MZ ETZ 251 im var Bursa'da yedek parça ve servis yardıma ihtiyacım var
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hangi parçaları gerekiyor ?
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
-
Piston krank kolu lazım olursa bulabilirim.
ama karbüratör için şu arkadaşı arayınız..
Adı hakandır.. 0544 680 07 52
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
şu anda rölantide kalmıyor motor, gazı brakınca hemen stop ediyor.
bu şekilde gazı boşta brakmamak kaydıyla yinde kullanabiliyorum ama tekrar düzelmesi için küçük bi tornavidayla karbüratöre ufak bi müdahale gerektiriyor. bunu yapmayınca da motoru çaılıştırmak zorlaşıyor , marşı yemiyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:31 PM ----------
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Piston krank kolu lazım olursa bulabilirim.
ama karbüratör için şu arkadaşı arayınız..
Adı hakandır.. 0544 680 07 52
teşekkür ederim ilginiz için. eminim faydası dokunacak bişeyler çıkacaktır, kaydediyorum telefonu hemen
Motorize Ressam
-
slm arkadaşım ben motorcu hakan kırklarelinde sana karburatör bulurum en kısa zamanda fiyatına bakmam lazım
-
FREEBLADE_39 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşım ben motorcu hakan kırklarelinde sana karburatör bulurum en kısa zamanda fiyatına bakmam lazım
valla ilgilenip yardımcı olursanız çok sevinirim.
bu bulduğunuz karbüratör 88 mz e uyacaktır değil mi? babamın söyledğinin yalancısıyım o da bulmuş zamanında parça ama bzimkisi eski model olduğu için uyum göstermiyormuş.
Motorize Ressam
-
slm arkadaşlar mz syhan 301 karbiratör arıyorum yardımcı olun takas edebilirim bendede var parçalar debriyaj kolu ve takozu 3 adet koltuk ön firen kolu ve merkezi ön disk ön cant çelik aynalar ve transalp honda yedek parçaları var numaram 05397304778
-
mustafa_ adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar mz syhan 301 karbiratör arıyorum yardımcı olun takas edebilirim bendede var parçalar debriyaj kolu ve takozu 3 adet koltuk ön firen kolu ve merkezi ön disk ön cant çelik aynalar ve transalp honda yedek parçaları var numaram 05397304778
MSN e ekle beni konuşalım.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler