İyi akşamlar dostlar. Evet nihayet motoru büyütmenin zamanı geldi hatta geçiyor bile. Konuyu açmamın nedeni pazarlık aşamasındayım ama yine de siz forumdaşlarımın bir fikrini almak istedim.
Eeeee nasıl bilirsiniz 600 lük Bandit'i?
İyi akşamlar dostlar. Evet nihayet motoru büyütmenin zamanı geldi hatta geçiyor bile. Konuyu açmamın nedeni pazarlık aşamasındayım ama yine de siz forumdaşlarımın bir fikrini almak istedim.
Eeeee nasıl bilirsiniz 600 lük Bandit'i?
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
bence çok güzel makina...
teknik konularını pek bilmem ama hakkında kötü bişey duymadım, tipi çok güzel
alınca resimleri bekleriz, hayırlısı olsun
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
4 Silindirli biliriz Anladın sen onu
http://www.motosiklet.net/forum/moto...00-yardim.html
İncele bu topici işine yarar bilgiler bulabilirsin
Şimdiden yeni alacağın motor hayırlı olsun
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Olmadı...Tek silindirliden 4 silindirliye... Olmadı şimdik... Önce 2 silindirli lazım sana...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bu mu yoksa. Baya ucuz. http://www.sahibinden.com/6500_ytl_e...XQQdisplayitem
on numara makina, az yakar çok gider, sağlamdır, yağ soğutmalıdır hararet derdi olmaz, sarf malzemeleri orjinalse uzu ömürlüdür, her türlü parçasını rahatça bulabilirsin olmadı tarık abi vasıtası ile 1 hafta..
israrla tavsiye bile edebilirim, mekaniği yürüyü gerçekten çok sağlam makina..
GKN MOTORS
iyi yapmak uzeresin..
Wildgoose Rider - Transalp 650
bir cbf 500 elbette 8000 tl ye alınıp daha kısa zamanda satılabilir ancak uzun süre binmeyi düşünüyorsan iyi bir sibop ayarı ve düzenli bakımla en az 50.000 km sorunsuz gider ( eğer müzmin bir arızası yoksa! ) hayırlı uğurlu olsun
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şehiriçinde dezavantaj olsada yola çıktığında YBR 125'den sonra yüzünde tatlı bir gülümsemeye sebep olacak bir motordur.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hmmm o zaman bi tane de 250 lik alayım bari araya sıkıştırırız onu da...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------
Uzun süre binmeyi düşünüyorum. Bandit benim yazdan yaza sene de belki 1 hafta ya da 2 hafta sırf uzun yol gezilerinde kullanacağım motorum olacak. Yoksa şehir içinde ybr ye devam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 AM ----------
Verdiğin bilgiler için teşekkürler GKN.. Tarık abiyi tanımıyorum ama galiba tanışacağız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 AM ----------
Gülümseme mi... Kahkaha diyelim şuna...
Niyet BANDİT e kısmet TDM850 ye imiş. Sevgili arkadaşlarım. TDM850 ile pazarlığı bitirdim. Nasipse salı ya da çarşambaya alıp geleceğim. Ayrıntılı fotoromanı artık bu konu üzerinden yayınlarım. İnanın şu an çok mutluyum inşallah bir aksilik çıkmaz. Gönlüm tdm den yana idi. Allah da gönlümdekini nasip etti. Allah sizlere de gönlünüzdekini versin.
hadi hayırlı olsun ozaman TDM güzel makina bendede endurosu var super tenere yani motorlar aynı sadece 100cc fark var ve tipleri değişik ama seni üzmiceini söyleyebilirim.sadece biraz seridir alışana kadar gaz koluna dikat et yeter.
senede bir iki hafta binecem demişsin ama ben inanmam buna bence YBR ye senede bir iki hafta binecen bu gidişle.
tekrardan hayırlı olsun bol kilometreler dilerim.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Bugün kavuştum "Sarı fırtına"ma. İnanılmaz seri ve keyifli bir makina. Bu kadar muhteşem bir alet beklemiyordum doğrusu. Tdm almayı düşünenler kesinlikle düşünmesinler. Alsınlar.
Sevgili Aslan Kardeşim. Çok samimi ve gerçek bir motorcu. Motorun eski sahibi. Motorun sevinci bir yana onun gibi bir dost kazanmaktan dolayı da çok mutluyum.
Çorum da mola verirken.
Bu resmi çekinirken. Aklıma rahmetli Ertuğrul Öz geldi. Nur içinde yatsın onun avatarında motorun üzerinde elinde kasıyla pozu vardı.
Güzel makina..Güle güle bin ...Hayırlı olsun.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
allah kazasız belasız binmek nasip etsin arkadaşım.. bu sezon binmek nasip olmadı belki diğer sezona artık...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
TEşşekürler arkadaşlar. Bir kaç gün sonra bi tdm850 sayfası açarım artık heerrhalde yok gördüğüm kadarıyla.
İnşallah sizlerinde istedikleriniz olur.
hocam iyi biliriz.. hatta geçen gün ulusta bir noterde alıcısı ve satıcısı ile karşılaştım. karşılaştım derken vatandaşları motosikletle görünce lafı açtım.
2004 bandit, 21000 km civarı, 6,400 e satıldı. en azından bilgin olsun diye yazıyorum. temizde görünüyordu motosiklet.
tdm ye gelince hiç b fikrim yok. size keyifli sürüşler dilerim. kazasız belasız güle güle binmek nasip olsun.
Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan.Her ikiside 10 numara makinalar.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)