Bu JInlun 250 alınır mı fikirleriniz önemli..
-
11 Temmuz 2009, 21:49
dalyan_ adlı üyeden alıntı
ilan 1 seneyi geçmiş, şimdiye kadar satılmış olması lazım. Ama satılmadıysa da niye şimdiye kadar satılmadı diye düşünmek lazım. Bence uzak dur derim.
dün akşam bir güvenlikçi arkadaşla sohbet ederken kontör dolandırıcılığı hakkında bilgi verdi saşırdım valla.
vatandaş 20.000 tl lik araca 10.000 tl yazıyormuş sonra millet durmadan arıyormuş ilan sahibi değişik nedenler sunup arayanları geri çeviriyormuş.sonuç arandıkça kontör kazan olayı varmış.ne kadar aranırsa o kadar kontör kazanıyormuş.fikre bakarmısınız.millet te kek gibi ucuzmuş gibi durmadan telefon açıp duruyormuş. nasıl bir uyanıklık bu ya.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
-
12 Temmuz 2009, 04:22
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
dün akşam bir güvenlikçi arkadaşla sohbet ederken kontör dolandırıcılığı hakkında bilgi verdi saşırdım valla.
vatandaş 20.000 tl lik araca 10.000 tl yazıyormuş sonra millet durmadan arıyormuş ilan sahibi değişik nedenler sunup arayanları geri çeviriyormuş.sonuç arandıkça kontör kazan olayı varmış.ne kadar aranırsa o kadar kontör kazanıyormuş.fikre bakarmısınız.millet te kek gibi ucuzmuş gibi durmadan telefon açıp duruyormuş.
nasıl bir uyanıklık bu ya.
Doğru kontör avcıları da var ama bu arkadaş onlardan olsa sabit numara vermezdi diye düşünüyorum.
Bence satamamış acil paraya ihtiyacı var fiyat kırıyo.
-
12 Temmuz 2009, 04:48
kardeşim bırak 2.el olmasını masrafını sıfırını bile 500 e verseler alma
jinlun çok çabuk dağılabilecek bir motorsiklet diğer çin malları kadar uzun ömürlü değil jinlun aysa çelik vs gibi markalardan uzak durun
ucuz chopper arıyorsan
keeway sp 150
Keeway Lans Cruiser 250
ramzey QM 250
Mondial 250 MCT
kanuni seyhan 250
Kymco Venox 250
gibi markalar içlerinden en ucuzu
keeway super light 150 dir 110km ye kadar titremez kıyak alettir.
ama land cruiser 250 yi şitdetle tavsie ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler