Trafik Polislerinin Vurdum Duymazlığı. . .
Reklamlar
-
Arkadaşlar 2 gün önce Stunt_Rider(Gökhan) ile gazlkıyoruz alsancak otogarın ordan kordona girecegiz bornovadan geliyoruz
önümğüzdede 2 adet manisa plakalı aynasız 4 kişi kasksız cup motorlar önümüzden ara gaz acarak gecıyorlar kafa tutuyorlar bize allahım dedim sakin oldum ışıklarda gectık bunları sonra ilerde Polis alkol kontrolu yapıyor bız gökhanla full tesisatız herşeyimiz tam bizi durdu bu 4 gencı durdurmadı.
Ya dedim benmi körüm yoksa sadece biziimi durdu,Bide utanmaz herif alkol varmı dedi yok diyoruz makinaya üfletti şak diye 0 scıkıncada ruhsatları merkezden kontrol ettirdi resmen boş zaman kaybı ama olan ne gene Apaçi gibi motor kullananlara bişey ne var sa bizim gibi adam gibi kullanıyosan var. .
Ayıptır ya!
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Reklamlar
-
Tam Levent KIRCA'lık bi olay daha
-
GÖKTAX adlı üyeden alıntı
Tam Levent KIRCA'lık bi
olay daha
Aynen katılıyorum.
-
-
ben polis olsaydım bir ducatiyi durdurmayı tercih ederdim...
ilk ehliyet ruhsat sorardım...
sonraki sorum... "kaç basıyo bu" olurdu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Resmı plakalı bır arac gecen gun duran bır arkadasım arabasına carpıyo adam suclu oldugu kabul edıyo rapor tutulucak polıs gelıyo karakola gıdılıyo komıserın dedıgı devlet devlete ceza yazamaz gıt hakkının mahkemede ara ne beklersın guzel ulkemden.
-
Tüm motosiklet kullananlara bakıldığında apaçi motorcu çoğunluktadır.Bunun sebebi de bence şu: Polis kasksız tipleri gördüğünde zaten biliyor büyük ihtimalle ehliyetinin de olmadığını.Durdursa bir ton iş çıkacak.Motoru bağla, parka çektir vs.Ayrıca motoru parka götürmek için motosiklet ehliyetli birisi lazım yada çekici gelip alacak.
Benim başıma şöyle bir olay geldi:Trafik polisi benden önce ehliyetsiz birisini durdurup motoru bağlamış, ekip otosunun yanında duruyor.Beni durdurdu; ilk söylediği "böyle korumalı giyindiğine göre sende ehliyet vardır" dedi.Var diyince önce ehliyete baktı, "şu motoru parka kadar götürsene" dedi.Dediği yer şehir dışı, il merkezine 20 km falan! İşim gücüm yok elalemin motorunu parka götürecem!
Arkadaşlar devletin olanakları halen çok kısıtlı.Siyasilerin tv önünde yaptıkları şovlara değil gerçek hayatta olan bitene bakınız.40 milyarlık motor alıyorlar birkaç ilde gösteri yapıyorlar, ona gelene kadar kapatılacak o kadar çok eksik var ki.Bu konu uzar gider.Polislerin mesai saatlerinden, personel sayısına kadar eksiklikler var.8 saatlik 3 vardiyalı çalışma düzenine geçilmedikçe iş yükü nedeniyle denetimlerin miktarı ve niteliği yeterli olmayacaktır.
Bu işş hayatındaki fazla mesai sorunu sadece emniyet teşkilatında değil hemen her kurumda var.Zorla fazla çalıştırılan insandan hayır gelmez.Bunu ne zaman anlayacaklar merakla bekliyorum.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Walla kardeş kusura bakma daa ben de polis olsam her ducatiyi durdururdum.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
ee hacı sen hatalısın burada tam teçhizatlı gezilirmi bu ülkede..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
12 Temmuz 2009, 22:00
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
12 Temmuz 2009, 23:14
dynner adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 2 gün önce Stunt_Rider(Gökhan) ile gazlkıyoruz alsancak otogarın ordan kordona girecegiz bornovadan geliyoruz
önümğüzdede 2 adet manisa plakalı aynasız 4 kişi kasksız cup motorlar önümüzden ara gaz acarak gecıyorlar kafa tutuyorlar bize allahım dedim sakin oldum ışıklarda gectık bunları sonra ilerde Polis alkol kontrolu yapıyor bız gökhanla full tesisatız herşeyimiz tam bizi durdu bu 4 gencı durdurmadı.
Ya dedim benmi körüm yoksa sadece biziimi durdu,Bide utanmaz herif alkol varmı dedi yok diyoruz makinaya üfletti şak diye 0 scıkıncada ruhsatları merkezden kontrol ettirdi resmen boş zaman kaybı ama olan ne gene Apaçi gibi motor kullananlara bişey ne var sa bizim gibi adam gibi kullanıyosan var. .
Ayıptır ya!
kardeş
seni ful korumalısın
seni durdurursa problem çıkmayacağı bariz belli
hem bu kontrollerden istatistiki olarak ta değerlendiriliyor
kasksız motorcu durdurulmayınca istatistik otomatikman motorcuların %100 ü kask takıyor gözüküyor
hem apaçileri durdursa n eolacak
al başına belayı
uğraş dur
sen olsan durdururmusun
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
12 Temmuz 2009, 23:23
her şey süper ya
ülkemi seviyorum
-
13 Temmuz 2009, 03:41
Geçen gün lüleburgazda trafikte ilerliyorum bu civarda oturanlar çeşme meydanını bilir. Lüleburgazın bi girişide orası olduğun göre çıkışıda orası. Tam öğlen saat 13:25 civarı millet işine yetişmeye çalışıyo trafik kalabalık tam 3yollu kavşak 3tane minibüs yolun ortasında durmuş yolcu bekliyo arabanın hararet göstergesi 70civarıydı 90a çıktı rahat bi 7-8 dk bekledim. Korna çaldım minibüsçü çıktı camdan küfür etti. çeşme etrafındanda bi yol var dedim geri geleyim 1metre çeşme etrafından dolanayım yola devam edeyim öndede trafik polisi var hiç dedim minibüsle didişmeyim. geri geldim
asfaltta sıcak hafif ıslaktı fazla bastım gaza lastikler öttü dolandım arkadan tam yola çıktım polis durdurdu. Hadi bakalım cenaze namazına.....
Hayırdır dedi? dedim abi bak herkes işe gitmeye uğraşıyo 10dk oldu adam yolu kapamış korna çalıyorum küfür ediyo yazık günah araba hararete kalkıcak işime yatişmeye çalışıyorum sonra dedim işyerinde kavga ediyoruz sen söyle dedim ben ne yapayım.
Haklısın kardeşim sakin ol dedi. 5metre gittim diğer polis durdurdu gel dedi in arabadan.
indim işte evraklara baktı, tehlikeli araç kullanmaktan işlem yapıcaz dedi. dedim ne işlemi o ?
Sen dedi neden lastikleri öttürüyosun?
Dedim memur bey farkındaysan hava sıcak işe yetişmeye çalışıyorum ki bilerek yapmadım, o zaman dedim bu adamalrada trafiğin akışını bozmaktan yaz bak dedim kuyruğun ucu kaç metre ?
100 metrelik kuyruk olsa ne yazar diyo adam istanbu caddesinde dedim adam 10km hızla gidiyo sollamaya iiznde vermiyo onu geçtim adama ben korna çalıyorum adam küfür ediyo sen adamın yanındasın adama bişey demiyosun bunu ne yapçaz dedim? Polisin cevabı aynen şu NERDE MİNİBÜS VAR BEN MMİNİBÜS FALAN GÖRMÜYORUM
Yuhh dedim abi bee yuhh zaten deidm bu ülkede ya polis olcan ya hırsız olcan yada şerefsiz olcan sen dedim şimdi o cezayı yazdın ben yoluma gitmeye çalışırken lastikler öttü diye benim 3gün kıçımı yırtıp kazandığım parayı aldın ne geçti eline şerefsizliğinden başka ? Zaten diyo hava sıcak yeğenim hadi uğraştırma beni de bir an önce yazıp arabaya gidicem. Beyfendilerin arabası çalışıyo klimada çalışıyo camlar kapalı görevdeler TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE
-
13 Temmuz 2009, 03:59
@ tieyennar
abicim al plakalarını git savcılığa görevlerini yapmamaktan şikayet dilekçesi ver..
yahu bir şey çıkmasa bile vatandaşlık görevini yapmış olursun..
o polis üniforması giyen 2 ayaklılara yapılacak tek şey bu..
-
13 Temmuz 2009, 04:28
bizim burdada oyle herkes kasksız ben kask takınca dıkkat cekıyorum benı durduruolar =)
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
13 Temmuz 2009, 05:16
Moderatör
Demek ki neymiş, Ehliyetin yoksa gönül rahatlığıyla kask takmadan yollarda cirit atabilirmişsin. Ehliyetin varsa da kask takmadan yola çıkamazmışsın.
En azından ehliyeti olanlar için güzel bir gelişme yurdumuz için
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
13 Temmuz 2009, 05:40
-
13 Temmuz 2009, 06:09
mete_han adlı üyeden alıntı
ben polis olsaydım, ver şunu ilerden dönüp geleyim derdim ))))
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler