kaza sonra sı yedek parça arama=)=)
Reklamlar
-
arkadaşlar merhabalar bugun tophane önünde tramvay yolunda mt 03 ile kaza yaptım ( ucuz atlattım )
Şimdi sorum şu olacak
motorun gidonu yamuldu ( değişecek)
motorun fren pedalı yamuldu ( değişecek)
motorun sürücu ayak koyma yeri kırıldı ( değişecek)
motorun arka yolcu ayak koyma yeri yamuldu ( kökten değişecek)=)
şimdi gittim servisine sordum aşağı yukarı 300 lira ile 400 lira arasında olacağını söylediler.
bu parçaları kendim bulamazmıyım ve ya daha ekonomik bir servis veya motorsiklet tamircisi tanıdığınız varmıdır.?
Çok teşekkürler
Reklamlar
-
geçmiş olsun..çıkar bilgi verecek biri..
-
-
-
geçmiş olsun.
bende geçen akşam motorla yan yattım. koruma demiri ve gidon ağırlığı çizildi, egzoz çizildi ve sinyal camım kırıldı. çizikleri rütuş yaptım fakat sinyal camım değişecek. 26 tl civarı bi ücreti var. kısacası can sıkıcı durumlar. parça olarak mt 3 yeni bi model olması ve satış rakamlarının az sayıda olması nedeniyle yan sanayi veya çıkma parça olarak kolay bulunur olacağını sanmıyorum. karizmaya çok önem vermezsen kırılan ve yamulan parçaların onarımına yönelebilirsin.
-
geçmiş olsun
başka servislere de sor
-
yok parçaları değiştirmem lazım kötü görünüyor gördükçe canımı sıkıyor üstüne binesim gelmiyor onun için değiştirim =)=)=))=)=
-
ozaman sanırım belirttiğin meblayı ödeyeceksin. 2 adet peg bir gidon ve bir fren maneti 400 tl normal. hatta benim motora göre ucuz bile. benim sinyalin tamamı kırılmış olsa 90 tl felan tutacaktı. en temizi tabiki sıfır parça kullanmak.içinede daha iyi sinecekse fazla altertatife yönelmeye çabalamana gerek yok. yetkili serviste sıfır parçayla başın ağrımadan taktır.
-
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
09 Temmuz 2009, 22:18
arkadasım gecmis olsun bucen kısıtlıysa cok ucuza halede bilirsin nevar bunda yeni alacagına sorunlu parcalrı duzeltirsin)
motorun gidonu yamuldu ( değişecek) degisecene duzeltirsin
motorun fren pedalı yamuldu ( değişecek) cok basıt duzeltirsin benim xt yamuldu duzeltim
motorun sürücu ayak koyma yeri kırıldı ( değişecek) kaynak etire bilirsin
motorun arka yolcu ayak koyma yeri yamuldu ( kökten değişecek) kokden degisecene duzelir
egerki maslak tarafına yolun duserse urabana gidon harıcı hepsini haletire bilirrim tabi gidonuda sokersen onuda hletire bilirim
-
09 Temmuz 2009, 22:33
murpesist adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhabalar bugun tophane önünde tramvay yolunda mt 03 ile kaza yaptım ( ucuz atlattım )
Şimdi sorum şu olacak
motorun gidonu yamuldu ( değişecek)
motorun fren pedalı yamuldu ( değişecek)
motorun sürücu ayak koyma yeri kırıldı ( değişecek)
motorun arka yolcu ayak koyma yeri yamuldu ( kökten değişecek)=)
şimdi gittim servisine sordum aşağı yukarı 300 lira ile 400 lira arasında olacağını söylediler.
bu parçaları kendim bulamazmıyım ve ya daha ekonomik bir servis veya motorsiklet tamircisi tanıdığınız varmıdır.?
Çok teşekkürler
Geçmiş olsun
vlad1462 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.
bende geçen akşam motorla yan yattım. koruma demiri ve gidon ağırlığı çizildi, egzoz çizildi ve sinyal camım kırıldı. çizikleri rütuş yaptım fakat sinyal camım değişecek. 26 tl civarı bi ücreti var. kısacası can sıkıcı durumlar. parça olarak mt 3 yeni bi model olması ve satış rakamlarının az sayıda olması nedeniyle yan sanayi veya çıkma parça olarak kolay bulunur olacağını sanmıyorum. karizmaya çok önem vermezsen kırılan ve yamulan parçaların onarımına yönelebilirsin.
Sizede geçmiş olsun
Allah tekrarından korusun
-
09 Temmuz 2009, 23:04
bir bak istersen
http://www.motorparca.com/parcalar.htm
bunun haricindede sahibinden.com dan araştır ordada çok sayıda yedek parça satan var
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
09 Temmuz 2009, 23:25
geçmiş olsun.allah beterinden saklasın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler