Arkadaslar bu Ankarada ucuza 110cc veya pw80 gibi moto crosslar varmı
Yeterki cross olsun ucuz olsun budjem 600 TL
Lutfenyardımcı olun !
Ha bu arada yeniyim merhaba
Ps:Ben yurt dısından geliyorum orda 110cc ler 80€ burda pahalı gibi geldi bana ...
Arkadaslar bu Ankarada ucuza 110cc veya pw80 gibi moto crosslar varmı
Yeterki cross olsun ucuz olsun budjem 600 TL
Lutfenyardımcı olun !
Ha bu arada yeniyim merhaba
Ps:Ben yurt dısından geliyorum orda 110cc ler 80€ burda pahalı gibi geldi bana ...
slm.bahsettiğin cc lerde honda nın bir modeli vardı aynlış hatırlamıyosam.ama o paraya bulamazsın çin malından başka motor.onlardada 110 cc yok.200cc olarak var tabi ilgilenirsen eğer.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Ne olursa olsun ama motor olsun zaten cok kulanmıyacam senede 2 ay tatile gelince köy yerinde kulanacam
Ve motor durduk yerde kırılmasın , sursun bassın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 PM ----------
Lutfen yardımcı olun ben su an internet kafedeyim cok fazla duramiyecem :S
o halde çok fazla para verme derim.al bi çin işi ikinci el temiz 200cc çinli bas sür.işini görür yani.tercih senin tabi.gönül isterki al bi kawasaki cros bin sür diyecem ama bi kaç yıl önce ankara da ulusan motorda gördüğüm ikinci el 2001 model kawasaki kmx 125 cros aklıma geldi.adam 4000 demişti fiyatına.bunuda düşünmek lazım.
Senin didin 200cc bu mu ?
Buysa fiyatı kac acaba ??
burda birkaç benzer motor var.
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/gor_bin_al...XQQdisplayitem
tabi bu tip çok marka var.
Tamam ama numlar 1600 TL benim budjem 500 - 600 Tl maximum :S
Onun kucukleri varmı ? Mesela 110cc kadar kucuk olanlar ?
kardeş tr de o kadar ucuz bulman zor
Orgazma Dudak Büktürür
En ucuz kac ?
2.el tabi cin malı da olabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------
Guncel :s
Lutfen cevap yazın
1000-1200 arası bulabilirsin mesela
Orgazma Dudak Büktürür
600-700 e neler var cross olarak pocket cross olmaz ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 PM ----------
Guncel lutfen cok lazım ve hemen lazım
kardeş 750 tl ye skygo marka kross var aklında olsun düşünüyosan msn'mden görüşelim yalniz39@hotmail.com ayrıca 1500 e skyteam var ama o sana pahalı gelebilir ae olun
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
75o ye olan cross kaç lik bide hangi şehirden teşekkürler bnmde cross a ihtiyacım varda ama titreşimsiz arıyorum (:
üstad motor sahibndende resmi var hayalide olsa yani biraz puslu ama titreşim var tabikide motor kırklarelide bilgnize ae olun...
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
o paraya hem titreşimli olmasın hemde cross olsun diyorsan zooor bulursun bir ihtimal simsonlardan bulursan ne ala. yoksa al bi mobilet seni taşısın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)