Açıkçası bende babama ufak bi scooter almak istiyorum,50 cc bile olur yani.Araştırıyorum ama kararsız kaldım açıkçası ucuz bişey istediğim için sanırım Tavsiye edeceğiniz ne olabilir.Ramzeylere baktım dediğim gibi 1000 liraya fln sorunsuz 2008 model satıyorlar 125 lik scooter ları...
Ben de Ankara'lıyım..Yokuşlarda mücadele edip de benim gibi 5 ayda sıfır motoru satmak istemiyorsan 100cc hondalardan uzak dur. tekrar söylüyorum ulusan motordan kymco agility alırdım. city modeli pahalı 125lik agility parasının karşılığını en iyi veren motordur. o paraya da bedava.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Yahu 2000 lira bütçem var diyorsun oraya SilverWing resimleri koyuyorsun O fiyata alabileceğin en iyi scooter Suzuki An125
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Motordan pek anlamadığımı sadece görüntü olarakda aşağıdaki resimlere aşağı yukarı benzeyen bir motor dedim. bende biliyorum alamayacağımı resimdekilerin modeli nedir sorusunu yöneltmedim. Yorumları okuyorum başka sitelere de bakıyorum hava soğutmalı, su soğutmalı,yağ soğutmalı nedir bakıyorum bişiler kapıyorum sym, kymco, gilera, honda baya tutulan markalar herkes motorunu övüyo
merhaba
Ankarada okuyan ve 4-5 yılını orada geçiren bir İstanbullu olarak , bizim İstanbulun yokuşları da başkenti hiç aratmaz hele hele Fulya- Beşiktaş- Şişli güzergahı, dikilitaş - yıldız arası, dolapdereden tarlabaşı çıkışları, akaretler, akşamları dolmabahçe vs. vs müthiştir, yoğun dur kalk bir trafikte ilerlersiniz hele motorunuz değil 100 lük 250 lilik scootersa bir de artçınız varsa , kiloluysanız , kronik problem olan debriyaj sıyırmasıyla tanışır gidip zımparalatmak/ traşlatmak zorunda kalırsınız.
ben de 200 lük vespa GT 200 kullanan bir motorcu olarak o yokuşlara hiç girmem varsın yolumu uzatırım trafiğin yoğun saatlerinde..
kısaca dostum istanbul ankaranın kavaklıdere, tunalı hilmiyi, dikmeni, altındağı vs hiç aratmaz
gelelim soruna , piaggio scipper 150 cc. banko tek geçerim.
canavar gibidir, meraklıları onu bilir, keçi gibi tırmanır, 150 cc demesine bakma torku çok yüksektir, yokuşlar ona vız gelir, uzun yol rahat yaparsın, şimdi üretmiyor piaggio, en son 2001 2002 çıktı sanırım..
fiat ise rahatlıkla alabilirsin, araştır derim,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)