maxiboost adlı kullanıcıdan alıntıdır.lanetli zart ,her zaman olduğu gibi en fazla 2 ay dayanabildi ,
bugün gene bir tarafları karıncalanmaya başlamış olacakki bana sorun çıkardı .
maxiboost adlı kullanıcıdan alıntıdır.lanetli zart ,her zaman olduğu gibi en fazla 2 ay dayanabildi ,
bugün gene bir tarafları karıncalanmaya başlamış olacakki bana sorun çıkardı .
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
zat lanıcan ilerde pişman OLICAN
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
işine gelen yorumlar yapıcı...gelmeyen yıkıcı olacaksa çifte standart olur...senin iyiliğin emeğin motor sevdan söz konusu...üslup sert olabilir...zatda sorun yaşarsın kesinlikle de demiyorum....aynı paraya daha kalite modeller var diyorum...alma diyorsam 2005 ten beri söylediğim şey...dilimizde tüy bitti...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
kankacım arkadaş babamın oğlu değil...bu zamanda kimse bu uyarıyı bırak cevap yazmaz...zatı ben 05 eylülünde beşiktaş fulyada aygaz bayinde söktüm topladım...şasisi uçurtma çıtası gibi...motora sadece binmeyi bilmemek lazım..servisde yiyeceği kazıkları şimdiden anlatayım...her servisin farklı fiyatlandırması var...modaydı geçtigitti artık mondiler...bir millet geç de olsa uyanıyor...parayı yoldamı buldun derler...
zat a verdiğin paraya yazık olur.onun yerine ybr 125 al derim.sorun çıkarmaz sana kaya gibi motor.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
2.elinden bahsediyosun.4-5 ay önce zat aldım ama daha öncesinde bi 4-5 ay daha araştırdım, ybrleri gördüm çokta hoşuma gitti ama alamadım, para yetmiyince yapıcak bişe yok. kastım kastım anca zat alabildim 1500tlye (2500kmde ve her türlü ekstrasıyla). halada taksidini ödüyorum(ödeyemiyorum). yetmiyor yetmiyor yetmiyor. ha param oldumu ilk işim bi x8 almak, yeterki para olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 PM ----------
arkadaş kısmen haklı, tabiki kıyaslanamaz çin mallarıyla diğerleri. hakkaten az da olsun sorun çıkarırlar, benim en büyük sorunum marş motorunun bozulması(ayak marşı sağolsun) ve yolda kalmamı sağlayan benzin hortumunun kopmasıydı (bantla yola devam) . sanırımki en sorunsuz zat bende ama yinede her yola çıkmadan "lan ya yolda kalırsam" diye düşünmeden edemiyorum. o yüzden kabul edilmesi gerekirki çin malları en son tercih olmalı, alınırsada ona göre kullanılmalı. ki ben öyle yapıyorum
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
ben ikisinide kullandım, hiçbir farkı yok,
tabi bunda sürücü kullanıcıda değişiyor,
ne ekersen onu biçersin kimisi alıyor 20 bin km tık sorun yapmıyor, ben aldım mondial 151 rs 45 km de manifolt patladı 50 km ara gaz ile geldim.
anlaşılan bu arkadaşın kafası çok karışacak.
ama bilinen şu ki çin malı motosikletler parasına göredir.
ama ben sadece bir öneri veriyorum, akıl vermiyorum sadece bir öneri, zat yerine burkman 125 veya buna benzerlerine bak derim,
ileride bu mesajları okudugunda eger aldıgın zat sorunsuz olursa hep yalanmış dersin, ancak aldıgın zat aldıgın günden beri seni uğraştırmışsa geç kalmış demeksindir.
sana kolay gelsin, içinden geliyorsa onu al.
paylaşıma devam
98 Beygir.....
zata vereceğin paraya 2, el japon al problemsiz bin, çin deneyiminden geçmiş ve japon almış bi kullanıcı olarak deneyimim budur. Zaten bence zat hiç alma, bence fiyatını hiç hak etmiyor. Sadece iri ve maxi scooter görüntüsü insanları aldatıyor. Bence o motorların ortalama kullanım ömrü 2-3 seneden fazla değil. ve eğer sıfır almayı düşünürsen bi kaç sene sonra satmaya niyetlendiğinde aşırı zarar edersin. Çin işi zarar işidir. Bence hiç bulaşma. Şimdi yol gösterici olmak adına küçük bi destan yazardım buraya fazla zamanım yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 PM ----------
Cihan arkadaşımıza aynen katılıyorum. Bende bu işe 150 hs ila başladım. Her kez aslında bi çin kazığı yiyor bu yolda işi başlarken deneyimsizlik bilgisizlik, sıfır motora ufak bütçe ile binmöe arzusu ama, şimdiki aklım olsa direk japonla başlardım. Başlayacak olan tüm arkadaşlara çin kumarı oynamalarını öneririm.
çok niyetin var sa al gitsin başkasından tavsiyeye ne gerek var....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Bugün zatladım,zatlanmak üzereyim,tüüh zatlanamadım,zatlandım zatlanacam,zatlanmıştım,zatlanıyormuşum,zatlanamad ıklarımızdan mıymışsınız?................
Hayırlısı olsun.
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
eeeeh amma b.k attınız zat a haa..
yeter yani..4 ay araştırdım ve 4 aydır da bende ve başımı ağrıtacak hiçbir sorunda yaşamadım..
şahsen kazık mazık ta yediğimi düşünmüyorum..bu başlıktan da baydım dahada bu başlığa gelmem..
İlgi alakanız için tüm herkese teşekkürler..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)