Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Acil yardımmm arkadaşlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR 125R (yakında gsx-r 600 olucak)
    bi yeni kasa R6 aldım 2007 diye ama motor 2006 çıktı yarın adamla motorcuya gidicez adama 2006 oldugunu kanıtlamam gerek şasi veya motor numarasından kaç model oldugunu nerden ögrenebilirim????

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    onunla ögrenemezsin plakadan kaydını çıkarıcaksın plaka sorgu yap internetten bak olmadı git trafik şubeden sorgula
    Motosiklet mucidi

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    Internetten plaka sorgula dıye arat emnıyetın sayfasına yonlendırır ordan plakanın tescıl tarıhıne bak 2006 yazıyorsa tespıt etmıs olursun.Ama soylede bır durum var 2006 yılının ıkıncı yarısında gelen motorlarında yanı temmuz ayından sonra Turkıye gumrugune gırıs yapan motorlarda 2007 olarak kayıt edılır ve bayılerde 2007 dıye satılır.Yanı motor 2007 olabılır aldıgın sahıs bu yuzden 2007 demıs olabılır.2006 olduguna daır senı suphelendıren nedır.Olmadı en yakın yamaha servısıne gıdıp oradanda kontrol ettırebılırsın...
    Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
    C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
    www.salihkalic.spaces.live.com

Motosikleti
    HONDA CBR 125R (yakında gsx-r 600 olucak)
    Alıntı yalnız_kurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Internetten plaka sorgula dıye arat emnıyetın sayfasına yonlendırır ordan plakanın tescıl tarıhıne bak 2006 yazıyorsa tespıt etmıs olursun.Ama soylede bır durum var 2006 yılının ıkıncı yarısında gelen motorlarında yanı temmuz ayından sonra Turkıye gumrugune gırıs yapan motorlarda 2007 olarak kayıt edılır ve bayılerde 2007 dıye satılır.Yanı motor 2007 olabılır aldıgın sahıs bu yuzden 2007 demıs olabılır.2006 olduguna daır senı suphelendıren nedır.Olmadı en yakın yamaha servısıne gıdıp oradanda kontrol ettırebılırsın...
    en iyisi yamaha servisine sorgulatmak yoksa içim rahat etmicek. beni şüphelendiren motorun ilk sahibinin yaptıkları motor 2006 diye bayiden 1500 tl model farkı almışlar tabi ben bunu motoru aldıktan sonra ögrendim

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    Alıntı ekspress adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en iyisi yamaha servisine sorgulatmak yoksa içim rahat etmicek. beni şüphelendiren motorun ilk sahibinin yaptıkları motor 2006 diye bayiden 1500 tl model farkı almışlar tabi ben bunu motoru aldıktan sonra ögrendim
    O zaman dedıgın dogru sana yalan soylemıs.Hangı bayıden aldıysa oradan kontrolunu yaptır hatta durumu anlat bayı yetkılısıne odeme yapıldıysa zaten dekont vardır ellerınde ve gercek ortaya cıkar...
    Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
    C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
    www.salihkalic.spaces.live.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler