istanbul çevresi kaplıca, istanbul içi hamam vb
Reklamlar
-
merhaba
kıyıköyden sonra sıra biraz sıcak su alma zamanı. havalar sıcak, sıcak suyu ne yapacaksın demeyin yeri ayrıdır.
istanbul çevresi günübirlik özel oda kiralayan kaplıca vb, istanbul içinde özel oda kiralayan (burası önemli eşli gitmeyi düşünüyoruz) hamam tavsiyelerinizi rica ederim. internet araştırmamda hamam için unisex bulamadım. özellikle böyle bir hizmeti olan yer olursa makbule geçer.
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
saygılar
can't be worried about that shit. life goes on man.
Reklamlar
-
çınarcığa gitmelisin...istanbula 85 km...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
sağol metehan gitmesine giderim de fiyatları biraz abartılı geldi bana oradaki otellerin. biraz daha araştıracağım.
sağolasın
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
eğer yanlış hatırlımıyosamm cağaloğlunda öyle bir hamam var ama baya bi tuzludu yine yanlış hatırlamıyom bi araştır bakalım
Drift Religion
fatih şubesi
-
o manada memleketin en ottan hamamları istanbul'dadır umarım bulursun..
-
meharis adlı üyeden alıntı
sağol metehan gitmesine giderim de fiyatları biraz abartılı geldi bana oradaki otellerin. biraz daha araştıracağım.
sağolasın
o zaman sultanahmetteki turistik hamamlara uğra...ayasofya cami altında akbıyık caddesinde
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
hocam haftasonu bursaya gel hem seni uludağa çıkartırız piknik filan yaparız hemde kaplıcaya gidersiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler