Kaskın yere düşmesi - Kullanmaya devam edebilir miyiz?
Reklamlar
-
15 Temmuz 2009, 16:43
aynı kasktan bendede var bnde düşürdüm ama toprak bir zemine düşürmüştüm.Başka zmanda motorun üstünde duran sırt çantamdaydı kaskım arkaşadım yanlışlıkla düşürdü şimdi ise sadece boyası çok çok az denecek kadar attı yarı çapı 2 mm kadar...
Ama hala kullanmaya devam ediyorum.
Başka bir arkadaşımda ls2 çeneden açılır vardı kaza yaptı sadece kaskın düştüğü yer erimiş kullanması doğrumu peki?
Reklamlar
-
15 Temmuz 2009, 16:49
yere düştü diye kaskmı değiştirilir o göcük dedigin catlak, kırık vs. degilse tabi kullanabilirsin öle olsaydı bana kask dayanmazdı
-
15 Temmuz 2009, 20:38
-
15 Temmuz 2009, 20:55
Motosiklet Eğitmeni
Yok bisey senin kaskinda.
Ben de baya bisey var sandim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
15 Temmuz 2009, 21:04
bende bişey sandım göçük deyince.
boşası sökülmüş sadece. Ls2 ler fena kask değil kullanmaya devam ;)
-
15 Temmuz 2009, 21:06
bence serbest düşme yapacan bi kask o kadar zedeleniyorsa
kaza anında uzerine bir kaç yüz kat basinç olacagini bildiğimden o kaskın seni korumayacagini düsünüyorum
kararımı değiştirdim o nokta kadar çizikten ne olur ya :D:D
-
16 Temmuz 2009, 12:30
Shrieker adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar şu kaskla birlikte verilen KILIFLARI kullanın. Onların verilme sebebi var. Kafanızdan çıkarınca kılıfın içine sokun ve yere koyun şu zıkkımı
5 saniye sürmüyor...
Yerden düşemez
Bende böyle yapiyorum. Benimki düsse - nerden olursa olsun - gönül rahatligiyla kullanamam.
Ama seninkinde tahminen birsey oldugunu düsünmüyorum gercekten bastaki anlatimindan gercek bi hasar var zannetmistim :D :D
Kaskimiza gözümüz gibi bakmamiz lazim
-
16 Temmuz 2009, 12:40
Düşüp çatlama veya görünmeyen çatlak olma ihtimali var. Düşürmenin durumuna bağlı bu.
Sonuçta risk alarak kullanmaya devam edebilir veya kaskın MR'ını çektirip içini ferahlatabilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler