ----------
Sirkeci tren istasyonunun tam karşısında mc donalts ın sokağından içeri girdiğin zaman 8 - 10 tane dükkan var hocam. Bunun dışında da fenerbahçe stadyumunun karşısında ve hizasında 8 - 10 tane dükkan var. Ben montu fenerbahçeden bir dükkandan aldım. Ama fiyatları sirkeciye göre biras yüksek ama kaliteli şeyler var diyebilirim.
Teşekkür ederim.
-
23 Temmuz 2009, 13:17
yalnız_kurt adlı üyeden alıntı
İhtiyacı olan arkadaşlara kaçırılmayacak fırsat.
Hollanda malı Full Koruma (Omuz,Sırt ve Dirsek) MACNA marka hem yazlık hemde kışlık rahatlıkla kullanabileceğiniz çok şık ve sağlam montlar sadece 200ytl. (Piyasa fiyatı 180-200Euro)
Not. Bütün montların iç astarları çıkartılıp yazlık olarakda kullanılabilinir. Kesinlikle su ve soğuk geçirmez. Değişme garantili. Her beden mevcuttur.
05359760878
Rahmetli Tuğper'in montu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 PM ----------
Arkadaşlar ilginiz için hepinize çok tşk. ederim, Sabah 10 gibi feyizoğluna gittim ancak aradığım montu bulamadım, ordan bastım fenerbahçeye geçtim ki bütün dükkanları gezdim ve italyan SUDMY marka bir mont aldım bedenime tam oturdu ve günlük giyilebilecek bir mont en güzelide 4 mevsim ve yazlık gibi ince bir yapısı var. 350 TL. ama taksitte biras sorun çıkardılar derken mağaza sorumlusu hoş bir bayan vardı biras şirinlik yaptıktan sonra 5 takside böldüler. BU arada etiket fiyatı 470 TL. idi. Akşam resimleriini koyacağım.
Hayırlı olsun, Suomy iyidir, güle güle kullan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------
Teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 AM ----------
Teşekkür ederim.
Bizim sitede şu anda kampanya tanıtımı olan Motomax'a da bakmanı öneririm, fiyatlar oldukça uygun ve kaliteli markalar.
-
slm yeni başladım motorsiklet olayına scuterle bu sucuterde korumalı mont pantolon giymek abes gitmez deilmi sonucta koruma ve guvenlik işimle evime gidip gelmek icin araba ile gereksiz yirtinmisiz vala yol acik far acik gidip geliyoz ama takildigim sey koruma botu montu vs sini sparis ettim feyzogluna ve giydigimde ilginc bakılmaz umarim bilgi amaclı yazdim bunu sizler piri olmusunuz işin
-
su geçirmeyen dört mevsimlik mont tavsiye ederim..
şimdiden hayırlı olsun..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler