yeni ehliyet çıkartacak arkadaşlara geçmiş olsun
Reklamlar
-
selam arkadaşlar, öncelikle bende ehliyetini yeni çıkartacak adaylardan biriyim. biraz önce okuduğum habere göre 15.07.09 tarihinden itibaren geçerli olmak sureti ile ehliyet kart ücretlerine zam geliyormuş. havadan 40tl alıyorlardı, şimdi 60 oldu bakalım. nereye kadar gidicek bu.
haberin devamı burada:
http://finans.mynet.com/haber/haber-...t=14Temmuz2009
Reklamlar
-
uff anası yaf herşeyde bana vuruor cebime koyayım şu ehliyeti yeter kıytırık bir sınav için hala beklemedeyiz yaz bitcek biz ehliyeti alamıycaz
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
no_name adlı üyeden alıntı
uff anası yaf herşeyde bana vuruor cebime koyayım şu ehliyeti yeter kıytırık bir sınav için hala beklemedeyiz yaz bitcek biz ehliyeti alamıycaz
sorma hocam, bende onu bekliyorum, umarım biz çıkartana kadar başka bir zam daha gelmez
-
slm
En kısa zamanda cebınize koyun arkadaslar
aldıktan sonra kımse durdurmaz, 5 ay oldu kımse ehlıyet sormadı
-
Koyun olduktan sonra semer vuran çok olur. Bigün bi isyan çıkacak ama Allah korusun.
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
-
ibrahim_zx adlı üyeden alıntı
hocam B yi aldım, evde dosya bekliyo, şu A2 nin de direksiyona bir girsek de alsak şu ehliyetleri. biz alalımda boşver onlar durdurmasın bizi. hiç yoktan gönül rahatlılığı ile bineriz. her yunus gördüğümde tırsıyorum vallahi
-
geçen sene B aldım.bu yıl motor alınca doğal olarak A2 almam gerekti. direksiyon sınavını beklerken zam bizi vurdu aslında isyan çıkarmak lazım. bi kart için bu kadar paraya yazık..
Mondial 100 UKH [U]64 LF 884[/U] :bounce:
-
-
Offf be 20lira daha koymuşlar anasını offf...
-
14 Temmuz 2009, 17:47
bir haftadır boşyere bekliorum trafiğe gitmek için yaa
-
14 Temmuz 2009, 18:14
Ofelya adlı üyeden alıntı
bir haftadır boşyere bekliorum trafiğe gitmek için yaa
ehliyetin çıktıda senmi almaya gitmedin pikacu?
-
14 Temmuz 2009, 18:44
ibrahim_zx adlı üyeden alıntı
Harbi ya ehliyet yokken polis keserdim hep yakalanmayalım diye. Şimdi polisin önünden geçiyom abi bi durdur da atim önüne ehliyetimi. Hiç polis çevirmedi daha.
-
14 Temmuz 2009, 18:48
-
14 Temmuz 2009, 19:38
ewet şimdide radyoda söylediler kimlik ehliyet gibi şeyleri çıkartmak için harçlara zam yapılmış.. ama aynı haberlerde benzinin 3 kuruş daha ucuzladığı haberi vardı belki buradan telafi edebiliriz olayı..yani en azından ehliyet alacak arkadaşlar için...
-
14 Temmuz 2009, 20:11
Olsun arkadaşlar ne olacakki onuda öderiz. Benzine indirim yaptılar ya burdan çıkarıyorlar
-
14 Temmuz 2009, 20:11
Bugün arkadaşım aldı yine 40 liraya zam yarından itibaren geçerliymiş.
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
-
14 Temmuz 2009, 20:12
-
14 Temmuz 2009, 20:14
-
14 Temmuz 2009, 20:14
bence herkes elini çabuk tutsun zamdan ziyade yurtdışındaki gibi önce 3 yıl 250 cc de kullanılıp daha sonra 600cc ye geçilen bi sistem gelirse daha zor olabilir...
-
14 Temmuz 2009, 20:26
scuba_09 adlı üyeden alıntı
bence herkes elini çabuk tutsun zamdan ziyade yurtdışındaki gibi önce 3 yıl 250 cc de kullanılıp daha sonra 600cc ye geçilen bi sistem gelirse daha zor olabilir...
vov işte ozaman bizim kerdeş çıldırır 600f süre bilmek için ehliyete yazıldı yoksa rüyanda gör koçum dedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler