Adalarda tatil oooh ne güzel.
Gidecek arkadaşlara keyifli, neşeli, kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.
Adalarda tatil oooh ne güzel.
Gidecek arkadaşlara keyifli, neşeli, kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.
avşa adası toplamda 22 km'den oluşuyor,
eminim çünki geçen yaz oradaydım motorumla,
dolaşmadığım yer kalmamıştı,
ALTIN KUM koyundaydım.
orada ev tutmuştuk arkadaşlar ile,
günlüğü 40 liraydı 4 oda ve evde 8 yatak vardı,
tamamen dayalı döşeli evdi anlayacagın,
çay,şeker,yağ,tuz,tabak çanak,
vs aklına gelecek herşey mevcuttu,
sadece ceketımızı alıp gıtsek dahı olacakmış,
insanları çok cana yakınlardı,
herşeyden zıyade yabancılık cekmıyorsun,
köyde kimi görsen akşamı,
ertesı gün yıne aynı kişiler sahılde oluyor,
merkez gibi değil yani.
hiçbir sıkıntı yaşamadım motorun için,
tabi her ihtimale karşılık yinede dısc kılıdımı taktım ama...
Tavsiy Ederim Çok Güzel Bir Yer,
Ve Birde Gitmişken TANZ'a girmenide öneririm...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
avşa adasına gitmenizi öneriyorum. motorla giderseniz ayrı bir zevk cogu yere araç giremiyor arabalar.
size vericem siteden harita vs bilgiler bulabilirsiniz.
Site : avşa
Arkadaşar Avşa'ya Tekirdağ ve Erdek'ten motorsiklet ile gidilebiliyor. Ayrıca motosikletle Avşa'da çok güzel bir tatil yapabilirsiniz. Avşa'ya motorla gidip nereleri gezebileceğinizi öğrenebilmek için https://www.avsadakal.com/ adresinden yararlanabilirsiniz.
Başlık sınav sorusu gibi.
Hangi kelimede dilbilgisi hatası vardır?
E) Hepsi
Peki bu kadar reklamı yapıldığına göre, Avşa adasında talebe yetecek kadar Ayşe vaaa mı?
2005 yılında yazın Marmara adasına gitmiştim. Bodrum'dan İstanbul'a yelkenli teken transfer ediyorduk, Gelibolu'dan yola çıkıp devam ederken fırtına şiddetini arttırınca direkt İstanbul'a gitmeyelim bir gece orada kalalım hava sakinlesin sonra devam ederiz diye gitmiştik. Limanda teknede kaldık. Saraylar limanına yakın çok güzel bir köfteci bulmuştuk. Limanın her yeri mermer kaplı olması ilginç gelmişti. Taa antik çağlardan beri mermer çıkarılan bir ada olması, hatta "marmara" kelimesi kökeninde de mermer denizi anlamına gelir. Hala liman'da her yerde mermer kaplamalar ve liman çevresinde köyde her yerde mermer heykeller duruyor mudur bilmiyorum. O zaman sormuştum niye her yer heykel dolu diye, Mimar Sinan universitesi heykelcilik bölümü öğrencilerini adaya çağırıp alım bol bol mermer, yapıp kafanıza göre hem çalışmış olursunuz bedava mermer diye onlara yaptırıyorlarmış, sonra onları taşımak zahmetli olduğu için de adada kalıyormuş.
Sonra bir daha gitmek fırsat olmadı ama güzel bir yere benziyordu.
Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle bu yaz Avşa Adası'na motorsikleti ile giden var mı? gemilerde sorun çıkarıyorlar mı ? gemi fiyatları da epey artmış. Avşa adası feribot biet sayfasında ücretler yazıyor inanamadım.
Avşa adasına yıllar önce gitmiştim.Heryer ergen doluydu.Kendimi uzakdoğuda hissetmiştim.Sokaklar sarhoş kızlar erkeklerle doluydu kendinden geçenler sahiller öyle garip bir yerdi.
Avşa adası gezilecek yerleri araştırdım aslında koylar çok motor ile gezip eğlenilcek. orada kiralama yapıyorlarmış 3 tekerleklilerden ancak onlar sarmaz 2 tekerden sonra.
Avşa Adası'na Tekirdağ, Erdek veya İstanbul üzerinden gidiliyor. Ama İstanbul'dan motorsiklet ile gidilmiyor sanırım. https://www.avsadakal.com.tr/ulasim/ buradan inceleyebilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)