Karaköy ve E5 yol yapım çalışmalarına dikkat
Reklamlar
-
Arkadaşlar dün sahil yolundan giderek Tarabya taraflarına gitmek istedim. Trafik Gülhane'de başladı adım adım gidiyordu. Karaköy köprüsünü trafiğe kapamışlar. Herkes Eminönü civarından gidiyordu. İnanılmaz bir trafik var dolayısıyla. Kalbim hızlı hızlı atmaya başladı yüzüm kaskın içinde şişti bayılcak gibi olmuştum. Şu 2 gün, kendinizi seviyorsanız o yolu kullanmayın.
E5 te yol yapım çalışmaları yüzünden Topkapı-Bakırköy yönünde tarama yapmışlar, motor sağa sola çekiyor, dikkatli olun.
Motorunuzun keyfini çıkarmanız dileğiyle
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Reklamlar
-
dün bende o yoldan geçtim yolda motor gezio istediği yere biraz ürktüm açıkçası bazı yerler derin çizik atmışlar motoru çok etkilio
-
Suzuki intruder C800 ile o trafiğe girmiyorsundur umarım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
yanlış hatırlamıyorsam fatboy slim im push the tempo adlı bir eserinin klibi tam da bu traşlanmış asfalttaki motor aktivitesini belgeliyor. bilmeyen varsa seyretsin. motorun kontrolü benden çok yola geçtiği zaman hep aklıma gelir bu türkü.
ayrıca traşlandıktan sonra asfalt yapılan bölümlerde ve e-5 üzerinde metrobüs güzergahındaki bölümlerde yol çizgileri fazla belirgin değil buna da dikkat edin. aslında e-5 de iseniz herşeye dikkat edin.
yolunuz açık olsun
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
e-5 e dikkat et, tem e dikkat et, ara sokaklara dikkat et, kavşaklarda dikkat et..
nihayetinde hep dikkat et..
amarigaya gidip çölde sıkasım geliyor hep..
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Suzuki intruder C800 ile o trafiğe girmiyorsundur umarım...
Bileydim girmezdim a Metehan abim. Sirkecide kenara çektim fenalık geçiriyordum. Montu çıkardığımda abi noldu sana dediler. Arabalar sağolsun hep yol verdiler motoculara
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 AM ----------
osbourne adlı üyeden alıntı
e-5 e dikkat et, tem e dikkat et, ara sokaklara dikkat et, kavşaklarda dikkat et..
nihayetinde hep dikkat et..
Nevada çöllerinde teker yakasım geliyor benimde
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
osbourne adlı üyeden alıntı
cousinecruis adlı üyeden alıntı
Bileydim girmezdim a Metehan abim. Sirkecide kenara çektim fenalık geçiriyordum. Montu çıkardığımda abi noldu sana dediler. Arabalar sağolsun hep yol verdiler motoculara
[COLOR="Silver"]
Nevada çöllerinde teker yakasım geliyor benimde
ss gibi deli yanar ateş saçar o makinalar
benimde Ktm ile taklaman çölünü aşasım var....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler