Sakinşeytan yordum senide...anladım bakarım sigortaya birazdan.Sen hangi sanayiye gidiosun göztepedeysen gel yanımada bakalım
Sakinşeytan yordum senide...anladım bakarım sigortaya birazdan.Sen hangi sanayiye gidiosun göztepedeysen gel yanımada bakalım
myspace.com/pashakzlrecordz
Tıkla dinle
gecenlerde pazar sabahı dükkanımın önünde oturmuş motorumu söküyorum temizliyorum orasını burasını bi baktım bi scuter yolun kenarında cekti 2 kişi böle marşa basıyolar aküyü bitirdiler motor çalışmıyo dedim yardım edim gittim yanlarına nesi var dedi çalışmıyo abi ya dedim ayak marşı yokmu var ama işe yaramıyo diyo kız gibi basıyolar ayak marşına dedim bi dakka deniyim tek basışta çalıştırdım adamlar nasıl teşekkür ediyo:D ya sende öle yap sağlam bas bi tur dönsün çalışır motor eğer tabi ayak marşın sağlamsa bunları ögrenmen lazım ben ögrenicem diye motorumu bozdum mesela ama ögrendim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 AM ----------
ya olurmu hiç problem degil ben çok severim yardım etmeyi dediklerimi yap cözersin problemi
Motosiklet mucidi
Bursa da olsan gelir yapardım kardeş. Sen şimdi bi taksiye felan bin. Bi motor tamircisine git. O halleder. Kendini hiç yorma.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
sağol.En kötü ihtimal ustayı getircem yapıcak burada gidicek zaten..Bu sitedeki Çoğu kişi Yardımı Seviyor zaten
Tıkla dinle
O çiçeğin anlamını boşver sağlıksız bişe adı marihuana
Sen çiçeği boşverde yardıma geliyorumusun şimdi bana
Tıkla dinle
yoo Benim hep istanbuldu..Göztepedeyim ben dükkanda
Tıkla dinle
Yok yanlış görmüşsün Burda benimkinde yazıyo. Onda başından beri İst. yazıyodu. sayfayı açtığım gibi oraya baktım çünkü.
çok uzaktasın benim motor sağlam olsa bi ihtimal gelirdim sonra 2 mizin motorunu yan yana baglarız:D karbiratörüm arızalı onu götürücem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:09 PM ----------
demek sensin o meşur bursalı:D insan sölemezp ben hatunu işe bırakıp geliyom dvm ederiz:d
Motosiklet mucidi
Sağol ya uzaksa yapak bişe yok aga.Ben aküyü bi şarj ediyim takayım olur umarım olmadı sigorta işine giricem artık.Ok iyi yolculuklar Yolda benim sorunları düşünme
Tıkla dinle
geçen benim motorda buna benzer bir şey oldu.Akü bitti herhalde dedim.Meğerse ayaklığı indirince kaldırmadan çalışmıyormuş,öyle bir şey olmasın Allahtan kısa bir süre sonra fark ettim
Aküdendir o aküden....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Yok benim ayaktan iptal onla alakalı diil.Aküyü sökemiyorum Şuan ya.vidalar çok sıkılmış açılmıoda..Offfff
Tıkla dinle
ya Müzik benim için bi hayat...O ayrı bi konu ya akünün kutup başları açılmıo napcam ben ya.söküp nasıl götürcem?
Tıkla dinle
sakinseytan doğru söylüyo.Kalk bilgisayarın başından git motorunu tamir et bakalım. Benim motorum arıza yapıcak ta ben bilgisayar başında muhabbet edicem haaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------
Boy's of sun veya Jöntürk'ü tanır mısın Rap çı?
napayım ya işteyim ben bilgisayar başında kalkıcam birazdan zaten
Tıkla dinle
özcan kardeş ya bu karbüratörün benzin ayarı nerden kısılıyo öle bi ayarı varmı?şamandıradanmı ayarlanıyo yoksa
Motosiklet mucidi
Boş zamanlarda motorunla ilgilen arkadaşım. Sağını solunu sök,temizle,tak.Söke taka öğrenirsin. Bozulacaksa evinin önünde bozulsun.Bi köy yolu veya dağ yolunda veya manitayla gezerken bozulmasından daha iyidir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------
rölanti den mi bahsediyorsun yok sa gerçekten karbüratörü mü kısacaksın? karbüratörü kısarsan motorun çekişi düşer haberin olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)