motorum normal mi yakıyor
-
ben motorumu yeni aldım kanuni rokko 150 cc sivasta sehir içi kullanıyorum bir depo yani 6 lt benzinle 170 km yol gidebildim pek hırçın kullanmıyorum ama bana cok yakıyor gibi geldi bilen varsa yardım edebilirmi normalmi yoksa yapmam gereken seylermi var:((((
Reklamlar
-
-
fcskaan adlı üyeden alıntı
ben motorumu yeni aldım kanuni rokko 150 cc sivasta sehir içi kullanıyorum bir depo yani 6 lt benzinle 170 km yol gidebildim pek hırçın kullanmıyorum ama bana cok yakıyor gibi geldi bilen varsa yardım edebilirmi normalmi yoksa yapmam gereken seylermi var:((((
evet bıraz fazla yakıyor ama kaç km de motorun onu da belırtırsen daha ıyı yardımcı oluruz sana..2000km ye kadar karbüratör ayarları ıle oynama..eger bu km nın uzerındeyse motorun iyi bir usta ya ayar yaptırmalısın..benım 150zc sehır ıcı kullanımında 1 lt benzin ile 35 km yol yapıyor..
-
benim flex tech fun 50 var alman malI bendede 6 litre var ben 150 km fln yapIyorum asaqI yukarI bence normal yani
-
Eğer yeniyse biraz çok yakabilir. Kanuni Motorun 150 sahibiyim, ilk aldığımda bir depoyla 130-140 km gidiyordu, 1000 km'den sonra tam olarak kendini buldu, şu anda ş.içi kullanımda 2.5 lt/km yakıyor, biraz basarsam 3 lt.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
Benim ybr 4,260 lt benzin ile 154 km yol yapıyor 100 km de ne yakıyor hesaplayamadım matematiği kuvvetli olan hesaplasın en son aldığım benzin bu 13 tl ye 4,260 litre benzin bu da 154 km yapıyor. Yeni sibop ayarı yaptırdım buji ve hava filtresini değiştirdim bakalım düşecek yükselecek mi? km de 84 kuruş yakıyor
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
-
Herkese merhaba ben ahmet foruma uzun zamandır girmiyordum. Şu benzin tüketiminin ölçülmesi ile ilgili birşey söylemek istiyorum. Arkadaşım bu benzini ben şu şekilde ölçüyorum herkese de böyle ölçmelerini tavsiye ederim kesin sonuç için.Depo yu fulleyip 100 km kullan motoru tam 100 km sonra tekrar benzinliğe git tekrar depoyu fulle bak bakalım ne kadar litre benzin almışsın yani 100 km de ne kadar yakmış aynı işlemi 3 defa yap ve ortalamasını al bakalım 100 km de kaç litre banzin harcıyor. Bu arada hava filtresinin temizliği ve eğer motorun çok yeni değilse bazı faktörler de banzini çok kullanaman etki eder. Saygılar..
-
fcskaan adlı üyeden alıntı
Gayet normal kardeşim,eğer motorun 125 lik olsaydı o zaman fazla derdim ama Rokko için normal.Örneğin benim eski motorum Mondial 125 RT full depo yani 5 lt ilen benzininde litresi 2.9 ile 3 lira arasındayken 170 km yol gidiyordu.
-
Aslında gazlı bi araçla kıyaslandığında az da değil bu yakıt miktarı bana göre
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
-
bilgilendirginiz için teşekkür ederim
-
sen her zaman 20 tl lik benzin al o zaman fazla yakmaz zamlarda seni etkilemez
-
HIZLICAK adlı üyeden alıntı
Benim ybr 4,260 lt benzin ile 154 km yol yapıyor 100 km de ne yakıyor hesaplayamadım matematiği kuvvetli olan hesaplasın en son aldığım benzin bu 13 tl ye 4,260 litre benzin bu da 154 km yapıyor. Yeni sibop ayarı yaptırdım buji ve hava filtresini değiştirdim bakalım düşecek yükselecek mi? km de 84 kuruş yakıyor
Arkdaşım şu tüketim değerlerini Litre/KM olarak verirseniz daha anlaşılır olacak.
Benim CG 47 KM gidiyor 1LT ile aşağı yukarı. Ayarları tıkırsa
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ...
www.facebook.com/ugurbas
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler