sen Türkiyesin büyük düşün!! ucuz benzin yakışmaz bize
sen Türkiyesin büyük düşün!! ucuz benzin yakışmaz bize
600 cc motosiklet almıştım aldığıma pişman ettiler... Elbet ötelerde bir yerde verirsiniz bunu hesabını...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
artık 600-1000 cc kullanıyom diye hava atanlara nası bi gözle bakılır az çok tahmin ediyorum.. ekonomik olmak lazım.. cup alalım..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Adamlar dünyanın öbür ucunda ucuza benzin yakıyor
bizim burnumuzun dibinde petrol pahalı kullanıyoruz
Düpedüz saçmalık
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Bir Zamanlar Bir Kampanya Hatırlıyorum E-Mail lerle Dağıtılmıştı Belki Biz MT Olarak Bu Kampanyayı Sıkı Tutarsak Birşeyler Yapabiliriz Diye Düşünüyorum.
Hepimizin Benzine Ihtiyacı Var Benzin Alacağız.
Bu Bağlamda Iki Tane Marka Belirleyelim (mesela Petrol Ofisi ve Opet En Azından Verdigimiz Paraların Bi Kısmı Türkiyede Kalsın) Bu Iki Şirketten Akaryakıt Alalım.
ve Bunu Bir Şekilde Basın Yayın Organıyla Millete Duyuralım.
Diyelimki Biz MT Olarak Bu Vergi ve Zamları Protesto Icin Boyle Yapıyoruz.
Diger Petrol Sirketlerinin Alımı Azaldıgından Belki Bir Rekabet Ortamı Ile Fiyatları Lehimize Oynatabiliriz.
Ama Cok Ciddi Organizasyon Lazım. Birde Kafalarımızdaki BURASI TURKIYE Kavramını Kaldırmamız Lazım. Birileri Başımızda Bizi Yonetiyor Olabilir Ama Biz Birlik Olursak Bizim Fikirlerimiz Doğrultusunda Yonetmek Zorunda Kalırlar, Yada Yonetimden Cıkarılırlar
Beyler Bayanlar Bu Mesajı Noktasına Dokunmadan Tekrar Yayınlıyorum ve Sonuna Kadar Destekçisi Olmaya Hazırım
Sadece Işık Göremiyorum Bizler Bunu Yapacağız Başkasından Beklemeyelim Lütfen
Önemli Olan 50 cc / 1300 cc Değil Sonuç Olarak Kaç cc Kullanırsak Kullanalım Benzin Alacağız
Bence Önemli Olan Olayların Karşısındaki Kabullenici Duruşumuz Tepki Göstermeyişimiz
Imza mi?? Nereye Atayım
Bu firmaların tamamı türk mü bide bu var bu ülkede satılmadık firma kalmadıda
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Ilk Kaybetme Sebebimizidir.
Her Gun E-Mail lerimize Düşen (En Az 5 Tane) Maillleri Forward Etmeye Zaman Ayırabiliyoruz Ama Konu Biraraya Gelmek Tepki vermek Oldugunda Hepimizin Boşvermesidir.
Yapmayın Arkadaşlar Bugun 3 yarın 30 ertesi gun 100 kişi olsak yeter bir ay sonra ne olacağını siz hesaplayın
Saygılarımla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------
En Azından Bir Kısmı Olsa Yeterli
Gidip Paramızın Tamamını British Petrol (BP) e vermekten Iyidir Diye O örnekleri Yazdım
Varsa Başkaca Arkadaşlarımızın Fikirleri Paylaşmak Icin Forumdayız
Saygılarımla
Imza mi?? Nereye Atayım
keşke dün fulleseydim depoyu. bomboş depo bitmek üzere :/
ben tepki vermeyelim demedim sadece bizim yaptıgımız tepki ile başaramayız anlamında söyledim başka motosiklet forumdaki arkadaşların katılmasıyla bierşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum
ama bir sorum var bu tepkiyi benzin istasyonlarına degilde bu zam mı yapan sevgili devletimize göstermemizdir
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
Facebook'ta epey bi grup var bu konuyla ilgili,Devletin kapısına dayanmadan olmayacak gibi,Bunuda yapacak kimsecikler yok ortalıkta.
kafama tüküreyim dün bende fullemedim salak gibi sanki elime yapışcak
Facebook Kullanmıyorum Eger Siz Yardımcı Olursanız Bu Konuda Çok Müteşekkir Olurum
Bakınız 1 Kişi Bugün 1 Kişidir Akşam Ailesiyle Arkadaşlarıyla Konustumu Yarın 3 Kişidir Yeterki Biz Işi Ciddi Ciddi Ele Alalım
Forumumuzda Medyadan Insanlar da Vardır Mutlaka Onlardan YArdım Alalım Radyolara Ilan / Reklam Verelim Gerekiyorsa
Daha Geniş Kitlelere Ulaşabilmek Icin
Saygılarımla
Imza mi?? Nereye Atayım
hani benzinin fiyatı düşüyodu ya devlet memleketi....yo
Motosiklet mucidi
Ya üzülmeyin depoyu fulleyemedik diye bitince zamlı fiyattan alacaksınız yine birde böyle düşünün ..En azından mutluluk oyunu oynayalım.Türkiyede malesef senelerdir mutluluk oyunu oynuyoruz.Böyle giderse oynamada devam edeceğiz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)