anlaşıldı mı.
anlaşıldı mı.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
allahsız kitapsızlar ne ulan bu surekli zam surekli zam bu zammı yapanı ölümle tehtit ediyorum varmıulan ötesi..... !!!!!
Hükümet diyorki benzin kullan vatandaş zengindir
Hükümet diyorki aracın var sende para var
Hükümet diyorki sizden doğru dürüs vergi alamıyorum
özel tüketim vergisini yükseltiyorum
Hükümet diyorki bir iki söylenirler unuturlar
Hükümet diyorki benden iyi ülke yönetecek varmı
Hükümet diyorki ben ne dersem o
Halk ne diyor bundan daha iyisi varmı
Halk ne diyor başkası gelse aynısını yapar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
allah topuınun belasını versin ( hökümet bey i köpru altında gördügg )
allah için siz kime oy verdiniz ? seçtiğiniz adam hiçmi zam yapmayacak ? arkadaşlar bundan sonra hatta ülkemizde petrol çıksa dahi 3 liranın altında benzini unutun derim ben sineye çekiyorum napiyim. böyle giderse ybr'min hurdası benden çıkacak. er-5 hayallerim eriyor yavaş yavaş
abi saygıyla selamlıyorum seni.
Hadi seçim olsun başkası gelsin oda yapmayacakmı zam oda milletin sırtından geçinecek.O zaman bir yanlışlık var bu işte ama nerede???ilk önce bizim bu yanlışı bulmamız lazım...Bu yanlışlar serisi ne zaman hangi tarihte başladı..Bu yanlışlıklar düzeltilirmi ?Meçhul ..Ne yapmamız lazım ? Bir iki kişiylede olsa sesimiz yükseltmek lazım .Bakmışsın o iki kişi 200.000 kişi olmuş..Bu 200.000 kişi hayalmi ? Malesef öyle gözüküyor.Her benzine zam geldiğinde buna benzer topicler sizlerde biliyorsunuzki açılıyor tartışılıyor yorumlar yapılıyor iki gün sonrada unutuluyor...Vallahi kimse darılmasın ama 2. 3 kişi haricinde bende dahil çoğumuz hiç bir şey yapmamışızdır benzin zamlarıyla ilgili...Ne diyorlar Benzine zam yapanlar ..Bizi izlemeye devam edin... Ve bizde MALESEF izlemeye devam edeceğiz...Gerçekten zamları protesto edelim diyen Samimi kişilerle keşke bir şeyler yapabilsek...
Umarım kimseyi kırmamışımdır ..Saygılar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
işte o mail :
PETROL FİYATLARI
İyi Günler,
Benzin fiyatlarının, birkaç ay içinde bugünkü seviyelerden (3,39 YTL/Litre) % 20 oranında artış göstererek 4,20 YTL/Litre seviyesini ulaşacağı söylenmektedir.
Fiyatların inmesini mi istiyorsunuz?
BU MÜMKÜN !
Bu nedenle harekete geçmeliyiz. HEMEN ve aklımızı kullanarak!
Geçen yıl, 'Bir gün benzin almayın!' diye boykot önerileri yapılmıştı.
Petrol şirketleri buna gülmekteydi, çünkü pazartesi günü almadığımız benzini salı günü alacağımızı biliyorlardı.
Bu onlar için küçük bir aksaklıktı ama problem olmamıştı.
Bir kişi olabilirliği yüksek bir plan oluşturdu ve
EĞER İSTERSEK GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ !
diye yola çıktı. Okumaya devam edin ve ikna olursanız bize katılın.
Kurşunsuz benzin'in litresi şu anda Fransa'da 2,45 YTL/Litre
BU BÜTÜN PETROL DEVLERİ TARAFINDAN
SOYULDUĞUMUZUN FARKINDAYIZ DEMEKTİR.
Hatırlarmısınız, fiyatları 2 YTL'ye çıkartırken dün yada petrol rezervlerin tükenmeye
başladığını söylüyorlardı. Şu anda petrol kıtlığı falan yok ve 35 yıl öncesinden daha fazlasınasahipler. O zaman petrol fiyatları 0,20 Euro/Litre idi.
Bu nedenle agresif bir yol izleyerek tüketicilerin her
zaman borsaları ve fiyatları kontrol ettiklerini
göstermemiz gerekiyor. Fiyatların düşüşe geçmesini
sağlamak için, petrol şirketlerinin en hassas oldukları
bölgelerinden vurmak gerekiyor:
BU DA ONLARIN CÜZDANINDAN DEMEKTİR!
BUNU GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ!
NASIL MI?
Hepimizin, araçlarımıza bağımlı olduğumuzu biliyoruz ve benzinsiz bir yere gidilemeyeceğini biliyoruz. Buna rağmen, fiyatlar üzerinde büyük
bir etki yaratabiliriz:
ORTAK HAREKET EDEREK bir FİYAT SAVAŞI başlatabiliriz!!!
Önerimiz:
Sene sonuna kadar aşağıdaki 3 petrol şirketlerinden
BENZİN ALMAYALIM:
TOTAL - SHELL - BP
(total fransız, shell ve bp ingiliz diğerleri Türk firmaları )
Bi Düşünün!
En büyük 3 petrol şirketi benzin satamadığı takdirde fiyatları zorunlu olarak düşürmek zorunda kalacak ve bu da hemen fiyat indirme savaşını tetikleyecektir.
Hedefimize ulaşabilmek için ise milyonlarca
TOTAL - SHELL - BP
müşterilerine ulaşmamız gerekiyor.
YAPILMASI GEREKEN ŞU!
Ben bu maili yaklaşık 30 kişiye gönderiyorum.
Bu gönderdiklerimden hepsi 10'ar kişiye daha gönderse 300 kişiye ulaşmış oluruz.
Bu 300 kişi ise 3.000 kişiye gönderecek....
Bi sonraki derken gönderim 3 milyon kişiye ulaşır, vs..
Hepimiz aynı gün 10'ar kişiye iletirsek, bir hafta
içinde! bu petrol devlerine savaş ilan etmiş
300 MİLYON kişi olabiliriz
EVET, KAZANABİLİRİZ, ANCAK.......
Hedefimize ulaşana kadar;
TOTAL - BP - SHELL haricindeki benzin istasyonlarından ALMALIYIZ
Bu nedenle bu e-postayı iletmenizi rica ediyoruz!
VAR MISINIZ bu savaşı kazanmaya?
yorum yok ( varda yok ) anlayan anladı
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
o zaman herkes alpet ten alsın, içlerindeki Türk lerden biri, hem de ilk 5te değil, belki böylece diğerleri müşteri kaybettiklerini anlarlarsa fiyat kırarlar
bakıyorumda konu ilerlemiş ama laf çok icraat yok. arkadaşlar bp total shell bunlarda aynı po opet gibi benzini devletten alır üzerine ufak bir kar payı koyar satar. yani kullandıgımız benzinin pahalı olmasının esas nedeni yüksek vergidir. kimse shell-bp totalden benzin almasın indirim felan olmaz en fazla olacak şudur adamlar çeker gider ülkeden. meydan türk şirketlerine kalır iki üç türk şirketi anlaşırlar daha beter soyarlar milleti. bakınız haberleşme de tamamen yabancılara bagımlıyız. rekabet ortamında eger uyanık birisi iseniz gayet ucuza konuşabilirsiniz. özellikle numara taşıma olayı süper oldu.
mesele devletin uyguladıgı zengin fakir ayrımı gözetmeden dolaylı vergiye yüklenmesi. bunlarda sigara alkol benzin gibi ürünler. adamlar büyük şirketlerden para toplayamıyor onlardan toplayacagını halktan zorla alıyorlar isyanımız bu olmalı
olurda bu kadar olur insanlarla dalga geçiyolar biz boşa çalışıyoruz normal yani yurt dışında adamlar paşa paşa parasını yiyor ama bide bize bakın kazanıyorsun üç kuruş 1 kuruşu vergi bilmem ne adalet bumu buysa %1 vergi alanlar istisna mı
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Bu konunun Shell'i BP'yi vs yi boykot etmek ile uzaktan yakindan alakasi yok ki zira ulkemizde benzine odedigimiz fiyatin %70 gibi bir orani (tam orani bilmiyorum, bilen duzeltebilir) vergi.
Dolayisi ile Shell gitsin fiyatini kirsin, sonucta vergi oranlari bu kadar yuksek oldugu durumda, fiyat dususu pompaya zaten pek yansimayacaktir, yani hissettirmeyecektir.
Ama biz tabii millet olarak bayiliyoruz hemen bir yabanciyi (ozellikle de bu yabanci bir kurulus olunca) suclamaya, iste Shell vay namussuz gavurlar parayi goturuyorlar bizi yoluyorlar vs... Burada yolan da yolunan da ayni memleketten malasef.
Zama zam zamdıra ZAM Şener şen misali yakında herkes çıplak vatandaş olacak ....
Abi birileri birşeyleri savunadursun . Son 5 yıldır kendi kendine konuşan insan sayısı % 100 arttı bunun sebebini herkes biliyor .
lt/10 tl olsun binmezsem şerefsizim
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
halimiz duman yani....
Kurtlarla dans.. --'-,-@
Şimdi ben asıl Ergenekon devletin kendisi desem başıma bi sürü iş alırım dimi. O halde hiç bişey demiyorum Böyle birşey diyemem dedirtmezler adama. Bir gün biri "KRAL ÇIPLAK" diyecek elbet.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
allah hepsinin belasını versin. kaşıkla verip kepçeyle aldılar yine millet ayakta uyuyor. olmaz böyle bişey düpedüz dalga geçiolar milletle....
UZUN YOLDA KASK KULLANMAYI İHMAL ETMEYİN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)