Çalıştırmadığın halde zayıflıyorsa akü değişecek demektir, doğru.
Çalıştırmadığın halde zayıflıyorsa akü değişecek demektir, doğru.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
12V-8Ah lik aküyü 50-60 liraya alabilmen lazım.
Çorlu da öyle en azından, BOSCH marka alabilirsin.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Normal aküler 35 50 70 gibi yuasa alırsan akünün kralıdır 100 ile 250 arası değişir amperine göre.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
maşallah fiyatlarıda iyimiş aman ya umarım sorun olmaz! gerçi içimde öle bi kuruntu var
myspace.com/pashakzlrecordz
Tıkla dinle
aslında bende bi tane yuasa akü var 12 v 9 amper benim motorun marş motorunu ceviremiyodu 12 amperle değiştirdim verim istersen sana yuasayı para istemez seninki scuterya hertürlü çalıştırır
Motosiklet mucidi
sağolsun ya eli bol motorcu
Tıkla dinle
ya benim teker patlak nasıl gelim :D msn atsana pm den
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------
sende saol motorcu motorcunun halinden anlamalı dimi ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------
dünden beri ha aküydü ha sigortaydı tartıştık meğer sorununun cvp ı bende saklıymış
Motosiklet mucidi
özel attım msn adresimi sakinŞeytan
Tıkla dinle
ekledim yoksun :S sakinseytan hot sen ekle
Motosiklet mucidi
günaydın arkadaşlar ya bugün kalktım motora atlıyım işe gelim dedim yok motor çalışmıyor.Marş yapılmıyor ateşleme yapamıyor gibi bi ses çıkıyor...Bide şöle 1 durum var:Motorla yolda giderkendiyelim bi su kanalından geçtimya ufak motor stop ediyor! Bu sorunların cewabı ne olabilir?Kapıya bağladım geldim öle yatıcak şuan.Gene aküde biter
Tıkla dinle
Herkese geçmiş olsun.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
yok yan sehba çalışmıyor benim Onu iptal ettirmiştim 1 yıl önce ayrıca marş yapmak için frene basılıyor tabi ama Sorun Marş yapmaması.
Tıkla dinle
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)