Hamdolsun...!
Hamdolsun...!
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Tepki olmadığı sürece bu vergiler artmaya devam eder arkadaşlar. Bunlar daha iyi günlerimiz gibi geliyor bana.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Bakın tok açın halinden anlamaz baştakiler tok olduğu için sittinsene anlamaz halkı üretmiyoruz tüketiyoruz normaldir...bide ha bu dümbelekleri baştacı ediyoruz haktır..
teğet geçicek,ananı da al git.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
nereye kadar gidecek böyle merak ediyorum.............................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
İroni o kadar çok ki.
Örneğin; o kadar petrol dağıtıcısı arasında sadece 1 (bir) tane yerli sermayeli dağıtıcı var.
Benzini çok fahiş fiyatlara kullanıyoruz. Ülkemizde kayda değer petrol rezervi yok ya da çıkarılmıyor.
Biz petrolün çok uzağında yaşayan, bulunduğumuz coğrafyada petrol bulunmayan bir ülkede yaşıyoruz. E o zaman bu petrol fiyatları da gayet normal. Ama bizim ülkemiz cennet ülke, insanlarının zeki olduğu, 1 tanesinin dünyaya bedel olduğu, zeki, çalışkan olduğu bir ülke. Ekonomik sorunlar, terör sorunu, eğitim sorunu gibi basit sorunlar mı? Onları sorundan saymıyoruz ki. Mutluyuz biz mutlu.
Bir dernek, teşkilat, örgüt her neyse. Şöyle güçlü bir eylem düzenlese ekonomik konularda, gerekirse isyana çağırsada katılsak.
korkuyor millet de ondan. sesi çıkaranaı düşünce suçlusu deyip atıyorlar. hapislerde çürümek istemem.
yapcak bişey yok arkadaşlar. varmı ? ne yapabiliriz hani? şahsen elimden haber yorumu yapmaktan bişey gelmiyor. varsa bir planınız katılabilirim mesela geçende mail gelmişti. total-bp ve shellden benzin almayın diye ben zaten opetten alıyorum bu markalar yabancıymış.
Taktik basitti zaten.
Bu indirim ve vergi zamamı sürecinden kim karlı- kim zararlı bir düşünelim.
Zate son dönemde 3.20 civarında aldığımız benzin aynı noktaya geri geldi.
Ama EPDK satıcılardan fiyat indirmelerini istedi.
Böylece satıcıların kar marjı düştü.
Sora devlet vergiyi geçirdi.
böylece satıcının ettiği kara, devlet el koymuş oldu.
1 ay bile sürmeyen indirimlede vatandaş hükümetin bir şeyler yaptığını sandı.
Birşeyler yaptıkları kesin!!!
Doğru gelmiş üstadım mail.
BP amerikan
Shell İngiliz
Total (doğru hatırlıyorsam) fransıznin.
Shell bütün Türk Petrol bayilerini bir kaç yıl önce satın aldı ve hepsi hemen adını deiştirdi.
Böylece kendi yurdumuzda Türk olduğumuzu bile hatırlamamız engelleniyor.
Opet Koç gurubunundur.
Alpet bir Türk iş adamınındır, adını hatırlayamadım.
Petrol ofisi de Türk olmalı. Bir ara sanki satıldı gibi bir şey hatırlıyorum ama emin değilim.
Birde artık devir ergenekon devri düşünce suçu bitti artık şimdi düşünce özgürlüğü yanlısıyız.
Ama mevcut hükümete karşı düşünürsen ergen yerlerine konuveriyolar adamın...
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
sabah 2.92 ye aldım. öğleden sonra 3.15 e aldım. ne diyim ben sizin
söylenecek birşey yok,
koyun gibiyiz bende dahil kimse birşey yapamıyor...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Oy vermesini öğrenene kadar böyleeeeee
kaşıkla verip kepçeyle almak bu olsa gerek . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Bu kadar olur, petrol şirketlerine fiyatları indirin diye baskı yaptıklarında galiba ufak ufak adam oluyoruz demiştim. Bu indirim meğer, vatandaşa fayda sağlasın diye değil, benzinciden alıp, başkasının cebine girsin diyeymiş. Bizim için ne değişti, gene cepten aynı para çıkıyor.
Petrol ofisi önce devletindi. Sonra özelleştirmeden İşbankası aldı. İşbankası Doğan holdingle önce ortak olup, sonra tamamını aldı. Sonra Avusturyalılara sattı.
yuh yani dünyanın en kazıkcı devleti bizde
CANIM KIZIM HERŞEYİM
3tl ye benzinmi olur ya insaf
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)