Lütfen banada motorrrr :(
Reklamlar
-
19 Temmuz 2009, 22:06
konunuz cok heyecanlı devam edıyor merakla takip ediyorum =)
Ayrıca okurken bırsey dıkkatımı cektı.Madem babanda o kadar para var neden üzerinde baska krediler var??
Reklamlar
-
19 Temmuz 2009, 22:07
medeni cesaret bu olsa gerek
ben bu yaşlarda ailemin geçiminden başka bir şey düşünemiyordum millet bu yaşta motor düşünüyor tebrikler ...
-
hondaRED adlı üyeden alıntı
dalga geçme yyeri değil burası
git kendine başka biryer bul bu bir ikincisi madem yardımcı olmayacaksın neden yazıyorsun? forumda amaç yazmak değil yardımdır o yüzden yoluna bak
yoo bence dalga geçmenin tamda yeri, asıl ben sana yardımcı olmak için yazdım, greksiz işlerle uğraşma diye ;) vay bee 6 milyarlık arabasıda var, o zaman sat arabayı babalar gibi motorunu al burda tanımadığın insanlardan kefil olmalarını istiyosun ama diğer yandan baban yaşındaki adamlarla dost oluyosun ve hayatlarını satın alıyorsun, ilginç, boşuna ümitlenme hem işim gücüm yok senle dalgamı geçicem..
-
bir çocuk değilim ikincisi istersem senin hayatını satın alırım dilenci derken birdaha düşün ben bu motoru kimsenin parasını almadan yemeden almak istiyorum benim kapıda babamdan hediye 6 milyarlık arabamda duruyor ehliyetim yok olmadığı içni kullanmıyorum satıpda alırım ama dediğim gibi kendi paramla almak istiyorum
sarıyerde oturuyorum babamdan istediğim takdirde altındakinden 150 tane alırım bindiğin çin malı birşey bu yüzden kendn cbr'a binermiş gibi bir havaya bürünmüşsün süründürürler haberin olsun
senden mi öğreneceğim? sanamı soracağım? çocuk derken?
Sen bu tavırlarınla değil kredi çekecek adam sana yolda selam verecek birini zor bulursun gibime geliyor..
Sakin ol bakalım hele..
-
19 Temmuz 2009, 22:09
kredi cekeceğine staj paranı biriktir biraz daha sabret öyle al daha mantıklı bu arada burada yardımlaşma her şekilde yapılır ama böle bişey için tanıdığın kişiler daha mantıklı tercih olur
-
19 Temmuz 2009, 22:12
-
had bildirmek sanamı kaldı bıcırık
git kumda oyna.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
kardeşim şuan bu topicte senden ve bu konuya ılımlı olan arkadaşlarımın gerçekten ve gerçekten yüreklerine sağlık
sizden böyle birşey yaptığım için çok çok özür diliyorum bu bir deneme idi
amaaaaa gel gelelim burada artistlik yapan kişilere
sizlere bu akıl parası olsun beni bilen bilir ben movistar sahibi biriyim oğluşum kapıda aslan gibi duruyor
bunu neden yaptın diyceksin ?Bunu gerçekten biri gelsyedi yardım edecek olan olurmuydu die yaptım görülen o ki o insanlarla seviyesi düşükçe dalga geçecek olanlarda olurmuş
ama bir insana had bildirmek çok güzel birşeydir sevgiyle kalın ne oldum değil ne olmalı deyin altınızdaki brigün uçup gider
deneme bir kii üç 600rr ı varmış ee napalım sanki bugatti veyron ne kadar gereksiz ib başlık açtığının farkındamısın?
-
19 Temmuz 2009, 22:15
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
deneme bir kii üç
600rr ı varmış
ee napalım sanki bugatti veyron
ne kadar gereksiz ib başlık açtığının farkındamısın?
hayır sana göre gereksiz bana göre çok mantıklı yardım etmek birisine ne güzel birşey bence 600 rr'ım var ben kralım demedim ne bu sendeki çaba kendini yıpratma kasma dostum bişey elde edemiyceksin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
had bildirmek sanamı kaldı bıcırık
git kumda oyna.
bence gel asfaltta oynayalım
-
19 Temmuz 2009, 22:16
kardeşim şuan bu topicte senden ve bu konuya ılımlı olan arkadaşlarımın gerçekten ve gerçekten yüreklerine sağlık
sizden böyle birşey yaptığım için çok çok özür diliyorum bu bir deneme idi
amaaaaa gel gelelim burada artistlik yapan kişilere
sizlere bu akıl parası olsun beni bilen bilir ben movistar sahibi biriyim oğluşum kapıda aslan gibi duruyor
bunu neden yaptın diyceksin ?Bunu gerçekten biri gelsyedi yardım edecek olan olurmuydu die yaptım görülen o ki o insanlarla seviyesi düşükçe dalga geçecek olanlarda olurmuş
ama bir insana had bildirmek çok güzel birşeydir sevgiyle kalın ne oldum değil ne olmalı deyin altınızdaki brigün uçup gider
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 PM ----------
milleti dilenci ilan etmeninde banlaması gerek bence
yaaaaaa oldumu ama cbr 125 alcam die kcm catladı sen movistar var diosun küstüm sana
-
19 Temmuz 2009, 22:17
bir çocuk değilim ikincisi istersem senin hayatını satın alırım dilenci derken birdaha düşün ben bu motoru kimsenin parasını almadan yemeden almak istiyorum benim kapıda babamdan hediye 6 milyarlık arabamda duruyor ehliyetim yok olmadığı içni kullanmıyorum satıpda alırım ama dediğim gibi kendi paramla almak istiyorum
sarıyerde oturuyorum babamdan istediğim takdirde altındakinden 150 tane alırım bindiğin çin malı birşey bu yüzden kendn cbr'a binermiş gibi bir havaya bürünmüşsün süründürürler haberin olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
senden mi öğreneceğim? sanamı soracağım? çocuk derken?
