Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Lütfen banada motorrrr :(

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 rr Movistar ;) & Hyosung 250 GTr
    merhabalar arkadaşlar ben 18 yaşın altındayım bana istanbulda olup yardımcı olabilecek bir abi varmı benim sorunum para benim için bankadan 1000tllik kredi çekecek fakat ben ödeyeceğim sadece o çekecek diyceksiniz nasıl güvencez onuda düşündüm ben stajerlik yapıyorum maaş kartımı size vereceğim siz çekeceksiniz he buda güvenli gelmezse zaten evimede gideriz işyerimede gideriz okulumada gideriz nüfüs cuzdanı fotokopimide veririm kağıtta imzalar videoda çekeriz hertürlü şeyi yaparızzz ben öyle biri değilim zaten 1 kefil isteniyor bu kefilide babamı yapacağız yani ödememe gibi birşey söz konusu değildir ben sadece motorum olsun isteyen biriyim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn abilerim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı hondaRED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar arkadaşlar ben 18 yaşın altındayım bana istanbulda olup yardımcı olabilecek bir abi varmı benim sorunum para benim için bankadan 1000tllik kredi çekecek fakat ben ödeyeceğim sadece o çekecek diyceksiniz nasıl güvencez onuda düşündüm ben stajerlik yapıyorum maaş kartımı size vereceğim siz çekeceksiniz he buda güvenli gelmezse zaten evimede gideriz işyerimede gideriz okulumada gideriz nüfüs cuzdanı fotokopimide veririm kağıtta imzalar videoda çekeriz hertürlü şeyi yaparızzz ben öyle biri değilim zaten 1 kefil isteniyor bu kefilide babamı yapacağız yani ödememe gibi birşey söz konusu değildir ben sadece motorum olsun isteyen biriyim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn abilerim
    puhahahhahaaa banada 1.000.000 usd lazım fabrika açıcam senin üstüne şirketi gösterelim devletden teşvik alalım parayı ben ödiyim? kendi çevrende sana bunu yapacak birini bulamadıysan internetden hiç ama hiç bulamazsın benden söylemesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    puhahahhahaaa banada 1.000.000 usd lazım fabrika açıcam senin üstüne şirketi gösterelim devletden teşvik alalım parayı ben ödiyim? kendi çevrende sana bunu yapacak birini bulamadıysan internetden hiç ama hiç bulamazsın benden söylemesi
    dalga geçme yyeri değil burası git kendine başka biryer bul bu bir ikincisi madem yardımcı olmayacaksın neden yazıyorsun? forumda amaç yazmak değil yardımdır o yüzden yoluna bak

Motosikleti
    apache baş baş Gt 250R and today 50 :)
    Zor bulursun burası ıstanbul dedıgın gibi
    babası ogluna kazık atar devre gelmısız

KonyaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dalga geçme yyeri değil burası git kendine başka biryer bul bu bir ikincisi madem yardımcı olmayacaksın neden yazıyorsun? forumda amaç yazmak değil yardımdır o yüzden yoluna bak
    arkadaş forumda amaç yardımdır tamam ama nası bir yardım istediğinin farkındamısın öncelikle sana bunu çevrendeki tanıdıklarından kimse yapmıyosa senin gelip burda hiç tanımadığın kişilerden bu tarz bi yardım istemen yanlış. Millet babasına bile güvenmiyo bu devirde yanlış anlamada kimsenin yardımcı olcanı sanmıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı Szman! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru diyosun peki ben karşıdakine güvenip 2000 $lık laptopımıda ona veriyorum ödemem bittiğinde alırım ondan bu kadarda güveniyorum karşıdakine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 PM ----------

Alıntı Szman! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada alacağım motorda apache daha doğrusu almayı düşündüğüm

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Dostum baban neden kredi çekmiyor yada bi akraban ?

Şimdi açık konuşmak gerekse internette kimse tanımadıgı kişi için kredi çekip ustune gereksiz sorumluluk almak istemez
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    paran yoksa binmezsin motora. ağlayıp sızlanmanın manası yok.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı dynner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum baban neden kredi çekmiyor yada bi akraban ?

Şimdi açık konuşmak gerekse internette kimse tanımadıgı kişi için kredi çekip ustune gereksiz sorumluluk almak istemez
    üstünde başka krediler var bu yüzden vermiyor bankalar...
    akrabamla uraşmaktansa dışardan biri daha iyi geliyor bana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 PM ----------

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    paran yoksa binmezsin motora. ağlayıp sızlanmanın manası yok.
    ne oldum dememeli bir insan... nereden geldiğini bil ve motor bir tutkudur binmediğin zaman için gider tabi sende yok belliki öyle bişey salla dostum

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    dostum bak tamam yardım istiyosun belli motoruda cok istiyosun ama
    1.ehliyet varmı?

2.kask korumalar devir işlemleri için para ayırdınmı

son bişey bende motor almak için uğraşıyorum ama benden sana tavsiye odeyemeyeceğin hiç bişey için uğraşma şimdi dicen kredi cekcem taksitle die ama onun yerine herhangi gecici bi iş bul 6 ay çalış o krediden hem daha fazla birikir faiz ödememiş olursun hemde kendi paranla almanın keyfini yaşarsın

Motosikleti
    xt 600
    ne oldum dememeli bir insan... nereden geldiğini bil ve motor bir tutkudur binmediğin zaman için gider tabi sende yok belliki öyle bişey salla dostum
    bana dostum deme çocuk
    dilencilik yapıyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bak tamam yardım istiyosun belli motoruda cok istiyosun ama
    1.ehliyet varmı?

2.kask korumalar devir işlemleri için para ayırdınmı

son bişey bende motor almak için uğraşıyorum ama benden sana tavsiye odeyemeyeceğin hiç bişey için uğraşma şimdi dicen kredi cekcem taksitle die ama onun yerine herhangi gecici bi iş bul 6 ay çalış o krediden hem daha fazla birikir faiz ödememiş olursun hemde kendi paranla almanın keyfini yaşarsın
    ben şuan çalışıyorum staj görüyorum göreceğimde 1 yıl boyunca zorunlu ehliyet tamam 1000 euroluk kaskım var 1000 euro kask alıyosun .... diceksin bu kask hediye o yüzden

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    karşındakilerle konuşmyaı öğrende gel çocuk...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bana dostum deme çocuk
    dilencilik yapıyorsun
    bir çocuk değilim ikincisi istersem senin hayatını satın alırım dilenci derken birdaha düşün ben bu motoru kimsenin parasını almadan yemeden almak istiyorum benim kapıda babamdan hediye 6 milyarlık arabamda duruyor ehliyetim yok olmadığı içni kullanmıyorum satıpda alırım ama dediğim gibi kendi paramla almak istiyorum sarıyerde oturuyorum babamdan istediğim takdirde altındakinden 150 tane alırım bindiğin çin malı birşey bu yüzden kendn cbr'a binermiş gibi bir havaya bürünmüşsün süründürürler haberin olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karşındakilerle konuşmyaı öğrende gel çocuk...
    senden mi öğreneceğim? sanamı soracağım? çocuk derken?

Motosikleti
    ben şuan çalışıyorum staj görüyorum göreceğimde 1 yıl boyunca zorunlu ehliyet tamam 1000 euroluk kaskım var 1000 euro kask alıyosun .... diceksin bu kask hediye o yüzden
    merak etme bi motoru almayı ne kadar çok istediğini anlıyorum ama sen beni dinle ne gzüel kask ehliyet var diosun madem paranı biriktirip al 1000 tl kredi çektin mi sana 200 tl de onun faizi gelcek onun yerine bekle para biriktir bahra doğru al motorunu hem daha ucuza daha temzi motor da alma şansın olur şuan yaz da olduğumuz için değeri olmayan paraları söleyebiliyoler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------

bir çocuk değilim ikincisi istersem senin hayatını satın alırım dilenci derken birdaha düşün ben bu motoru kimsenin parasını almadan yemeden almak istiyorum benim kapıda babamdan hediye 6 milyarlık arabamda duruyor ehliyetim yok olmadığı içni kullanmıyorum satıpda alırım ama dediğim gibi kendi paramla almak istiyorum sarıyerde oturuyorum babamdan istediğim takdirde altındakinden 150 tane alırım bindiğin çin malı birşey bu yüzden kendn cbr'a binermiş gibi bir havaya bürünmüşsün süründürürler haberin olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

bu arada biraz daha sakin ol

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    merak etme bi motoru almayı ne kadar çok istediğini anlıyorum ama sen beni dinle ne gzüel kask ehliyet var diosun madem paranı biriktirip al 1000 tl kredi çektin mi sana 200 tl de onun faizi gelcek onun yerine bekle para biriktir bahra doğru al motorunu hem daha ucuza daha temzi motor da alma şansın olur şuan yaz da olduğumuz için değeri olmayan paraları söleyebiliyoler
    bi yönden haklısın ama aldığım para komik fakat 170 tl ben ailemden para almamaya çalışıyorum yoldu falandı kendim ödüyorum bunun 60 tlsi ile taksiti ödemeyi planlıyordum 60 60 geri attığımı düşündüğümde çok var daha...

Motosikleti
    xt 600
    fena tırstım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------

bu arada biraz daha sakin ol
    yaptığı ayıp değil mi ama? kimsenin kimseye dilenci demeye hakkı yok... herkes haddini bilmeli bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 PM ----------

fena tırstım
    tırsma

Motosikleti
    yaptığı ayıp değil mi ama? kimsenin kimseye dilenci demeye hakkı yok... herkes haddini bilmeli bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 PM ----------

tırsma
    haklısın tabi dilenci demesi de ayıp ama dediğim gibi biraz daha sakin ol bu arada bende motor almak için 3 yıldır calışıyorum on bakarsan sabret

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler

valla tartışmaya karışmak istemem ama madem bukadar durumun iyide milletten kefil olmasını istemeye sıkılmıyomusun. kapıda araban 1000 euroluk kaskın sarıyerde yatın katın herşeyin tamam, babandanda isteyince 150 tane motor aldırabiliyosunda niye aldırmıyosun. babandan istemediğini tanımadığın adamdan niye istiyosun. borcuna sadık olabilirsin, o kısmında sana bişey dediğim yok, ama buraya bu tarz bi başlık açılınca normal tepkiler bunlar. bu tepkilerede kalkıp böyle cevaplar verirsen senden şüphe duyulması kaçınılmazdır. ayrıca milletin hayatını satın almak falan gibi bi tarz sitede sonunu hazırlar, banlanırsın.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler