Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

devir ve sonrası..

Motovento
    REKLAM ALANI
    eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Arkadaşlar bugun bır kardesım motorunu sattı.fakat alan kısı plaka vs..istemıyorum ben demış..sımdı bızımkı de halıyle ruhsatı uzerıne almazsa dıye korkuyor..ben noter satışından sonra senı baglamaz gerısı,onemlı olan noter satısıdır senden cıkmıstır dedım ama..bıldıgım kadarı ıle noter satısını gerceklestırdıkten sonra alıcının en gec 1 ay ıcerısınde ruhsatı kendı adına cıkartması gerekıyor..Peki alan kısı noter satısı yapıldıgı halde ruhsatı uzerıne almaz ıse satıcı ıcın ılerıde bır sıkıntı dogarmı?kaza vb..gıbı durumlarda sorumlu kısı alanmıdır?yoksa noter devrınden sonra satıcıdan cıkmısmıdır sorumluluk..?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugun bır kardesım motorunu sattı.fakat alan kısı plaka vs..istemıyorum ben demış..sımdı bızımkı de halıyle ruhsatı uzerıne almazsa dıye korkuyor..ben noter satışından sonra senı baglamaz gerısı,onemlı olan noter satısıdır senden cıkmıstır dedım ama..bıldıgım kadarı ıle noter satısını gerceklestırdıkten sonra alıcının en gec 1 ay ıcerısınde ruhsatı kendı adına cıkartması gerekıyor..Peki alan kısı noter satısı yapıldıgı halde ruhsatı uzerıne almaz ıse satıcı ıcın ılerıde bır sıkıntı dogarmı?kaza vb..gıbı durumlarda sorumlu kısı alanmıdır?yoksa noter devrınden sonra satıcıdan cıkmısmıdır sorumluluk..?
    Aynı olay benim başıma geldi. Ben devrini noterden verdim ama adam üzerine almamış üç sene sonra motor bir trafik kazasına karışıyor ve motor un sahibi motoru bırakıp kaçıyor. Motorun pilakasını sorguluyorlar ben çıkıyorum ve karakoldan beni arıyorlar. Ben noter satışı ile birlikte karakola gidiyorum, noter satışında hengi tarihte sattığım filan yazıyor. Noter satışını iyi saklayın eğer sattığınızı ıspatlıyamazsanız başınız çok ağrır.

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Noter satışını yaptığınız takdirde sizi hiçbir şekilde bağlamaz. Motoru üzerine almazsa cezasını o kişi çeker. Siz sadece noter satışını saklayın, gerisinden korkmayın; içiniz rahat olsun.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Noter satışını yaptığınız takdirde sizi hiçbir şekilde bağlamaz. Motoru üzerine almazsa cezasını o kişi çeker. Siz sadece noter satışını saklayın, gerisinden korkmayın; içiniz rahat olsun.
    Aynen noter satış kağıdın kaybetmeyin yeterli.Yalnız şu var satış yapıldı değilmi vekalet falan değil
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen noter satış kağıdın kaybetmeyin yeterli.Yalnız şu var satış yapıldı değilmi vekalet falan değil
    satışını yarın yapacaklar bende yanlarında olacagım..

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satışını yarın yapacaklar bende yanlarında olacagım..
    Yani vekalet vardı .O zaman satışın muhakkak yapın ileride dert olur.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yani vekalet vardı .O zaman satışın muhakkak yapın ileride dert olur.
    evet vekalet benım adıma..ruhsat sahıbı sehır dısında oldugu ıcın benım adıma cıktı vekalet.noter satısını yapacagız yarın ve teslım edıcez motoru..sanırım sonrası alan kısıye kalmıs bızden cıkıyor

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler