Lütfen banada motorrrr :(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
puhahahhahaaa
banada 1.000.000 usd lazım fabrika açıcam senin üstüne şirketi gösterelim devletden teşvik alalım parayı ben ödiyim?
kendi çevrende sana bunu yapacak birini bulamadıysan internetden hiç ama hiç bulamazsın benden söylemesi
dalga geçme yyeri değil burası git kendine başka biryer bul bu bir ikincisi madem yardımcı olmayacaksın neden yazıyorsun? forumda amaç yazmak değil yardımdır o yüzden yoluna bak
-
Zor bulursun burası ıstanbul dedıgın gibi
babası ogluna kazık atar devre gelmısız
-
hondaRED adlı üyeden alıntı
dalga geçme yyeri değil burası
git kendine başka biryer bul bu bir ikincisi madem yardımcı olmayacaksın neden yazıyorsun? forumda amaç yazmak değil yardımdır o yüzden yoluna bak
arkadaş forumda amaç yardımdır tamam ama nası bir yardım istediğinin farkındamısın öncelikle sana bunu çevrendeki tanıdıklarından kimse yapmıyosa senin gelip burda hiç tanımadığın kişilerden bu tarz bi yardım istemen yanlış. Millet babasına bile güvenmiyo bu devirde yanlış anlamada kimsenin yardımcı olcanı sanmıyorum
-
Szman! adlı üyeden alıntı
doğru diyosun peki ben karşıdakine güvenip 2000 $lık laptopımıda ona veriyorum ödemem bittiğinde alırım ondan bu kadarda güveniyorum karşıdakine
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 PM ----------
Szman! adlı üyeden alıntı
bu arada alacağım motorda apache daha doğrusu almayı düşündüğüm
-
Dostum baban neden kredi çekmiyor yada bi akraban ?
Şimdi açık konuşmak gerekse internette kimse tanımadıgı kişi için kredi çekip ustune gereksiz sorumluluk almak istemez
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
paran yoksa binmezsin motora. ağlayıp sızlanmanın manası yok.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
dynner adlı üyeden alıntı
Dostum baban neden kredi çekmiyor yada bi akraban ?
Şimdi açık konuşmak gerekse internette kimse tanımadıgı kişi için kredi çekip ustune gereksiz sorumluluk almak istemez
üstünde başka krediler var bu yüzden vermiyor bankalar...
akrabamla uraşmaktansa dışardan biri daha iyi geliyor bana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 PM ----------
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
paran yoksa binmezsin motora. ağlayıp sızlanmanın manası yok.
ne oldum dememeli bir insan... nereden geldiğini bil ve motor bir tutkudur binmediğin zaman için gider tabi sende yok belliki öyle bişey salla dostum
-
19 Temmuz 2009, 21:50
dostum bak tamam yardım istiyosun belli motoruda cok istiyosun ama
1.ehliyet varmı?
2.kask korumalar devir işlemleri için para ayırdınmı
son bişey bende motor almak için uğraşıyorum ama benden sana tavsiye odeyemeyeceğin hiç bişey için uğraşma şimdi dicen kredi cekcem taksitle die ama onun yerine herhangi gecici bi iş bul 6 ay çalış o krediden hem daha fazla birikir faiz ödememiş olursun hemde kendi paranla almanın keyfini yaşarsın
-
19 Temmuz 2009, 21:51
ne oldum dememeli bir insan...
nereden geldiğini bil ve motor bir tutkudur binmediğin zaman için gider tabi sende yok belliki öyle bişey salla dostum
bana dostum deme çocuk
dilencilik yapıyorsun
-
19 Temmuz 2009, 21:52
berk_cglr adlı üyeden alıntı
dostum bak tamam yardım istiyosun belli motoruda cok istiyosun ama
1.ehliyet varmı?
2.kask korumalar devir işlemleri için para ayırdınmı
son bişey bende motor almak için uğraşıyorum ama benden sana tavsiye odeyemeyeceğin hiç bişey için uğraşma şimdi dicen kredi cekcem taksitle die ama onun yerine herhangi gecici bi iş bul 6 ay çalış o krediden hem daha fazla birikir faiz ödememiş olursun hemde kendi paranla almanın keyfini yaşarsın
ben şuan çalışıyorum staj görüyorum göreceğimde 1 yıl boyunca zorunlu ehliyet tamam 1000 euroluk kaskım var 1000 euro kask alıyosun .... diceksin bu kask hediye o yüzden
-
19 Temmuz 2009, 21:54
karşındakilerle konuşmyaı öğrende gel çocuk...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
19 Temmuz 2009, 21:57
bana dostum deme çocuk
dilencilik yapıyorsun
bir çocuk değilim ikincisi istersem senin hayatını satın alırım dilenci derken birdaha düşün ben bu motoru kimsenin parasını almadan yemeden almak istiyorum benim kapıda babamdan hediye 6 milyarlık arabamda duruyor ehliyetim yok olmadığı içni kullanmıyorum satıpda alırım ama dediğim gibi kendi paramla almak istiyorum sarıyerde oturuyorum babamdan istediğim takdirde altındakinden 150 tane alırım bindiğin çin malı birşey bu yüzden kendn cbr'a binermiş gibi bir havaya bürünmüşsün süründürürler haberin olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
karşındakilerle konuşmyaı öğrende gel çocuk...
senden mi öğreneceğim? sanamı soracağım? çocuk derken?
-
19 Temmuz 2009, 21:59
ben şuan çalışıyorum staj görüyorum göreceğimde 1 yıl boyunca zorunlu ehliyet tamam 1000 euroluk kaskım var
1000 euro kask alıyosun .... diceksin bu kask hediye o yüzden
merak etme bi motoru almayı ne kadar çok istediğini anlıyorum ama sen beni dinle ne gzüel kask ehliyet var diosun madem paranı biriktirip al 1000 tl kredi çektin mi sana 200 tl de onun faizi gelcek onun yerine bekle para biriktir bahra doğru al motorunu hem daha ucuza daha temzi motor da alma şansın olur şuan yaz da olduğumuz için değeri olmayan paraları söleyebiliyoler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------
bir çocuk değilim ikincisi istersem senin hayatını satın alırım dilenci derken birdaha düşün ben bu motoru kimsenin parasını almadan yemeden almak istiyorum benim kapıda babamdan hediye 6 milyarlık arabamda duruyor ehliyetim yok olmadığı içni kullanmıyorum satıpda alırım ama dediğim gibi kendi paramla almak istiyorum
sarıyerde oturuyorum babamdan istediğim takdirde altındakinden 150 tane alırım bindiğin çin malı birşey bu yüzden kendn cbr'a binermiş gibi bir havaya bürünmüşsün süründürürler haberin olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
bu arada biraz daha sakin ol
-
19 Temmuz 2009, 22:00
-
19 Temmuz 2009, 22:00
fena tırstım
-
19 Temmuz 2009, 22:01
berk_cglr adlı üyeden alıntı
merak etme bi motoru almayı ne kadar çok istediğini anlıyorum ama sen beni dinle ne gzüel kask ehliyet var diosun madem paranı biriktirip al 1000 tl kredi çektin mi sana 200 tl de onun faizi gelcek onun yerine bekle para biriktir bahra doğru al motorunu hem daha ucuza daha temzi motor da alma şansın olur şuan yaz da olduğumuz için değeri olmayan paraları söleyebiliyoler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------
bu arada biraz daha sakin ol
yaptığı ayıp değil mi ama? kimsenin kimseye dilenci demeye hakkı yok... herkes haddini bilmeli bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 PM ----------
fena tırstım
tırsma
-
19 Temmuz 2009, 22:03
yaptığı ayıp değil mi ama? kimsenin kimseye dilenci demeye hakkı yok...
herkes haddini bilmeli bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 PM ----------
tırsma
haklısın tabi dilenci demesi de ayıp ama dediğim gibi biraz daha sakin ol bu arada bende motor almak için 3 yıldır calışıyorum on bakarsan sabret
-
19 Temmuz 2009, 22:05
bir çocuk değilim ikincisi istersem senin hayatını satın alırım dilenci derken birdaha düşün ben bu motoru kimsenin parasını almadan yemeden almak istiyorum benim kapıda babamdan hediye 6 milyarlık arabamda duruyor ehliyetim yok olmadığı içni kullanmıyorum satıpda alırım ama dediğim gibi kendi paramla almak istiyorum
sarıyerde oturuyorum babamdan istediğim takdirde altındakinden 150 tane alırım bindiğin çin malı birşey bu yüzden kendn cbr'a binermiş gibi bir havaya bürünmüşsün süründürürler haberin olsun
valla tartışmaya karışmak istemem ama madem bukadar durumun iyide milletten kefil olmasını istemeye sıkılmıyomusun. kapıda araban 1000 euroluk kaskın sarıyerde yatın katın herşeyin tamam, babandanda isteyince 150 tane motor aldırabiliyosunda niye aldırmıyosun. babandan istemediğini tanımadığın adamdan niye istiyosun. borcuna sadık olabilirsin, o kısmında sana bişey dediğim yok, ama buraya bu tarz bi başlık açılınca normal tepkiler bunlar. bu tepkilerede kalkıp böyle cevaplar verirsen senden şüphe duyulması kaçınılmazdır. ayrıca milletin hayatını satın almak falan gibi bi tarz sitede sonunu hazırlar, banlanırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler