Bence biraz daha sabret ve 2'nci el de olsa SYM nin Joyride 200 mondelini al harika bir Scooter...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
ben zatlanma derim ben kullanıyorum 1500 km de çok arızası var sen mondial 151 rs' len en iyisi
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
zat ın selesi rs ninkinden 3 kat daha rahat bir olumlu özellik olarak..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 PM ----------
zat ın selesi rs ninkinden 3 kat daha rahat bir olumlu özellik olarak..
Boşuna zatlanıcam dememişim
düzgün kullanırsan zat iyidir güzeldir. benim alet 8000de. şu ana kadar olan sorunlarını yaziyim
marş motoru bozuldu (en pahalı masrafı buydu-65tl)
yağ kaçırıyodu (zatlarda klasiktir, 25tlye yaptırdım 3-4 gün önce, bakalım düzelmişmi-şimdilik düzeldi gibi)
benzin hortumu çatladı (bu da zatlarda klasik, 3-5liraya kendin bile değiştirebilirsin)
ampulü patladı (o kadarda olur)
(birde benden önceki sahibi komple sinyalleri değiştirmiş, nası bozulmuş bilmiyorum)
başkada birşeyi olmadı. düzgün kullanırsan durup dururken bozulmaz alet zaten. çin malı olduğunu bilip ona göre kullanıcaksın. bide şansta etkili tabi, hatalı üretim gelirse eline yandın tabiki.
kolay gele
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Saol yorumun için runemagick
yani sana akıl verenleride eleştiriyorsun....uyanın artık...aç gözünü....bunlar at arabası paranı çöpe atacak kadar zenginmisin...alınaca motor değil...baş belasıdır...bakalit bidon gibi grenaj kasası var..sym çok kalite markadır ama anlayacak kapsite gerekir...mondıal kimmiş çakma çin malı maket motorlar...05 den beri anlata anlata biz bıktık siz daha anlayamadınız....
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...aceralari.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yapıyorsak bir nedeni vardır elbette
Uzatmadan; Motosiklet ithalatı ve üretimi yapan bir firmada iyi bir pozisyonda bulundum.
SYM nin hemen tüm modellerini test ettim....inan bana test etme imkanın olsaydı almak istediğin modelin yanına bie yanaşmazdın.....
Çok bilinen bir söz var ama burada ima dahi edemeyeceğim çünkü yeri değil....ama makyajına ve dış görünüşüne inanma dersem anlarsın sanırım....
Kısa vadeli yani 1-2 yıl için alacaksan düşünme al ama 5 yıl ve daha fazla kullanabilirim diyorsan git bir SYM,KYMCO;VESPA,PİAGİO al....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
üstteki iki arkadaş, yaptığınızı anlamak zor hakkaten. zat yada çin alanların parası varda illa bunlarımı almak istiyolar. hayatın her alanında böyledir. yettiği kadarına talim ediceksin
adam araba alıcak, parası hacı murata yetiyo, biraz daha ekliyip opel astramı alsın
ümraniyede ev alıcak, 3-5 ekliyip kadıköydemi otursun
adam atıyorum 3000tlye xxxx marka alsa, 4000e yyyy marka al diceksiniz, 4000e yyyy marka alsa 5000e zzzz diceksiniz. yok yahu yok, yokki alıyo millet. ekmek bulamazsanız pasta yiyine gidiyo bu mantık
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Tam bir yıl önce motosiklet almak için o kadar çok forum araştırdım ki, inanamazsın.
Bende senin gibi ilk önceleri biraz görünümü biraz fiyatından dolayı Zat 150 alacağım demiştim.
Araştırdığım forumlarda şunu gördüm. 10 kişiden 2 kişide bu tarz çin motorlarında şans ya da çok dikkatli kullanım sonucu problem "az çıkabiliyor". Ancak kullanılan malzemeden dolayı kesinlikle problem çıkıyor. Ve bu öyle bir anda oluyor ki seni motora bindiğine pişman ediyor. Emin ol hiç bir markanın tellallığını yapmak için burada değilim. Kendi yaşadıklarımı sana anlatıyorum.
Çok büyük araştırmalar sonunda Çin işi bir scooter alacağıma ya çok az daha para vererek, ya da ikinci el az kilometrede sorunsuz kymco, Sym türü bir motosiklet almaya karar verdim.
Sonuçta Kymco Grand Dink aldım.. 10000km deyim. Sadece benzin ve bakımında yağ koyuyorum. İnanılmaz memnunum.
Tekrar şunu sölemek istiyorum. Zat ve türevi motosikletlerde kim ne derse desin kullanılan malzeme kesinlikle Kymco ya da SYM ile kıyaslanamaz. Bunu sürüş ve kilometreler geçtikçe anlıyorsun. Sakın bu forumdaki Zat'a karşı kendi motosikletleri olduğu için duygusal yaklaşan kişilere inanıpta alma o motosikleti. Saygılar...
Grand Dink 150cc
arkadaşlar şu konuda anlaşalım burda herkes çin malı motorların kalitesini biliyor ki bu forumda mondiali kyomco ile kıyaslamak için açılmamıştır.kyomco bir honda kalitesinde motorlar üretmektedir
fakat bunun yanında çin malllarınıda atsan atılmaz satsan satılmaz durumuna getirmeyin KULLANMAYI BİLDİKTEN SONRA hertürlü ihtiyacı karşılar ucuza motora binmemenin keyfini yaşatır parçası ucuzdur.zat da ilgilenildikten sonra çok iyi bir maxi scooterdır .
saygılar
Yukarıda "motora binmemenin keyfini yaşatır" demişsin. Allah'mı yazdırdı acaba
Şaka bir yana, daha önce yazdığım gibi ben sadece deneyimimi ve aldığım motoru yazdım. Aynı paraya sahibinden.com da çok düşük kilometreli çok sağlam motosikletler varken neden bu Zat sevdası diyorum sadece. Çünkü arkadaşımın zat'ı ilk 300 kilometrede yolda kaldı. Bunun gibi birçok örnek var.
Para kolay kazanılmıyor. Bunu bilen biri olarak arkadaşın aynı fiyata daha keyifli yolculuk yapması için yazmıştım. Saygılar...
Grand Dink 150cc
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)