Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YBR 125 ve Düşüncelerim!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR 2
    Merhaba;

Benim Yeni Fikrim Olan YBR125 Hakkında Merak Ettiklerimi Sormak istiyorum!

ilk Olarak : K&N Hava Filtresi =) Bu YBRye uyarmı? ama Üçgen Gibi Olanlardan Hafif Granajdan Dışarı Cıkaracam Cünki

Görünümlerini Beğendiklerim :

Resim 1 : (BKNZ)

Resim 2 : (BKNZ)

K&N Hakkında Sorularım:
    - *Bunların Fiyatlarını Nasıl Öğrenebilirim ?
    - *K&N H.Fleri Yakıt Sarfiyatını Azaltıp Daha TOK bir Ses veriyormuş Doğrumu?
    - *K&N H.FLeri Ortalama Kaç CC Artırır..?

YBR ye Xenon Far Takmak istiyorum ( Uzun KISA veya Sadece uzun)
    - * Bu Farlar'ın uzunu Kısası ne kadar? Ortak Alacam!
    - * Bu Farlar'ın sadece uzunu ne kadar?

Silindir! Genişletme Durumunda!
    - * Silindir Genişletme Gördüm Biyerde 123.CC yi 140.CC ye Çıkarıyorlarmış! Silindir Haznesini Gönderiyormuş'un sadece. ve Şöyle Bir İddaaLarı var " YAKIT SARFİYATINI AZALTIR! " "Yüksek Permormans Sağlar." Bunlar Doğrumudur?

Egzoz'a Gelelim!
    -* Tiger Egzozlar'ın YBR'ye uyanı var Fakat Araştırmalarıma Göre Artık Cok DEMODE diyorlar. Fakat TOK bir SES Çıkardıktan sonra Bence Sorun Olmaz. Peki Bu Egzoz'un Fiyatı nedir? + YBR Egzoz Boruma zarar Gelsin istemiyorum Bu Tiger'in Yanında Birde Egzoz Motor Çıkış Borusu Alsam MAliyeti ne Olr?

-* Biyerde Görmüştüm Alttaki Resimdeki Gibi
    Resim 1 (BKNZ)

Böle bişi Yapsam Maliyeti ne Olr?

+ Olarak Sizinde Fikirlerinizi Almak isterim işte Dişli AT Performans Bujileri Şunlar Bunlar..

Şimdiden Teşekkür Ediyorum!
    Hız Tutkunu Değilimdir.. ama Önden Gitmeyi Severim! Farklı olmayı Severim.. Sesten tanınmayı ve Kemerde En iyi Volkan'ın motoru var denilmesini Severim..

iyi Günler
    iyi Akşamlar
    iyi Geceler
    Günaydın
    [COLOR="Red"][B]ÖNCE KASK[/B][/COLOR] Sonra MARŞ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Kardeş yazdıklarının çoğunun cevabını bende merak ediyorum anlayan birileri inşallah cevap yazar

Motosikleti
    YBR 2
    =) Sorularımıza ve Sorunlarımıza Cevap Verecek Değerli Abilerimiz/Kardeş'lerimiz/Ustalarımız Elbette Vardır =)

Motosikleti
    GIXXER
    K&N hava filtresinin ybrye uygun olanı yok ybr için k&n hava filtresi takmak istersen sağ kapağı iptal etmek zorunda kalırsın...Resimde gösterdiğin egzoz smokehead ercan ustanın yaptığı egzozlar sesini hiç dinlemedim ama ercan usta kötü iş çıkarmaz kesinlikle... Silindir genişletmede krankına uygun bir büyük piston takılır ve silindir göbeği omlanarak pistoan uygun hale getirilir performansın artar fakar yakıt tüketimine nasıl bir etki eder tam bilemiyorum
    #46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
    İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    bir ybr kullanıcısı olarak yapacağınız masrafın karşılığını ybr den alamazsınız,istersen devil eksoz tak ses çıkmaz 125cc gerekli basıncı vermez.

tek önerim farlarınızı exnon ile değişmeniz fiyatları 110 tl den başlıyor 300 küsürlere kadar çıkıyor.

bence siz hyosung comet ile ilgilenin
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    YBR 2
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir ybr kullanıcısı olarak yapacağınız masrafın karşılığını ybr den alamazsınız,istersen devil eksoz tak ses çıkmaz 125cc gerekli basıncı vermez.

tek önerim farlarınızı exnon ile değişmeniz fiyatları 110 tl den başlıyor 300 küsürlere kadar çıkıyor.

bence siz hyosung comet ile ilgilenin
    BABAçi Bizdeki Hobiya.. =) Hani Adam ANADOL'a Bile Modifiye yaparya Onun gibi Birşey..

Hatta Uzaktan Kumandalı Arabalara Bile Milyarlarca PAra Dökerlerya Aynen Öle Tutku Bu YBR sevdalısıyım

Bilgiler için Teşekkür Ederim!

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kn hava filtreleri çok az hp artar verdiğin paraya değmez bende 100cc cub var ona xenon takmak istedim ve araştırdım uzun veya kısa olması bir fayda sağlamıyor randıman alabilmen için mercek olması gerekiyor uzun kısa bir arada yani bixenon mercek alıcan cıkması var bixenon far yapımı olarak internetten araştır resimler var elinden tamir işi geliyorsa kendin yaparsın veya bu işten anlayanlardan yardım alırsın
    silindir hacmini büyütücen motorun daha az yakıcak yok böyle bir şey sana mantıklı geliyormu youtube de ybr yi 175 cc yapmışlar 180 km sürat yapıyor videosunu seyrettim olur fakat bunu yapıcak marifetli ustayı nerde bulucan ben eml motor bölümü mezunuyum kendi arabamı ve motorumu kendim yaparım benim motoru 100cc den 150 cc ye cıkartmak istiyorum bu orjinal parcalarla olur 125cc grank ile 150cc grank ayni bilyede ayni bu dehişmesine gerek yok şimdi cevaplar gelmeye başlar grank dayanmaz diye bunlar boş şeyler söylenenlere aldırma 150 cc gömlek silindir kapağı piston sekman karbüratör değişicek fakat bunun yanında dezavantajıda var böyle bir modifiye yapacağın parcalar ile senin orjinal parcan hiç bir zaman ayni kalitede olmiyacak daha cabuk yıpranıcak birde bu modifiyeyle motor hızlanmaz sadece tork artar dişli oranlarını değiştiricen mesala ön dişliyi büyütücen bana yardımcı olucak rektifiye ve motorcu arkadaş olursa bende yapıcam bu arada fazla ayrıntıya girmedim yazarken kabaca yazdım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler