İstanbuldan motor kiralayıp Kıbrısa gitmek istiyorum, yardım lütfen...
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar,
Bu seneki yıllık izinimin bir bölümünü uzun yol motosiklet gezisine ayırmayı planlıyorum.
Kıbrısta askerliğini yapmakta olan kankama uğrayıp sürpriz yapmak vede Adanadaki bir dostumu ziyaret etmek niyetindeyim.
İstanbulda tavsiye edebileceğiniz motosiklet kiralama şirkelteri varmıdır, hangileridir. 1 haftalığına 250 cc yada daha üstü (400-500 cc) ye sahip maxi scooter kiralamak istiyorum.
Birde kıbrısa motosiklet ile gitmek isteyenlerin ne gibi işlemler yaptırması gereklidir acaba? Forumda araştırdığıma göre pasaport ve birde motor kendi üzerimize ait değilse noterden bilmem bişey belgesi alınıyormuş galiba... Kiralık motor için böyle bir belge falan gereklimidir.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatıcı cevaplarınızı bekliyorum...
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
Reklamlar
-
Güncel...
Topiği gece açtığım için kimsenin gözüne çarpmamış sanırım... Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar !
-
vespa kiralayalabilirsin vepsa da böyle bir secenek var
bir de levent de bir yer var motor kiralayan levent sürücü kursuydu galiba tam hatırlamıyorum
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
-
motorsikletle yurt dışına çikmak için motorun ruhsatının kendi üzerine olması gerekmektedir değilse noterden vekaletnema gerek bunuda hiç bir kıralama şirketi yapmaz
-
ben ayın 15 i gibi adanaya gitmek istiyorum, yanıma yoldaş olursa çok iyi olur
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
sanırım Kıbrıs için pasaport gerekmiyor hatta Kıbrıs girişi olan pasaportlar bazı ülkelerde (bkz. Yunanistan) kabul görmüyor. o yüzden bu konuyu araştır derim. Motor kiralama işini yapabiliyorsan eş dosttan halletsen mali açıdan daha rahat olur gibi düşünüyorum sen ne dersin:?
GSM : +90 532 604 4810
mail:gokhanturker@yahoo.com
MSN:gokhanturker79@hotmail.com
-
Ah keşke olsa arkadaşlarda maxisi olan yok, bende daha önceden vitesli kullanmadım. Benim AN 125 le gitsem ölürüm herhalde. 2 haftada gidemem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler