Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motorumu buldum ama fikrinizi sormalıyım!

Motovento
    REKLAM ALANI
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    muhakkak satacak ama gücü yeten birisi alır.yani belki eski model alıp koleksiyon yapan yada modifiye hastaları bobber denilen o şeylerden yapacak olanlar falan çıkar alırlar.yani bir şekilde satılır.niyet meselesi.

gv250 neredeyse 650-750 cc cruiser dediğimiz gezi motorları kadar heybetli bir duruşu var ama bir o kadar da güçlü bir makine.al diye demiyorum ama ben motorumu ilk aldığımda selesine oturup iterek biraz ilerleteyim demiştim ve oldukça yorulmuştum.halbuki o bahsettiğim arkadaşın viragosu gv den sonra bisiklet gibi gelmişti.ama...motora binipte hareket etmeye başlayınca o kadar rahat ve uzun yolda beşikteymişsin gibi gidiyorki...yani izlenim olarak yanlış bir izlenime kapılma.gv650 süper demişsin ama o motor gv250 den de iri ve büyük..

neyse konuyu saptırmayalım.alacağın motor kesinlikle v motor olsun.o yüzden regali tavsiye etmem.regal de gösterişli bol kromajlı bir motor ama titreşim sıkıntısı var aletin.v motor biraz daha rahattır regale göre.roadstar da tel jant var,uzun yolda ekstra süspansiyon sağlar rahat edersin,parça sıkıntısı çekmezsin çinli arasında en tercih edilmesi gerekendir diye düşünüyorum.o yüzden roadstar al derim.umarım yardımcı oluyorumdur..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    virago 250 güzel motordur ama modeli çok eski.aynı motoru kullana arkadaşlarda sorun çıkınca parça sıkıntısını bisan roadstarın parçalarını alarak temin ediyorlar.çoğu parça uyumlu zaten.fakat 93 model motor için 3500 çok fazla.eğer motor iyi durumda ise pazarlık yapıp fiyatı düşür derim.benim roadstar bile 2006 model 3000 tl fiyat yazdım.
    unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. emin olun hepinizin yazdıklarını dikkatle okuyorum, kesinlikle yardımcı oluyorsunuz. mesele en başta da yazdığım gibi "yamaha" isminin yarattığı etki ile aracın yaşı arasında mantık/duygu çatışması yaşamamdan kaynaklandı.
    şimdi durum: hyosung gv250 bir kez daha incelenecek (yerinde ve üzerine binerek - ama bana büyük gelen ayakkabı misali yine olmayacak sanırım). bisan roadstar ilanları daha dikkatle incelenecek (bisan başlığında diğer yamaha klonlarının ciddi farkları var mıdır diye sormuştum - çoğunluk fark var hem de ciddi anlamda, bisan dışındakilere bulaşma dedi. yoksa şu ledow markasını da beğendim yani). en olmadık durum uygun fiyatlı regal bakılacak. başka önerisi olan?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cg 125 rr
    arkadaşlar motosiklet binmek icindir motor alırken ilk sormamız gereken soru şu olmalı o motor size isdediginizi verecekmi yani binebilcekmisiniz bence herne olursa olsun o şey temel görevini yerine getiremicekse hicbizaman sahibinin yüzünü güldürmeyecek demektir ... 3 ay keyifle binip 5 ay kapıda yatıp beni sinir krizine sokacaksa hic olmasın daha iyi ben aldım 91 modelı 6 aydır kapıda yatıo eski motora binceksen bütce cok önemli ama % 50 bütce % 50 şans tonla paranda olsa bit kadar parcayı bulamıyabılıosun (viragoların yedek parca durumunu bılmıorum genel olarak yazdım)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:56 PM ----------

Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. emin olun hepinizin yazdıklarını dikkatle okuyorum, kesinlikle yardımcı oluyorsunuz. mesele en başta da yazdığım gibi "yamaha" isminin yarattığı etki ile aracın yaşı arasında mantık/duygu çatışması yaşamamdan kaynaklandı.
    şimdi durum: hyosung gv250 bir kez daha incelenecek (yerinde ve üzerine binerek - ama bana büyük gelen ayakkabı misali yine olmayacak sanırım). bisan roadstar ilanları daha dikkatle incelenecek (bisan başlığında diğer yamaha klonlarının ciddi farkları var mıdır diye sormuştum - çoğunluk fark var hem de ciddi anlamda, bisan dışındakilere bulaşma dedi. yoksa şu ledow markasını da beğendim yani). en olmadık durum uygun fiyatlı regal bakılacak. başka önerisi olan?
    abi motosiklete ısınıktan sonra o büyüklük öle bi hoşuna gıdecekki şahsen benım düşüncem bi motosiklet ne kadar buyukse insan o kadar yakısır o motora

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    öncelikle hiç acele edilmeyecek.imkanın varsa gv250 ile tekrar buluşup flört edilecek.hatta buluşmadan önce sitenin gv250 başlığı üşenilmeden baştan sona okunacak ve gerekli araştırma yapılmış olunacak.buluşunca kıza alıcı gözle bakılacak.ön yargılı gidilmeyecek buluşmaya.eğer fırsat varsa binilip biraz yakından tanınacak.olmadı bisan roadstara bakılacak ve en temizinden alınacak.hiç olmadı regale bakılacak ama fiyat olarak hiç olmadı diyerek sona atacağımız bir motor olmadığı ve roadstarlar kadar fiyatı olduğu unutulmayacak. inşallah gönlündeki temiz motora kavuşursun. ve tabiki bizimle de paylaşırsın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cg 125 rr
    kymco venox nasıl bu arada

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    gv250 ile motor olarak aynı neredeyse ama fiyat olarak 1000-2000 tl daha pahalı gv250 den..

Motosikleti
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle hiç acele edilmeyecek.imkanın varsa gv250 ile tekrar buluşup flört edilecek.hatta buluşmadan önce sitenin gv250 başlığı üşenilmeden baştan sona okunacak ve gerekli araştırma yapılmış olunacak.buluşunca kıza alıcı gözle bakılacak.ön yargılı gidilmeyecek buluşmaya.eğer fırsat varsa binilip biraz yakından tanınacak.olmadı bisan roadstara bakılacak ve en temizinden alınacak.hiç olmadı regale bakılacak ama fiyat olarak hiç olmadı diyerek sona atacağımız bir motor olmadığı ve roadstarlar kadar fiyatı olduğu unutulmayacak. inşallah gönlündeki temiz motora kavuşursun. ve tabiki bizimle de paylaşırsın..
    bak bu güzel bir yorum olmuş. inşallah ağustos'a motorla gireceğim (tabi ehliyet gecikmezse). o zamana kadar başka fikirleri de paylaşırız sanıyorum.

Alıntı archeus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kymco venox nasıl bu arada
    görünüşü güzel ama çok bildiğim bir makine değil, ayrıyeten fiyatı da çok fazla. tercih edeceğim bir model değil. aslında benim gönlümde yatan aslan avatarımdaki türden bir costom chopper ama ne para ne tecrübe yetmiyor maalesef, ancak resimlerine bakıyoruz...

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    tabiki dostum.bizler bunun için buradayız.birbirimize yardımcı olmak için.paylaşmak için..ama acele etme.insanın kanı kaynıyor biran önce olsun bitsin diyor ama araç alırken hiç ama hiç acele etme.inşallah hayırlısı olur..

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten doğru yorumlar yazılmış arkadaşlar
    peki bi soruda ben sorayım:
    93 model motoru olan adam artık başka bir modele geçmek istediğinde eski motorunu yaksınmı, ne yapsın
    Ben 90 model Mz i yakmadım.... Her kör malın bir topal alıcısı çıkar...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten doğru yorumlar yazılmış arkadaşlar
    peki bi soruda ben sorayım:
    93 model motoru olan adam artık başka bir modele geçmek istediğinde eski motorunu yaksınmı, ne yapsın
    yakabilir, çöpe doğru sürebilir, masa yapabilir.

veya bu başlık altında 93 model motosikleti makul goren arkadaşlara satabilir. o da bir fikir. veya siz o arkadaşların derdine derman olmak için de alabilirsiniz.

her malın kullanım ömrü olduğunu da unutmamak lazım. kullanım kitapçıklarında bu süre 10 yıl olarak belirlenmiştir ekseriyetle. ha motosikleti sıfır almışsınızdır ve 30 sene işlemesini sağlayacak itinayı göstermişsinizdir. o zaman iş değişir. bakın benim ufak bir motorum var. 20 bin km ye merdiven dayadı. ama hala benzin alırken pompacı arkadaşlar "hayırlı olsun" diyorlar. bu gibi durumlarda o 10 yıl pekala aşılabilir. ama 5 el değiştirmiş motosiklet ne haldedir bilemezsiniz.

Motosikleti
    Alıntı avare rulman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

her malın kullanım ömrü olduğunu da unutmamak lazım. kullanım kitapçıklarında bu süre 10 yıl olarak belirlenmiştir ekseriyetle. ha motosikleti sıfır almışsınızdır ve 30 sene işlemesini sağlayacak itinayı göstermişsinizdir. o zaman iş değişir. bakın benim ufak bir motorum var. 20 bin km ye merdiven dayadı. ama hala benzin alırken pompacı arkadaşlar "hayırlı olsun" diyorlar. bu gibi durumlarda o 10 yıl pekala aşılabilir. ama 5 el değiştirmiş motosiklet ne haldedir bilemezsiniz.
    bu yorum konunun bir özeti gibi olmuş.... şimdi konuyu dağıtmak istemiyorum, ama bir de bütçe meselesi var bildiğiniz gibi.
    ben motor almak için ortalama bir bütçe ayırmıştım ama evdeki hesap çarşıya uymadı her zamanki gibi. şimdi burada yazmaya çekiniyorum ama yine de karalayayım bahaneyle bunu da sizinle paylaşmış olayım bari...

kursa A2 ve G (forklift) için ödediğim rakam 400 tl, sınav harçları 165 tl, diğer evrak-sağlık raporu vs için 55 tl, honda gs1 eğitimi ve istanbul masrafları 400 tl, trafik şubeye dosya için 400 tl ayırdım, rusat/devir/plaka vs için 300 tl ayırdım, koruma ekipmanları için 1000 tl, disk kilidi, alarm, branda vs için 250 tl... yaklaşık 3000 tl gitti (gidiyor). motora para kalmadı valla! en fazla 3000 tl verebilirim hatta pazarlık etmeyi becerebilsem 2500 ama işte o yetenek yok bende...
    buna ne dersiniz?

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    bu yorum konunun bir özeti gibi olmuş.... şimdi konuyu dağıtmak istemiyorum, ama bir de bütçe meselesi var bildiğiniz gibi.
    ben motor almak için ortalama bir bütçe ayırmıştım ama evdeki hesap çarşıya uymadı her zamanki gibi. şimdi burada yazmaya çekiniyorum ama yine de karalayayım bahaneyle bunu da sizinle paylaşmış olayım bari...

kursa A2 ve G (forklift) için ödediğim rakam 400 tl, sınav harçları 165 tl, diğer evrak-sağlık raporu vs için 55 tl, honda gs1 eğitimi ve istanbul masrafları 400 tl, trafik şubeye dosya için 400 tl ayırdım, rusat/devir/plaka vs için 300 tl ayırdım, koruma ekipmanları için 1000 tl, disk kilidi, alarm, branda vs için 250 tl... yaklaşık 3000 tl gitti (gidiyor). motora para kalmadı valla! en fazla 3000 tl verebilirim hatta pazarlık etmeyi becerebilsem 2500 ama işte o yetenek yok bende...
    buna ne dersiniz?
    içimden bir ses "2008 model bir cbf 150 veya ybr 125 al" de diyor ama demeyecegim. zira cruiser tipi makinelerden hoşlandığınız belli. bu durumda V motor çift silindirli bir çinlinin 2008-2007 modelini almak sizin için en mantıklısı. 2-3 seneye de satar evladiyelik bir motosiklet alırsınız. böylece acemiliginizi de pahalı olmayan bir makineyi yıpratarak atmış olursunuz.

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    işte bu yüzden bisan roadstar

Motosikleti
    Alıntı avare rulman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    içimden bir ses "2008 model bir cbf 150 veya ybr 125 al" de diyor ama demeyecegim. zira cruiser tipi makinelerden hoşlandığınız belli. bu durumda V motor çift silindirli bir çinlinin 2008-2007 modelini almak sizin için en mantıklısı. 2-3 seneye de satar evladiyelik bir motosiklet alırsınız. böylece acemiliginizi de pahalı olmayan bir makineyi yıpratarak atmış olursunuz.
    sizin "de deyip de demediğiniz" (devrik cümle kralı oldum) commuter sınıfı çok tavsiye edildi bana hem MT forum kullanıcılarından, hem de çevremde az sayıda anlayan kişi tarafından. özellikle ybr 125 hala ısrarla al diyenler var, düşünmedim değil acemiliği atana kadar en iyi seçenek gibi duruyor ama o modellerin hiçbir çekiciliği yok (kullanıcıları alınmasın tamamen kişisel yorumumdur). honda eğitimde kulandığım cbf 150 de üzerine binene kadar çok itici gelmişti ama kullanırken çok keyif aldım, hatta üzerinde dururken depoya bakarken bir race motor havası görmüş kadar oldum yani. ama sizin de yazdığınız gibi cruiser sınıfının yeri ayrı, onları beğenenler diğer modellere o gözle bakamıyor, ben de çocukluktan beri harley stili cruiser/chopper hayranıyım. artık kısmetse yazdığınız gibi yapıcam...bakalım....

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    aa sınıf değişikliği yapacaksak ona göre yorum yapıp yardımcı olalaım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cg 125 rr
    bak bu güzel bir yorum olmuş. inşallah ağustos'a motorla gireceğim (tabi ehliyet gecikmezse). o zamana kadar başka fikirleri de paylaşırız sanıyorum.

görünüşü güzel ama çok bildiğim bir makine değil, ayrıyeten fiyatı da çok fazla. tercih edeceğim bir model değil. aslında benim gönlümde yatan aslan avatarımdaki türden bir costom chopper ama ne para ne tecrübe yetmiyor maalesef, ancak resimlerine bakıyoruz...
    valla avatarındakı bobberi gorunce şeytan dürte dürte bögrümü delmeye basladı parcaya ayırdıgın gpz 500 u bobbere cevir die ama bı kac gun ıcınde kafamdakı dusunceler netlesır dıe tahmın edıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 AM ----------

ama sırf oturuş şekli yüzünden cruiser sevmıyorum kollar bacaklar ayrık carmıha gerılmıs yada hareket halınde ıken mancınıkla fırlatılmıs gıbı gelıo :D ben yapsam oturus pozısyonunu raceye yakın yaparım gene

Motosikleti
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aa sınıf değişikliği yapacaksak ona göre yorum yapıp yardımcı olalaım
    yok yok sınıf değiştirmiyorum kesinlikle cruiser alacağım. sadece avare_rulman arkadaşımın bahsettiği şeyi de bir ara düşündüğümü söylemek istedim. roadstar olacak %95 diyorum...

Alıntı archeus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla avatarındakı bobberi gorunce şeytan dürte dürte bögrümü delmeye basladı parcaya ayırdıgın gpz 500 u bobbere cevir die ama bı kac gun ıcınde kafamdakı dusunceler netlesır dıe tahmın edıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 AM ----------

ama sırf oturuş şekli yüzünden cruiser sevmıyorum kollar bacaklar ayrık carmıha gerılmıs yada hareket halınde ıken mancınıkla fırlatılmıs gıbı gelıo :D ben yapsam oturus pozısyonunu raceye yakın yaparım gene

şeytan dürtüyorsa bilmem ama ben dürtüyorsam aman uğraşma derim! (avatardaki modelin üreticileri bu linkte: http://www.walz-hardcore-cycles.com/deutsch/index.html )

senin dediğin gibi oturuş şekli tam tersine dizayn edilmiş yani kollar fazlaca öndeyken ayaklar oldukça geride (adeta uzanırmış gibi kullanılan-şu tuhaf pejo motorları var ya üstüne uzanıp kullandıkları onun gibi işte) olan bir custom chopper fotoğrafları vardı bende ama bulursam eklerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cg 125 rr
    yok yok sınıf değiştirmiyorum kesinlikle cruiser alacağım. sadece avare_rulman arkadaşımın bahsettiği şeyi de bir ara düşündüğümü söylemek istedim. roadstar olacak %95 diyorum...

şeytan dürtüyorsa bilmem ama ben dürtüyorsam aman uğraşma derim! (avatardaki modelin üreticileri bu linkte: http://www.walz-hardcore-cycles.com/deutsch/index.html )

senin dediğin gibi oturuş şekli tam tersine dizayn edilmiş yani kollar fazlaca öndeyken ayaklar oldukça geride (adeta uzanırmış gibi kullanılan-şu tuhaf pejo motorları var ya üstüne uzanıp kullandıkları onun gibi işte) olan bir custom chopper fotoğrafları vardı bende ama bulursam eklerim.
    ole olmasada sport bı motordan donusuyor o yuzden geriye dogru uzanmıs gıbı olmaz gıdonuda bı metre yukselen godonlardan yapmamm ducatının bı makınası var tecnobobbermı ne dıolar o tarz bı bobber olabıulır yada dırek düz gidon yukselmeyen

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Amacım ortalığı ya da kafanızı karıştırmak değil ama bu segmentte son zamanlarda görünüş olarak en beğendiğim makine keeway in land cruiser modeli. İkinci elleri de sizin aklınızdaki fiyattan pek uzak sayılmaz. Özellikle turuncu renk olanlarını incelemenizi tavsiye ederim. Fiyat olarak makul olan bir ilan:

http://www.sahibinden.com/land_cruis...XQQdisplayitem

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler