arkadaşlar başlıktanda anlaşılaağı gibi motor alıcağım ama 2 si arasında karasız kaldım
aprilla rs125 98 model derbi gpr 125 r ise 06 model hangisini alıym neden fiyatlar aynıdır
arkadaşlar başlıktanda anlaşılaağı gibi motor alıcağım ama 2 si arasında karasız kaldım
aprilla rs125 98 model derbi gpr 125 r ise 06 model hangisini alıym neden fiyatlar aynıdır
Yeni her zaman yenidir .. Bence derbi..
derbı kardesım ama derbıcı olarak aprılla 2006 olsaydı aprılla derdım ama 2006 kardesım okk
fazla soze gerek yok
bence kesinlikle derbi yaa derbi diyorum benn tek geçerimmm
aprilla rs 125
Cesaretsiz Yaşanmaz Alırlar Elinden Hayatı
Kurallar Mutluluk Yapamaz İncitir Sevdayı..!
derbiyle aprillanın tekerlek kalınlıkları nedir bilen varmı
180/50/17 idi sanirim benim en son " Gpr "
Derbi hakkinda detayli bilgilere , derbi kullanicilari basligi altinda ulasabilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Berk sen zaten oyunu aprilla rs 125 den yana kullanmissin daha ne soruyorsun
Aprilla icin detayli bilgi icinde extrema ya ulasmalisin
First Day Of My Life
bu carsı karısır bence saglam bı karsılasma olucak
buraya bi Extrema Yorumu Lazım ..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Ben bişey demiyorum herkes biliyor
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Mesela ben 1 sey bilmiyorum herkesin bildigi nedir aceb
First Day Of My Life
Top speed den beklediğim cevap motor italyan işidir yani 10 mesajdan 5i böyle gibi
yada ben öyle tahmin ediyorum
Italyani / Ispanyolu karistirmadan bir sonuca varmak lazim aslinda fakat sonuc icin baslik acan berk yok ortalarda , ne yapti aceb .
First Day Of My Life
eski makinaya binilmez kardeşim, herşeyin yenisi..
sen derbi alıcaksın, paşa paşa biniceksin, yada az biraz bütçeni arttırıp 06 ve üstü rs bakıcaksın..
98 rs in orjinal silindiri 2500 lira, pistonu 1400 lira, krank komple 4000 lira (fercodaan alınmıştır)
en küçük bi hasarda maliyetinin iki katı masraf çıkarır..
GKN MOTORS
Az kaldi Extrema yazar birazdan hehe .
First Day Of My Life
Sadece şunu söyleyeceğim ;
APRiLia nın 10 parçasını bulabiliyorsan ; Derbinin 2 parçasını bulabiliyorsun !
SEN Düşün !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-------
Derbinin hangi parcasi ile sikinti yasanmis cok merak ediyorum. ?
Kulakdan dolma bilgilerle degil somut orneklere dayandiralim mesajlarimizi , ben sahsim olarak 2006 model bir derbi nin parca sikintisi cekebilecegi konusuna kesinlikle inanmiyorum.
Yukaridaki yazmis oldugum mesaj yanli degil kesinlikle tarafsizdir , ama 10 parcadan 2 tane parca filan bunlar eskiden di , granaj vidalarina kadar var servisinde ne anlatiyorsun allah askina , hakkaten merak ettim kim hangi parcayi aramis da bulamamis ?
First Day Of My Life
bir zaman rs125 almayı düşünmüştüm de parça araştırması yapmıştım.
rotax üretim silindir-piston kit :
ebay.de
getirilebilirliği ne kadardır bilemiyorum tabi, ama araştırınca okadar da pahalı değil bu parçalar.
konuya dönersek ben de 2006 gpr 125 derim
ayrıca bu gpr 125' in motorunu piaggio mu üretiyor rotax' a mı ürettiriyor bulmak lazım. belki de aynı motorlardan bahsediyoruz burda
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)