arkadaşlar bi yerden sulu akü için 45 tl fiyat aldım 12v 7 Amper.arkadaş hazırlıcak ben gidip alıcam motorcudan
arkadaşlar bi yerden sulu akü için 45 tl fiyat aldım 12v 7 Amper.arkadaş hazırlıcak ben gidip alıcam motorcudan
myspace.com/pashakzlrecordz
Tıkla dinle
haha koptum ya. deli oldum bende kaç gündür akü akü konu aç formda kovala..daraldım yaw motorcu suyunu koycak 1.30 saat kalcak doğrumu bu sistem yoksa Uyduruolar mı Yani yeni sulu aküye böle bi işlem uygunlanıyor mu
Tıkla dinle
1.5 saat cok fazla geldi bana ama 30-40 dk standart.
yahu ben 6 saat jarzda koydum adam ısrar etti beklicek diye millet sallıyo anlaşılan:D akünün kutusunda 3 saat jarzda dursun yazıyodu
Motosiklet mucidi
Ozaman 30-40 dk kafi ise 1.30 saat hayli hayli yeter..sorun çözülsünde..off
Tıkla dinle
kuru akü ismi gibi kuru değildir.. yanında suyu ile satılır .. o su 1 kereye mahsus akünün içine konur ve 1-2 saat bekletilir sonra takılır .. markasına kalitesine göre 1-4 sene arası kullanılır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 PM ----------
su konduktan sonra içerdeki kimyasal tepkimeden dolayı kapaklar 30 dakka kadar kapatılmaz 1 saatte sarj edilir öle bağlanır .. yani al kutudan çıkar tak olmuyo..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
anladim BBR simdi ben sulu aku alicam takicam.Ama konjektorde sorun varda akuyu sarj etmio ozaman bu yeni aldigim akude bosalicak kesin
Tıkla dinle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)