büyüde gel bebe daha karşındakinin kim olduğunu bilmiyorsun PATRON bir zahmet topiği kitermisin...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
yaaaaaa oldumu ama cbr 125 alcam die kcm catladı sen movistar var diosun küstüm sana
kardeşim nerede oturuyosun ? sana uygun bir cbr 125 ayarlarım ne dersin
-
hayır sana göre gereksiz bana göre çok mantıklı yardım etmek birisine ne güzel birşey bence
600 rr'ım var ben kralım demedim
ne bu sendeki çaba kendini yıpratma kasma dostum bişey elde edemiyceksin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------
bence gel asfaltta oynayalım
yardım için böle birşey deilde motorum bozuldu parçaları eksik bulamıyorum desen arayıp bulcak olan kişi sayısı cok olurdu nebilim kaza yaptım acil kan lazım felan filan gibi şeyler isteyerek deneseydin cok mutlu kalırdın ama bu devirde insan sırtını ancak duvara dönebiliyo...
-
19 Temmuz 2009, 22:19
kardeşim nerede oturuyosun ? sana uygun bir cbr 125 ayarlarım ne dersin
walla de emniyet evlerde oturuorm
-
19 Temmuz 2009, 22:19
hayır sana göre gereksiz bana göre çok mantıklı yardım etmek birisine ne güzel birşey bence
600 rr'ım var ben kralım demedim
ne bu sendeki çaba kendini yıpratma kasma dostum bişey elde edemiyceksin
ben niye kasayım arkadaşım? ortaya olmayan bişey attın, ki bence sonrasında dediklerinde olmayan şeylerde sonrada şakaaaa !! dedin, asıl kasan sensin bu deneme sana ne kazandırdı onu anlamadım, tanıdığımız biri olsan amenna, sana edeceğimiz yardımı sarıyerde tarabyada orda burda bulamazsın bi kere, internet ortamından böyle bir isteğe nasıl bir cevap gelmesini bekliyosun? akşam vakti canın sıkılmış ulan napsam acaba demişsin böyle saçma sapan bi başlık açmışsın hepsi bu, ayrıca vaktimizi çaldın!!
-
19 Temmuz 2009, 22:20
sternboy adlı üyeden alıntı
yardım için böle birşey deilde motorum bozuldu parçaları eksik bulamıyorum desen arayıp bulcak olan kişi sayısı cok olurdu nebilim kaza yaptım acil kan lazım felan filan gibi şeyler isteyerek deneseydin cok mutlu kalırdın ama bu devirde insan sırtını ancak duvara dönebiliyo...
çok haklısın kardeşim kan için çok katılıyorum ama motor sevgisi sonuçta onada biryerden yardım gerekiyor tabi bazıları için değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 PM ----------
berk_cglr adlı üyeden alıntı
walla de emniyet evlerde oturuorm
hmm güzel yakınız bende sarıyerdeyim ben araştıracağım kardeşim uygun ödemeli cazip fiyatlı cbr 125 ama ben siyah severim siyah olur dimi
-
19 Temmuz 2009, 22:20
güzel bi deneme olmuş=) hoş kredi için kefil gösterceğin miktar da fazla bişey değilmiş ama tabi insanların güvenini bu ortamda hiç yüz yüze görüşmeden kazanmak zor..
-
19 Temmuz 2009, 22:22
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
ben niye kasayım arkadaşım? ortaya olmayan bişey attın, ki bence sonrasında dediklerinde olmayan şeylerde
sonrada şakaaaa !! dedin, asıl kasan sensin
bu deneme sana ne kazandırdı onu anlamadım, tanıdığımız biri olsan amenna, sana edeceğimiz yardımı sarıyerde tarabyada orda burda bulamazsın bi kere, internet ortamından böyle bir isteğe nasıl bir cevap gelmesini bekliyosun? akşam vakti canın sıkılmış ulan napsam acaba demişsin böyle saçma sapan bi başlık açmışsın hepsi bu.
şuan bir arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum uygun taksitli bulacağım ve bir taksiti benden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 PM ----------
tutankhamon adlı üyeden alıntı
güzel bi deneme olmuş=) hoş kredi için kefil gösterceğin miktar da fazla bişey değilmiş ama tabi insanların güvenini bu ortamda hiç yüz yüze görüşmeden kazanmak zor..
yok yüzyüze tanışılacaktı tanıştıracaktım güyay ailemle ama altın almış bi 2 teker dünya umurlarında değil
-
tam bir saçmalık topiği katılanlar...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
taksit onemli deil şuan bende kredi ye başvurdum cvp bekliyorum 3000 tl ye kadar olur siyahta olur ama mumkunse mavi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler