cupla 350 km de rekor hız =)
Reklamlar
-
15 Temmuz 2009, 10:23
bas tabi bas da gösterge kaç gösteriyo onu anlamadım ? + - 30
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Reklamlar
-
15 Temmuz 2009, 10:54
arkadaşlar boşuna yazıyorsunuz topik sahibi kardeşimizin yazdılarından anlaşılıyorki sizi hiç takmıyor hala yaptığı hızlardan bahsediyor.
bu motorlar bu hızlara ulaşıyor biliyorum ama bu hızlarda gitmek hiç sağlıklı değil bu elemanda başına bir iş gelince anlayacaktır eğer anlayacak durumda olursa
-
15 Temmuz 2009, 11:14
ixeywent adlı üyeden alıntı
arkadaşlar biliyorsunuz motoru 5 gün önce aldım. motor şuan 350 km de ve üz yolda eğilmeden normal pozisyonda 115 eğilerek 125 gördüm motor deli gidiyor yaaa
Hız göstergesi doğru göstermiyordur.
-
15 Temmuz 2009, 11:43
cidden bu motorlar bu hıza ulaşabiliyor ibre bozk olsada o motorun ibresinde 120 görülebiliyo.ama çok tehlikeli tavsiye etmem acıkcası.50-60 gdreken rüzgar yiyen motor o hızda takla bile atabilir.arkdas da uyarıları dikkate alırsa sevinirim.heralde eski pejoculardan arkdas anayola cıkıp üç beş arkdas kapışmayısını sevenlerden
-
15 Temmuz 2009, 12:13
her cup bu hızları görürmü bilmiyorum ama innova 2 viteste 80 3 viteste 110 4 viteste düzde 125 yol eğimliyse 140 olan ibreyi dayayan bir motor gerçektirr!!elektronik göstergede yanılma payı yok, bilmeyen arkadaşlar araştırabilir diğer cupları bilmem ama, hızın marifet olarak gösterilmesi bence çok saçma şehir içinde 45/50 km hızı aştığımı bilmiyorum ve hızlı gitmenin gereğinide duymuyorum rekora koşanlara kolay gelsin....cupları kötüleyenlerede son sözüm 2 çeşit cup vardır honda ve diğerleri...
-
15 Temmuz 2009, 12:44
ben dicek bişey bulamıyorum
motor demek hız demek degildir motor demek ilk başta can güvenliği demektir
korumasız ve böyle bir cesaret ancak deli cesaretidir derim
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
-
15 Temmuz 2009, 12:53
archeus adlı üyeden alıntı
arkadasa hani herkes uyarıda felan bulundu yanlış yaptıgını motorunda performans kaybı olacagını söylediya arkadasımızda sımdı güyya siz haksız cıkdınız ben haklıyım gıbısınden işkembeden sallıyo o motor 125 km yapsın gelsın bide beni.....
çok büyüük konuşma arkadaşın motoruna bişey diemem de honda innovaya set takıyolar hacı motor 160 a dayanıyo haberin olsun sonuçta o da bi cup
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
15 Temmuz 2009, 13:27
Bu zamanda en ideal motor CUP abicim yakıt az,bakımı kolay,vergisi yok bende yakında geçicem Cup motora böyle olmaz benzin yine 3.15 oldu..Benim motor 125-130krş a kadar çıkıyor.
-
15 Temmuz 2009, 13:34
hangi tepe aşşa saldın çok merak ettim dorusu...
bide benzini nerden alıyosun hava alanındanmı...
direksiyonun altına kadar eğilip ibreyi nasıl gordün...
kangoyla kapışıyosun hem onun ıbreyı hemkendı ıbrenı goruyorsun ve kafan dıreksıyonun altında ölemi...
senin cup bu mu????
ben bırakıyorum nan bu işi...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
15 Temmuz 2009, 13:40
hell24 adlı üyeden alıntı
hangi tepe aşşa saldın çok merak ettim dorusu...
bide benzini nerden alıyosun hava alanındanmı...
direksiyonun altına kadar eğilip ibreyi nasıl gordün...
kangoyla kapışıyosun hem onun ıbreyı hemkendı ıbrenı goruyorsun ve kafan dıreksıyonun altında ölemi...
senin cup bu mu????
ben bırakıyorum nan bu işi...
sarı şekerleri de yakında bu hale sokmak lazım
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
16 Temmuz 2009, 01:57
kurzweil adlı üyeden alıntı
Cup motorların lastikler 125 km sürati kaldırmaz bir kere yarılır vs. Hadi bastı diyelim o motor durmaz fren diski ve arka kampana frene dokunduğun andan itibaren yanar, hadi 3 e attın, o zaman da tekerlek kitlenir ve ani aşınmadan yine lastik yarılır, rüzgardan dolayı takla riskini saymıyorum bile, ve o hızda durduğun zaman sağ olmayabilirsin, dikkatli olmakta fayda var, böyle gerçekdışı hayallerle yaşamamak lazım.
dostum frene basan kim ki fren diosun. neyse artık uzatmak istemiorum herkes kendi yanlışını yapsın egzozumuda açtırdım gayet güzel abart yaptırdım miss gibi biniyorum egzozu yaptırıp gelirkende üstüne kapandım bu seferde 145. dedi ister inanın ister inanmayın beni balamaz artık orası. 2 ve 4 zamanlı işine gelince 47 cc 2 zamanlı olsa ne olmasa ne oyun yapmadıktan sonra 60 ı geçmez.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
16 Temmuz 2009, 01:59
dostum frene basan kim ki fren diosun. neyse artık uzatmak istemiorum herkes kendi yanlışını yapsın egzozumuda açtırdım gayet güzel abart yaptırdım miss gibi biniyorum egzozu yaptırıp gelirkende üstüne kapandım bu seferde 145. dedi ister inanın ister inanmayın beni balamaz artık orası. 2 ve 4 zamanlı işine gelince 47 cc 2 zamanlı olsa ne olmasa ne oyun yapmadıktan sonra 60 ı geçmez.
Kendin inanıyomusun acaba bu hızı yaptıgına merak ediyorum
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış seninkiside o misal
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
16 Temmuz 2009, 02:05
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Kendin inanıyomusun acaba bu hızı yaptıgına merak ediyorum
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış seninkiside o misal
sizinkide kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş ulen açamıyorsunuz motorları sonra konuşuyorsunuz getirin bi depo benzinle açayım =) yakında resim veya video ikisinden birini yollarım. 145 dedi ama ibrede 15 oynama payı var. kendi ibresinde 145 gördümü gördü. haa rabada 120 veya 130 görür onu bilemem
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
16 Temmuz 2009, 02:54
ben de arabada 5 evde sayısız artık ister inannnnn ister inanma ........bi de 100cc attım mı deme keyfine canvar canavar...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
16 Temmuz 2009, 03:08
Senin gibileri bu foruma: "şöyle hız yaptım, kaskta neymiş, aynaları söktüm güzel görünmüyordu." gibi laflarla girerler.
Sonra bir kısmı MT'nin etkisiyle efendi birer motorcu olurlar. Apaçilikten terfi ederler.
Bu yüzden MT, MT'dir.
-
16 Temmuz 2009, 03:47
Vay be, cuplar 125'i rahat görüyormuş! Demek ki ben 200 yapıyormuşum CBF'le de haberim yokmuş
-
16 Temmuz 2009, 11:35
kardeş
senin plaka kaçtı
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
16 Temmuz 2009, 11:39
Moderatör
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: konu yeterince amacına ulaşmıştır |
|
|
Eğer bir konu veyahut durum hakkında şikayetiniz var ise topiclerin içinden sitem ederek, koca koca yazılarla laf göndererek değilde,direkt olarak sıkıntınızı yönetim ile paylaşırsanız sonuca daha çabuk ve verimli ulaşabiliriz
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler