Geçen hafta yaşadığım traji komik olayı anlatayım size
2. Köprüden Levente bağlanan yola yani plazaların oraya geldim, akşam trafiği her zaman ki gibi keşmekeş biraz ilerledim arabaların arasından geçip bir Hyundai Accent'in önü boştu duruyordu bende geçtim tabii biraz bekledikten sonra önümdeki araç ilerledi ben tam ilerlerken korna çalmaya başladı ve arkadan çarptı!
Sol şeride parkettim indim arabanın yanına gittim baktım 50-60 yaşlarında güneş gözlüklü bir amca, amca ne yapıyorsun dedim niye çarpıyorsun bana ne dese beğenirsiniz yorumsuz yazıyorum.
"Sen bana çarptın, niye beni sıkıştırıyorsun" indi arabadan ve gitti plakasına baktı bir yerinden çıkmış bana onu gösteriyor. Üzerime yürümez mi bide benim boyum 1.92 full korumayım, adam 1.60 boylarından ufak tefek bir adam, amca diyorum yaşından utan oda bana adam ol diyor. Baktım arkada ambulans geliyor bende bindim motosikletime gittim.
Buyur buradan yak şimdi bu gibi durumlarda ne yapılır? Niye bu hazımsızlık çözebilmiş değilim.
Daha öncede maslak plazaların orada sıkışık trafikte bir kadın arkadan plakalığa dokunmuştu. İndim düşürecektin beni dedim "Bir hasar var mı?" diye sormuştu. Beni buluyor bu arızalar sanırım.