Trafik kurallari 7 (genel)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
1-b
2-b
3-b
4-a,b
6-a,c
8-a
9-b
10-a
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
1-b
2-b
3-b
4-a,b
6-a,c
8-a
9-b
10-a
Cok kötü gitmissin busefer
soru 1,2,3,6,8,9 ve 10 a birdaha bak..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:43 AM ----------
Korkut...
Sana cevaplarini yazdigim halde alyamadigin sorulari bana sor ok..
Ya bu neden böyle degilde böyle falan ok..
Sana aciklamaya calisicam..
ilgin ve yüregin icin tesekkürler
-
1-b,c
2-b,a
3-a
4-b
6-a,c
8-a,b
9-c
10-a,b
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
-
ruckerpark adlı üyeden alıntı
1-b,c
2-b,a
3-a
4-b
6-a,c
8-a,b
9-c
10-a,b
4-a,b
6-a,b,c
8-c
9-a,c
-
6. soruda imdat çıkışlarına bakmak açma bence anca rehin kalırsan orda bakman lazım olur hem yola bakmak daha önemli değilmi ?
8. sorudada tali yoldan çıkan mavi araç değilmi neden yol vermem lazım ?
-
ruckerpark adlı üyeden alıntı
6. soruda imdat çıkışlarına bakmak açma bence anca rehin kalırsan orda bakman lazım olur hem yola bakmak daha önemli değilmi ?
8. sorudada tali yoldan çıkan mavi araç değilmi neden yol vermem lazım ?
soru 6: önünde ne olacagini biliyormusun... imdat cikislarina herzaman dikkat edicen.. uzun tünellerde kazaya karismayipta ölen cok oldu .. avusturyada isvicrede okadar uzun tünel varki.. benim bildigim en uzun tünel 16 km...
soru 8: mavi arac sagimizda... ve hicbir tabela yok... ok? soldan önce sag
-
tmm tatmin oldum
-
1-b,c
2-b,a
3-a
4-a,b
6-
8-a,b,c
9-c
10-a
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Temmuz 2009, 04:53
1-b,c
2-b,a
3-a
4-a,b
6-
8-a,b,c
9-c
10-a
6-a,b,c
8-c
9-a,c
10-a,b
-
27 Temmuz 2009, 09:37
Harbiden kötü tökezledim bu sefer .Ama gerçekten TÜRKİYE deki kurallarla çok çelişkili be abi
-
28 Temmuz 2009, 06:21
Harbiden kötü tökezledim bu sefer .Ama gerçekten TÜRKİYE deki kurallarla çok çelişkili be abi
Bu kurallar heryerde gecerli korkut.. TR ögretilmiyor uygulanmiyor o baska..
Gecende cember trafigini konusmustuk burada. Teoride baska pratikte baska uygulaniyor.. Onun icin cevabini yazdigim halde anlamadigin sorulari bana sor..Aciklamasini yapmaya calisicagim sana.. Ben istanbuldada araba kullandim.. Hic zorlanmadan hemde.. Ama insan ist trafiginde ister istemez zorlaniyor bu malum.. Eskiden TR de araba sürmek cok ama cok daha zordu.. Helede bizim icin.. Nedenmi? Hani siz diyorsunuz ya kamyonlar taksiler üzerimize geliyor hep.. ESkiden de hep almancilarin(sizin tabiriniz) üzerine gelirlerdi..
BU artik fazla yok..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler