Motorumu buldum ama fikrinizi sormalıyım!
Reklamlar
-
12 Temmuz 2009, 03:29
Zannederim biraz olsun tecrübeli ve bu işi incelemiş adamsın.Buradaki arkadaşlarımın fikirlerinin sağlam olduğunu bildiğim halde kendi düşünceni uygulaman taraftarıyım.Tavsiye üzerine aldığın bir motoru sahiplenmek zordur.Kendi isteğinle aldığın motor seni yolda koyup olduğu erde bırakıp,eve gelsen bile sana koymaz.Yavsiye motor ağır motordur.Senin seçimin değildir.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Reklamlar
-
12 Temmuz 2009, 03:31
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Zannederim biraz olsun tecrübeli ve bu işi incelemiş adamsın.Buradaki arkadaşlarımın fikirlerinin sağlam olduğunu bildiğim halde kendi düşünceni uygulaman taraftarıyım.Tavsiye üzerine aldığın bir motoru sahiplenmek zordur.Kendi isteğinle aldığın motor seni yolda koyup olduğu erde bırakıp,eve gelsen bile sana koymaz.Yavsiye motor ağır motordur.Senin seçimin değildir.
bunu dikkate alacağım.
Gnusher adlı üyeden alıntı
Amacım ortalığı ya da kafanızı karıştırmak değil ama bu segmentte son zamanlarda görünüş olarak en beğendiğim makine keeway in land cruiser modeli. İkinci elleri de sizin aklınızdaki fiyattan pek uzak sayılmaz. Özellikle turuncu renk olanlarını incelemenizi tavsiye ederim. Fiyat olarak makul olan bir ilan:
http://www.sahibinden.com/land_cruis...XQQdisplayitem
arkadaşım kafa öyle bir halde ki artık daha fazla karışmaz yani, o yüzden sorun yok. bu arada keeway markasıyla pek ilgilenemedim, fena değilmiş verdiğin örnek, ama fiyat aralığı yüksek nedense. yine de bisan roadstar diyorum.
-
12 Temmuz 2009, 05:36
motor 59bin km'de bir arkadaşda şöle demiş 93 model motoru olan neyapsın yaksınmı orası öyle ama 93 model motor alıpta 60'bin km olan motoru alıpta paramı ve kendimide yakamam uzak dur kardeş
-
12 Temmuz 2009, 10:09
bu akşam 2000 model kawasaki zx6 gördüm.davulun sesi hoş gelir misali yanına yaklaştım.hiçte beğenmedim belli ki yorgunluk var.daha önce kaç model dedim , 2000 dedi satarım sana dedi.kaça dedim 10 ver yeter dedi.içimden "sie" dedim , güldüm geçtim buna.9,500 yaparım dedi.ben o paraya 250r alırım deli gibide binerim ülen.
velasılkelam eski eskidir.
klasik ?..
haa o ayrı...
ama bu motosiklette onu göremedim.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
13 Temmuz 2009, 01:40
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler