Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Benzin zammı protesto...

Motovento
    REKLAM ALANI
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nıye bu pretestoyu kendınıze bu kadar prtesto edıyorsunuz .Yaptığınız pretesto sonucunda diyer kişilerın eyvah ne yapıcaz şimdi bak motorcular yürüyüş yapıyor hadi fiatları aşağı cekelım mi olacak hayır AMA OLMAYACAK DIYEDE SESSIZ KALINMAZ öyle değilmi bakın ben esnafım günlerdir siftağsız dükkan kapatıyorum fiatlarım cidden ucuz ama masraflarım cıdden pağalı bu dengesizlik sonucu belkıde coğumuz kepenk kapatacak ortada bır işsizlık parasızlık var susalım tamam zaten yapılanda bu ama sonuç hep bız zarardayız
    Aynen Malesef arkadaşlar kızacaksınız ama hadi protesto yapalım deyince olmuyor .Gerekli yerlerden izin alınması gerekiyor. Yoksa her türlü işler açılır başımıza ...Her benzin zammından sonra bu gibi topiclerin çooook açıldığını biliyorum sadece ve malesef burada yazılanlarla kalıyor icraata gelince kimseler olmuyor ya işim çıktı ya şu nedenle gelemedim . vs vs .Bu işler dediğim gibi haydi protesto edelimle olmuyor.Ve daha önceleride bu gibi protestolar motosikletlerle yapıldı .Keşke duysalardı sesimiz ama duyan olmadı.
    Şoförler cemiyeti denen bir dernek var Yada motorlu araçlarla ilgili bir sürü dernekler var bunun gibi derneklerin önayak olması lazımki bizde katılalım ve yurt genelinde ses getirelim... Belki insafa gelirler zam yapanlar.Selçukda böyle söylemek istedi ama yanlış anlaşıldı.İnşallah kimseyi kırmamışımdır .Bu benim nacizane fikrim..
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen malesef arkadaşlar kızacaksınız ama hadi protesto yapalım deyince olmuyor .gerekli yerlerden izin alınması gerekiyor. Yoksa her türlü işler açılır başımıza ...her benzin zammından sonra bu gibi topiclerin çooook açıldığını biliyorum sadece ve malesef burada yazılanlarla kalıyor icraata gelince kimseler olmuyor ya işim çıktı ya şu nedenle gelemedim . Vs vs .bu işler dediğim gibi haydi protesto edelimle olmuyor.ve daha önceleride bu gibi protestolar motosikletlerle yapıldı .keşke duysalardı sesimiz ama duyan olmadı.
    şoförler cemiyeti denen bir dernek var yada motorlu araçlarla ilgili bir sürü dernekler var bunun gibi derneklerin önayak olması lazımki bizde katılalım ve yurt genelinde ses getirelim... Belki insafa gelirler zam yapanlar.selçukda böyle söylemek istedi ama yanlış anlaşıldı.inşallah kimseyi kırmamışımdır .bu benim nacizane fikrim..
    ++++++++++++++++++++++++++++ ~
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    mondial 151 rs
    Aynen Malesef arkadaşlar kızacaksınız ama hadi protesto yapalım deyince olmuyor .Gerekli yerlerden izin alınması gerekiyor. Yoksa her türlü işler açılır başımıza ...Her benzin zammından sonra bu gibi topiclerin çooook açıldığını biliyorum sadece ve malesef burada yazılanlarla kalıyor icraata gelince kimseler olmuyor ya işim çıktı ya şu nedenle gelemedim . vs vs .Bu işler dediğim gibi haydi protesto edelimle olmuyor.Ve daha önceleride bu gibi protestolar motosikletlerle yapıldı .Keşke duysalardı sesimiz ama duyan olmadı.
    Şoförler cemiyeti denen bir dernek var Yada motorlu araçlarla ilgili bir sürü dernekler var bunun gibi derneklerin önayak olması lazımki bizde katılalım ve yurt genelinde ses getirelim... Belki insafa gelirler zam yapanlar.Selçukda böyle söylemek istedi ama yanlış anlaşıldı.İnşallah kimseyi kırmamışımdır .Bu benim nacizane fikrim..
    arkadaşım zaten bende bu konuy actığımda yazdım daha önce böyle bir ise giren varmı diye eğer yapan isin usulunu bilen varsa bize ön ayak olsun olay bu ..

Motosikleti
    S&T GV250
    şimdi protesto dediğimiz hadise, hele kitlesel bir protesto düşünülüyorsa birincisi;
    -net bir talep yahut talepler ile yapılır
    -bir örgütlülük yahut birkaç örgütlülüğün yazılı protokolleri ve o örgütlülükçe belirlenmiş ilkeler doğrultusunda yapılır.
    şayet böyle bi protesto kararı alındı, gelelim ayrıntılara;
    -bir komite oluşturulur, bu komite, şekli protokole bağlı olarak belirlenen protesto için gerekli yasal mevzuatı inceler, gerekli bürokratik işlemleri kovalar
    -bir diğer komite ise diğer teknik organizasyonları üstlenir, yerine getirir
    -şayet protesto toplantı ve miting şeklinde ise bununla ilgili toplantı ve gösteri yürüşleri kanunu çerçevesinde protesto yapılacak ilin valiliğine bildirilir.(yasaya göre aslında valilikten izin alınması söz konusu değildir, protesto yapacak olan örgütlülük yapacağı protestonun yerini ve zamanını bildirmekle yükümlüdür, lakin bu durum pratikte uygulanmaz, keyfi olarak keyfi gerekçelerle böyle protestolar çoğu zaman başvuru aşamasında engellenir)
    -yapılabilecek bir diğer şey ise "basın açıklaması"dır. basın açıklaması için herhangi bir merciden herhangi bir izin alınması gerekmez, mülki idare böyle etkinliklerin yer ve zamanından basın açıklaması yapacak kurumun basın kuruluşlarına çektiği fakslar ile haberdar olur ve genelde polisiye önlem alır.

işin örgütlenme ve yasal kısmı çok temel başlıklarıyla böyle

ikinci olarak,
    sivil itaatsizlik dediğimiz bir eylem tarzı vardır ki, bu başlıkta önerilen şey bir sivil itaatsizlik eylemidir...çünkü kamuya ayrılmış yol, kurallara itaat etmeyerek (motosikletleri itmek sureti ile) işgal etmiş olunur ve buna göre yetkili merci işlem yapar, sivil itaatsizlik eylemine müdahale eder, eyleme katılanlar hakkında genelde kamu davası açılır.

gelelim şahsi kanaatime;
    böyle bir protesto haberlerde bir gün çok kıyak rating alır, ikinci gün hiç bir şey olmamış gibi devam edilir hayata, katılanlara da güzel anılar kalır, elebaşları da haklarında açılan kamu davalarında yargılanabilir, muhtemelen de beraat ederler...

benzin zammını protesto etmenin aslında en temiz en kıyak yolu, benzin almamaktır, almadan nası gidicez gezicez işimizi görecez orası ayrı handikap...

kısaca böyle...
    ha böyle bir eylem yapılırsa (toplu motor itme vb tarzı) katılırım o ayrı...
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    işi yokuşa sürme souvarine müdür, seni prostesto ediyorum

toplu taşıma vasıtalarını kullanmak mantıklı vede sonuç verir bi protesto şekli.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    S&T GV250
    müdürüm müslüm baba'nın da şarkısında dediği gibi, "yakarsa dünyayı garipler yakar"...garipler de dünyayı benzine zam geldi diye yakmaz da başka durumlarda yakar ki gerisine de ben karışmam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------

söndüren itfaiyecinin de hortumunu severim
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

Motosikleti
    xt 600
    "yakarsa dünyayı garipler yakar" Lenin'e ilham veren musiki parçasıdır
    bizden bi yol olmaz gibi bi his var içimde. kim binecek şimdi otobüse 10 yenikuruş zammı protesto için.

Motosikleti
    S&T GV250
    aman otobüsün benzini de sebepli çeşmesinden mi doluyor sanki

Motosikleti
    mondial 151 rs
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "yakarsa dünyayı garipler yakar" Lenin'e ilham veren musiki parçasıdır
    bizden bi yol olmaz gibi bi his var içimde. kim binecek şimdi otobüse 10 yenikuruş zammı protesto için.
    1.si otobüs ücretleride zamlandı 2.si zaten otobüs ü kullanan vatandaşlara otobüsler yetmiyor tıklım tıklım bizde binersek yukarıya aile katınamı cıkacaz ?

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    aslında motorları iterek protesto etmek çok orjinal bir fikir
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

Motosikleti
    mondial 151 rs
    arkadaşlarımın tavsiyesiyle sürekli benzin aldığım shell in önüne cekicem motorumu orada yakıcam... bundna iyi protesto olmaz.

Motosikleti
    S&T GV250
    yangın benzinliğe de sıçrarsa epey canlı bi protesto olur allah muhafaza

Motosikleti
    xt 600
    yakarsa dünyayı garipler yakar diye verdin adama gazı.
    aha bu forum sayfaları şahittir, fikri veren souvarine.

petrol kartellerinin satış rakamlarıyla oynamadan bi sonuç alınabileceğini düşünmüyorum.

Motosikleti
    S&T GV250
    storm sen yak müdürüm benzinliği ben sana hapiste bakarım

aslında ben konu bor madenine gelsin ve makara ufak ufak başlasın istiyorum...sahi geleceğin yakıtı bi bor madeni vardı ne oldu ona? erke dönergecinden ise hiç bahsetmiyorum

Motosikleti
    mondial 151 rs
    souvarine saolasın :D shell i yakarım paşa paşa yatarım :D aslında evet bor olabilir ama pahalıya kacıyo ya :D biz motorlara lpg taktıralım bence daha iyi sonucta arbalarla aynımotor yani ne olacakki..

Motosikleti
    S&T GV250
    eyvah motora lpg geyiği de başladı...bu muhabbet bitmez, bence dağılalım...10 kuruşluk zam için de artık ne bileyim ben bi gazoz içeyim bari

Motosikleti
    xt 600
    erke dönergecinden 4 silindir egsoz sesi alamadıktan sonra neyleyim bedava enerjiyi. ben malum toplantıdaydım. "bzzzzzt" sesi veriyodu makine.

konuyla alakalı parça atayım arayada geyik yapmaktan yargılanmayalım.

en iyi protesto kontak kapatmaktır. mevzu paraysa toplanıp dikkat çekici bir protesto gösterisi yapmak sadece eğlenceli bi etkinlik olacaktır kanaatimce.

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beni bi tek korkut abim anlamış... Teşekkür ederim abim. Hepinz beni yanlış anlamışsınız ne yazıkki. Keşke arkadaşlar yazdıklarımdan bir fikir çıkartsaydınız Ben kimseyle tartışmaya girmiyorum girmekte istemiyorum kalplerde kırmak istemiyorum k.bakmayın beyler ama yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım ne kadar pretosto edersek edelim sesimizi duyan olmuyor

Ben istemezmiyim benzin fiyatları düşsün bizde o artan paraları değerlendirelim diye Hadi eyw herkese herkes kendi çıkarları için konuşuyor

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beni bi tek korkut abim anlamış... Teşekkür ederim abim.
    Ben de anladım merak etme
    Buradan bi cacık çıkmaz,acı gerçekler ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Custom Cruiser Chopper
    Ben Küfür Ederek Protesto Ediyorum

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler