motosiklet giysileri alaninda turk uretici bulaamadim yardim lutfen
Reklamlar
-
Arkadaslar ben motosiklet giysileri ureten bir turk ureticiye simdiye kadar rastlayamadim.Gecen gun internette de bayagi arastirdim ama ya bende bi kitlik var yahut da turkiyede motor giysisi uretiminde bir kitlik var heralde cunku bulamadim.Sizde motosiklet kiyafeti ureten ozellikle ozel urunler ureten firmalar var ise bunlari bu konu basligi altinda yazmanizi rica ediyorum.Markalarin turk markalari olmasi tercih nedenidir:D
Saygilarrr
Reklamlar
-
izmir kahramanlarda bir firma vardı kendi üretimlerini satıyorlardı ama firmanın ismini hatırlamıyorum ne yazıkki
-
-
DeaD_Rider adlı üyeden alıntı
bu Siteyi şiddetle kınıyorum,Bu nedir yahu,Sitenin girişine ses koymuslar,Kalbim yerinden çıkcaktı,Son ses acık sakin bi müzik dinlerdek,VIIIIIIIIVVVVVVVVV...
alma kardesım sen burdan,baska yerden bak
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
LBC ve NIC diye iki firma var .. başka varmı bilmiyorum .. 2006 1. fuarda ürünlerini görmüştüm yanılmıyosam ilk yıllarıydı. Yerli üretimi alım yaparak deteklersek altı üstü 2.5 m bez parçası bi kaç plastikten oluşan montlara 100 lerce € saçmayız..
zaten çoğu firma çinde üretim yaptırıyo..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
motobot var bot olarak %100 türk üretimi o da değil mi
montları da gayet şık bence
-
BBRR adlı üyeden alıntı
LBC ve NIC diye iki firma var .. başka varmı bilmiyorum .. 2006 1. fuarda ürünlerini görmüştüm yanılmıyosam ilk yıllarıydı. Yerli üretimi alım yaparak deteklersek altı üstü 2.5 m bez parçası bi kaç plastikten oluşan montlara 100 lerce € saçmayız..
aynen katılıyorum bez parçasına o kadar para vermeyiz hem para Türkiye ye kalır
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Hakkımızda
Mototeks motor ekipmanları (nic motor) Türkiye’de ki motosiklet tutkunlarına en kaliteli ürün ve hizmeti sunmak için 2006 yılında İstanbul’da kurulmuştur.
%100 TÜRK SERMAYESİ ile kurulan mototeks motor ekipmanları halihazırda üretimini
Pakistan ‘da sürdürmekte
http://www.nicmotor.com/hakkimizda.asp
-
10 Temmuz 2009, 23:13
BBRR adlı üyeden alıntı
katılıyorum. yerli üretimi desteklemek üretim yapan firmanın büyümesi demek çok daha kaliteli ürün çok daha kaliteli hizmet demek. daha az ödiyerek hemde
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
11 Temmuz 2009, 00:28
yabanci mal istersen hein gericke derim kalite/fiyat orantisi mukemmel ben cogu markayi denedim simdi hein gericke kullaniyorum ama bazen model olarak alpinestars dainese de aldigim oluyor.
-
11 Temmuz 2009, 00:45
BEn Motobot marka yazlık bot kullanıyroum, Türk markası olması lazım. Çok memnunum, tavsiye ederim.
-
11 Temmuz 2009, 00:47
kışlık lbc montum var ,beni bir gün olsun üşütmedi sağolsun.. korumalarıda ithallerden çok da farklı görünmüyor. bi bak bakalım.
-
11 Temmuz 2009, 00:59
Sitede birde fiyat listesi olsa
-
11 Temmuz 2009, 01:32
ankara'da fuarda bir izmir firmasıyla konuşmuştum. deri mont üretimi yapıyorlardı. kartlarını da almıştım ama ismini şu an hatırlamıyorum. yalnız ürünlerinin daha çok geliştirilmesi lazım. türk üreticiyi destekleyelim, yabancı markalara paramız gitmesin haklısınız, eyvallah da, onlarda bi işi yapıyorsa adam gibi yapsınlar ama di mi? dikişler kaltesizdi, kalıplar tam oturmuyordu filan. üstelik bu eksikleri gidermek için para harcamak ve maliyeti yükseltmek de gerekmiyor. sadece yapılan işe biraz daha özen göstermek yeterli olacak.
ayrıca arkadaşların dediği gibi motobot var ayakkabı ve bot alanında. yani araştırınca aslında varmış türk firması pekala...
-
11 Temmuz 2009, 01:37
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
11 Temmuz 2009, 22:29
Lbc'den memnun değilim ama Nic ona göre bir gömlek daha üstün
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
11 Temmuz 2009, 23:43
lbc kullanan görmedim.ama nic markayı tavsiye eden çok kişi var.ayrıca kesinlikle çin ve hint malı montlara -yüzde 80 e yakını hindistanda ve çinde üretiliyor- o kadar çok para vereceğimize.yerli malı alalım.şuan vasat üretim yapsalar dahi biz desteklersek ileride kaliteyi aşarlar gibime geliyor..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
12 Temmuz 2009, 02:24
bende de nic marka mont var feyizoğlundan almıştım
-
12 Temmuz 2009, 02:25
nic i şiddetle öneriyorum çok harika
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler