''yürü be koçum ki tutar seni''ya da''helal olsun yaw'' falan gibi ifadeler yerine dikkat et diyorum.bu iş şakaya gelmez.motosikler bir ulaşım aracı sonuçta. hatta cup tarzı motorlarla hız yapmak hiç matıklı değil bence.dikkat.
''yürü be koçum ki tutar seni''ya da''helal olsun yaw'' falan gibi ifadeler yerine dikkat et diyorum.bu iş şakaya gelmez.motosikler bir ulaşım aracı sonuçta. hatta cup tarzı motorlarla hız yapmak hiç matıklı değil bence.dikkat.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Güzel kardeşim, bak arkadaşlar rodajdan falan bahsetmiş ama sen rodajı falan bir kenara bırak, lütfen ama lütfen önce can sağlığını düşün. Bugün eğilerek 125'i görürsün, yarın yattığın yerde göreceğin tek şey kefen olur. Allah korusun, bu aletlerin hiç şakası yok ve en kontrollü olduğunu sandığın an bile tehlikenin soğuk nefesi sürekli ensende. Aman diyeyim... Aman dikkatli ol ve birkaç saniye salgılayacağın adrenalin için şu kıymetli hayatını tehlikeye atma.
Kendine dikkat et, "bir ömür boyu" kazasız belasız sürüşlerin olsun.
topik sahibi kaybolmuş,
acaba 135 denemesi yapmaya mı gitti?
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
bende cub kullanıyorum hiç gerek yok böyle hareketler
yavaş yavaş gezmek daha güzel + çok az yakıyor süperr yani
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Kardeşim kendimizi kandırmayalım.100 cc cubla 125 km hız yapman imkansız,yokuşlar hariç.Bırak 125 i 100'ü bile yapamazsın.İbren tamamiyle yanlıştır bozuktur.Sana bir örnek benim 2 buçuk ay önce sattığım Mondial 125rt scooterım ile 60la gidiyordum şimdide yeni aldığım Regal Raptor DD125 ile 60 la gidiyorum arada dağlar kadar fark var.Yani Mondialim çok fazla gösteriyordu,ibresi yanlıştı.Seninkide öyledir.
gösterge garanti kapsamında.
rodaj hatalarını bilmiyorum ama
Orgazma Dudak Büktürür
hacı ardından rahmet okutma bize. allah ırak etsin kazadan beladan lakin üzerine çekiyorsun kazayı gibi geliyor.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
aman dikkat!
basma o kadar frenine güvenipte,fren durdurmaz yavaşlatır
100 yapıyor canım o kadarda değil motorunda hakkını yemeyin.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
yanılış yapıyorsun birincisi motor rödajda !!
ikincisi cup motor a 80 den fazlası haram (sağlık açısından)
üçüncüsü motorların dönemleri vardır rödajdan sonra motor açılır uzunyl yaparsın arada sıkıştırırsın falan filan sonra motor en yüksek hızlarına ulaşır ama sen motoru yersen 8-10 bin km ye gelince en yüksek hızın 120 ise 100 e düşer arıza vermeye başlar asıl olması gereken bilinç rödajdan sonra motorun cc hacmine göre gitmektir motora zarar vermeden hızlanmak ama tehlikeli süratlere çıkmamaktır bidaha yapma bence
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
arkadaşlar yapmayın lütfen .. bende bir cupla ibre ters çevirdim.. takribi 170 falan gittim .. olagan şeyler bunnar
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
tabi bende arkadasın cupla bi baktım ibre 4.kez donuyor =) heralde 300 lere falan denk gelıo gectigim ss lerin haddi hesabı yok xD
Ama bi baktım yatagımdaymısım =)
salla salla vur duvara .ben o kupla 125,5 gördüm sen çok geride kalmışsın...bir de gidona otu rarak dene ozamn 150 rahat görüyo..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Motosiklet hız için kullanılmaz, yazık olur değmez.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)