3500 e kadar yolu var ama o af1 de samsunda nasil gelcek buraya bide o dedigim gr rs 125 nasil ise yaramazmi
3500 e kadar yolu var ama o af1 de samsunda nasil gelcek buraya bide o dedigim gr rs 125 nasil ise yaramazmi
Nasıl getireceğini sen düşün
Şuan param olsa ben alırdım af1 i
Bu arada gfrnin şuan nasıl olduğunu bilmiyorum ama toplanış aşamasını merak ediyosan buyur oku
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-hikayesi.html
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Dediğim gibi motor bendeyken hiç sorunu yoktu
1 ay çalışırmasan bile tek marşta alıyordu
Şuan durumu nedir ne değildir bilmiyorum..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
extrema kardes rs 250 hakkinda biraz bilgi verebilir misin bende bi rs 250 buldum nakiti ayarladigim zaman almayi dusunuyorum gayet temiz az kullanilmis bir motor sakaryada performansina diyecek yokta yakit sarfiyati falan nasil parcalarini sadece avrupadanmi bulabiliyorsun sadece
-----------------------------------------
zamanında o AF1 i satın almak niyetiyle incelemiş, sürmüştüm.
debriyaj balataları bitikti, herhalde hallettiler; tabi bu paraya verselerdi çoktan almıştım.
exup + 240 kmh ibresi var
af1 kafama yatti ama nasil getirtirim onu yada 3500 kadar 2 zaman li race satan varmi baska hahhaaa
Af1 i Samsun İstanbul arası nakliye araşlarına atabilirsin orda biraz araştır. istanbula giden bi kamyoncu otobüs Vs. ile makul bi fiyata anlaşabilirsin
http://www.sahibinden.com/98_model_r...XQQdisplayitem
extrema ustad neden buna motordan sogursun dedin
Ön fark 98 kasalarda öyle değil kafa grenajında yama v.s. var.
Motorda komple boya var
Çok oynanmışa benziyor
Dediğim gibi af1 ile bunu karşılaştır zaten af kendını fark ettirecektir
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
af1 aldim diyelim onun plaka 34 deil onuda deistirmek gerekmiyomu bide gtirme konusu kafama takilio nasil getirtcem onu vede satisi nasil alcam
bu gidisle yine cbr 125 e kaldik gibi gozukuyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 PM ----------
http://www.sahibinden.com/satlik_98_...XQQdisplayitem
bunun aksesuarlar ne kadar tutar alip taktirmak istesek
Arkadaşım
Bin otobüse git samsuna anlaş yap pazarlığını içine sinerse al motoru..
Sonra git otogara muavinle konuş motordaki benzini boşalt koy otobüsün bagajına gel..
Boşuna istanbuldaki perte çıkmış makinaları alıpta macera arama kendine
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
ustad benim hosuma gitti ama ben motordan teknik olarak anlamam gidip baksamda kekledikten sonra kekler bide onu alsam samsun plaka istanbulda sorun olmasin
Motoru üzerine alırken plaka zaten değişcek..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Sen şimdi Notere Gidicen SAtışını Yapıcaksın hiç Başım Ağrımasın Diyosan Atıp Bi Otobüse Geliceksin ist. Seni Tabi Burda Benzinle Karşılıyanlar olmalı :D Hani Binerken Depoyu Boşalttığın için Sonrasında Vericeksin Bir Mameleciye Ruhsatı üzerime Alıcam Diceksin. 100-150 Tl arası değişik Fiyatlara Patlar Sana Ama Hiç bişiy Yapmazsın 1-2 Gündede Ruhsatın Eline Geçer Plaka Bastırmak İçin Ekstra Bi Masrafın Olucak Oda Ayrı Bi Olay Onuda Ufak Bi Plaka Bastır Derim Şekil Açısından. O Samsundaki Af1 Rektefiyeyi Yeni Görmüş. Şu Anda Hiç Bir Sorunu Yok Deniliyor. Samsundada Bir İki Kişi Gördü Ordan Biliyorum Kuzenim Rodajı Yeni Bitmiş Gibi Bişiy Lastikler Bidahaki Seneye KAdar Taşır Seni Sorun Yok. TEk Sorun Muayenesi Yok O Yapılcak
hmm dur bakayım hafta sonuna kadar araştırmaya devam o zaman
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)