bu kaskın sharp testlerinde 3 yıldız aldığını biliyorsundur umarım http://sharp.direct.gov.uk/search/details/?id=9 , üstelik bu kadar pahalı bi kaskın 1.35 kg olması biraz garip...
bu kaskın sharp testlerinde 3 yıldız aldığını biliyorsundur umarım http://sharp.direct.gov.uk/search/details/?id=9 , üstelik bu kadar pahalı bi kaskın 1.35 kg olması biraz garip...
bu kask ne malı?üzerinde amerikan bayrağı tarzı bişi var?allah cc bizi emperyalizmden korusun
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Hayırlı olsun güzel kask almışsın Asfalt yüzü görmez, hep böyle yeni kalır İnşallah.
Şu ABD bayrağını da sevemedim gitti.. Neyse, zevk meselesi tabiiki, güle güle kullan.
"1790tl normal satış fiyatı ama daha düşük bir fiyata aldım" diyorsun. Hadi 1000 tl'ye aldın diyelim. Yine bence fazla.Güvenlik testlerine bakıldıgında fiyatı kadar güvenligininde üst düzeyde olmadıgı görülüyor.
Umarım 1000 tl'den az vermişsindir.
Hayırlı olsun.
kilo ve güvenliği iyi değil diyorsunuz fiyatına göre .
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
kardeş motorumu sattım yazmışsın, kaskı başına güneş geçmesin diyemi aldın
Hayırlı uğurlu olsun..Sağlıcakla kullan ...Fiyatıda çok UYgunmuş.Beleş
Cok paraymış ya degermi yorum yapmıyorum
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Bence arkadaş en fazla 600-700 vermiştir.
Hoş kask hele bir motoru alayım 2 tane kask yapıcam biri karpuzdan biri kavundan ha birde kabaktan etti 3 hergün başka kask.
Malum sitede schuberth s1 pro'da sadece 2 yıldız alabilmiş..Halbuki motorrad testinde yanlış hatırlamıyorsam 1. olmuştu...(Kardeş model olan S1) S1 ile S1 pro arasında güvenlik açısından fark olacağını düşünmüyorum...Kime güvensek bu konuda anlamadım...
Fiyat konusuda gelince bence aşırı pahalı....Sanırım 2008 model,bunuda göz önüne alırsak "fiyat almış başını gitmiş".........
arkadaşlar daha pahalılarıda var mesela bendeki kask 1000 euro + KDV tabi benimki sıfır değil artık ikinci el oldu çizikleri falan var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 PM ----------
neden allah korusun bir kazada seni öldürecek olan motor koruyacak olan kask bu yüzden kaska verebildiğin kadarıyla ver...
Arai'nin kaskları yurt dışındada pahalı diğer kasklara göre fakat türkiye ve yurtdışı karşılaştırılması yapıldığında bu fark daha göze batar hale geliyor...Şuan arai'nin kendi sitesinde 900 dolar olarak gösterilen Corsair-V model kaskı 1500 civarı turkıyede satsalar içim yanmaz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)