Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yakında zat'lanıcam

Motovento
    REKLAM ALANI
    CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    lanetli zart ,her zaman olduğu gibi en fazla 2 ay dayanabildi ,
    bugün gene bir tarafları karıncalanmaya başlamış olacakki bana sorun çıkardı .
    maxiboost adlı kullanıcıdan alıntıdır.
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scooter a binmek istiyorsa ne alsın?

kymco agılıy actıva alabilir...ama arkadaş bizi sallamıyor tın diyorum artık...

Alıntı DontTeely adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saolun yorumunuz için, kabaca zat şöyledir böyledir yazmadığınız için teşekkür ederim. Karar verirken bunlarıda göz önünde bulundurucam.
    birader işine gelen yorumlara cevap yazıp beni yeteri kadar sinirlendirdin...ne halin varsa gör...zaman bakalım kimi haklı çıkarıcak...at paranı öpe banane
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kymco agılıy actıva alabilir...ama arkadaş bizi sallamıyor tın diyorum artık...

birader işine gelen yorumlara cevap yazıp beni yeteri kadar sinirlendirdin...ne halin varsa gör...zaman bakalım kimi haklı çıkarıcak...at paranı öpe banane

Yorumlarınıza yıkıcı olmak yerine yapıcı olmayı denerseniz sizin yorumlarınızıda dikkate alırım, yok eğer ben kaba üslubumla birşeyleri anlatırım diyorsanız o başka..

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zat lanıcan ilerde pişman OLICAN
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    işine gelen yorumlar yapıcı...gelmeyen yıkıcı olacaksa çifte standart olur...senin iyiliğin emeğin motor sevdan söz konusu...üslup sert olabilir...zatda sorun yaşarsın kesinlikle de demiyorum....aynı paraya daha kalite modeller var diyorum...alma diyorsam 2005 ten beri söylediğim şey...dilimizde tüy bitti...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    işine gelen yorumlar yapıcı...gelmeyen yıkıcı olacaksa çifte standart olur...senin iyiliğin emeğin motor sevdan söz konusu...üslup sert olabilir...zatda sorun yaşarsın kesinlikle de demiyorum....aynı paraya daha kalite modeller var diyorum...alma diyorsam 2005 ten beri söylediğim şey...dilimizde tüy bitti...
    kendini yorma abi sen uyarını yapmışsın, boşver gerisi ona kalmış
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendini yorma abi sen uyarını yapmışsın, boşver gerisi ona kalmış
    kankacım arkadaş babamın oğlu değil...bu zamanda kimse bu uyarıyı bırak cevap yazmaz...zatı ben 05 eylülünde beşiktaş fulyada aygaz bayinde söktüm topladım...şasisi uçurtma çıtası gibi...motora sadece binmeyi bilmemek lazım..servisde yiyeceği kazıkları şimdiden anlatayım...her servisin farklı fiyatlandırması var...modaydı geçtigitti artık mondiler...bir millet geç de olsa uyanıyor...parayı yoldamı buldun derler...

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı Ahmet Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukarıda "motora binmemenin keyfini yaşatır" demişsin. Allah'mı yazdırdı acaba
    Şaka bir yana, daha önce yazdığım gibi ben sadece deneyimimi ve aldığım motoru yazdım. Aynı paraya sahibinden.com da çok düşük kilometreli çok sağlam motosikletler varken neden bu Zat sevdası diyorum sadece. Çünkü arkadaşımın zat'ı ilk 300 kilometrede yolda kaldı. Bunun gibi birçok örnek var.
    Para kolay kazanılmıyor. Bunu bilen biri olarak arkadaşın aynı fiyata daha keyifli yolculuk yapması için yazmıştım. Saygılar...
    tabiki sende haklısın dostum bu benim görüşüm

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    zat a verdiğin paraya yazık olur.onun yerine ybr 125 al derim.sorun çıkarmaz sana kaya gibi motor.
    unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    2.000 e ybr var...zat almak zorunda değil...
    2.elinden bahsediyosun.4-5 ay önce zat aldım ama daha öncesinde bi 4-5 ay daha araştırdım, ybrleri gördüm çokta hoşuma gitti ama alamadım, para yetmiyince yapıcak bişe yok. kastım kastım anca zat alabildim 1500tlye (2500kmde ve her türlü ekstrasıyla). halada taksidini ödüyorum(ödeyemiyorum). yetmiyor yetmiyor yetmiyor. ha param oldumu ilk işim bi x8 almak, yeterki para olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 PM ----------

Alıntı Ahmet Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam bir yıl önce motosiklet almak için o kadar çok forum araştırdım ki, inanamazsın.
    Bende senin gibi ilk önceleri biraz görünümü biraz fiyatından dolayı Zat 150 alacağım demiştim.
    Araştırdığım forumlarda şunu gördüm. 10 kişiden 2 kişide bu tarz çin motorlarında şans ya da çok dikkatli kullanım sonucu problem "az çıkabiliyor". Ancak kullanılan malzemeden dolayı kesinlikle problem çıkıyor. Ve bu öyle bir anda oluyor ki seni motora bindiğine pişman ediyor. Emin ol hiç bir markanın tellallığını yapmak için burada değilim. Kendi yaşadıklarımı sana anlatıyorum.
    Çok büyük araştırmalar sonunda Çin işi bir scooter alacağıma ya çok az daha para vererek, ya da ikinci el az kilometrede sorunsuz kymco, Sym türü bir motosiklet almaya karar verdim.
    Sonuçta Kymco Grand Dink aldım.. 10000km deyim. Sadece benzin ve bakımında yağ koyuyorum. İnanılmaz memnunum.
    Tekrar şunu sölemek istiyorum. Zat ve türevi motosikletlerde kim ne derse desin kullanılan malzeme kesinlikle Kymco ya da SYM ile kıyaslanamaz. Bunu sürüş ve kilometreler geçtikçe anlıyorsun. Sakın bu forumdaki Zat'a karşı kendi motosikletleri olduğu için duygusal yaklaşan kişilere inanıpta alma o motosikleti. Saygılar...
    arkadaş kısmen haklı, tabiki kıyaslanamaz çin mallarıyla diğerleri. hakkaten az da olsun sorun çıkarırlar, benim en büyük sorunum marş motorunun bozulması(ayak marşı sağolsun) ve yolda kalmamı sağlayan benzin hortumunun kopmasıydı (bantla yola devam) . sanırımki en sorunsuz zat bende ama yinede her yola çıkmadan "lan ya yolda kalırsam" diye düşünmeden edemiyorum. o yüzden kabul edilmesi gerekirki çin malları en son tercih olmalı, alınırsada ona göre kullanılmalı. ki ben öyle yapıyorum
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı DontTeely adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    151 rsnin negibi olumlu ve olumsuz yönleri vardır 150zata karşılık ?

ben ikisinide kullandım, hiçbir farkı yok,
    tabi bunda sürücü kullanıcıda değişiyor,
    ne ekersen onu biçersin kimisi alıyor 20 bin km tık sorun yapmıyor, ben aldım mondial 151 rs 45 km de manifolt patladı 50 km ara gaz ile geldim.

anlaşılan bu arkadaşın kafası çok karışacak.
    ama bilinen şu ki çin malı motosikletler parasına göredir.
    ama ben sadece bir öneri veriyorum, akıl vermiyorum sadece bir öneri, zat yerine burkman 125 veya buna benzerlerine bak derim,
    ileride bu mesajları okudugunda eger aldıgın zat sorunsuz olursa hep yalanmış dersin, ancak aldıgın zat aldıgın günden beri seni uğraştırmışsa geç kalmış demeksindir.
    sana kolay gelsin, içinden geliyorsa onu al.
    paylaşıma devam
    98 Beygir.....

Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne ekersen onu biçersin kimisi alıyor 20 bin km tık sorun yapmıyor, ben aldım mondial 151 rs 45 km de manifolt patladı 50 km ara gaz ile geldim.

ama ben sadece bir öneri veriyorum, akıl vermiyorum sadece bir öneri, zat yerine burkman 125 veya buna benzerlerine bak derim,
    ileride bu mesajları okudugunda eger aldıgın zat sorunsuz olursa hep yalanmış dersin, ancak aldıgın zat aldıgın günden beri seni uğraştırmışsa geç kalmış demeksindir.
    paylaşıma devam

Sağolasın yorumun için..

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    zata vereceğin paraya 2, el japon al problemsiz bin, çin deneyiminden geçmiş ve japon almış bi kullanıcı olarak deneyimim budur. Zaten bence zat hiç alma, bence fiyatını hiç hak etmiyor. Sadece iri ve maxi scooter görüntüsü insanları aldatıyor. Bence o motorların ortalama kullanım ömrü 2-3 seneden fazla değil. ve eğer sıfır almayı düşünürsen bi kaç sene sonra satmaya niyetlendiğinde aşırı zarar edersin. Çin işi zarar işidir. Bence hiç bulaşma. Şimdi yol gösterici olmak adına küçük bi destan yazardım buraya fazla zamanım yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 PM ----------

Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster

paylaşıma devam
    Cihan arkadaşımıza aynen katılıyorum. Bende bu işe 150 hs ila başladım. Her kez aslında bi çin kazığı yiyor bu yolda işi başlarken deneyimsizlik bilgisizlik, sıfır motora ufak bütçe ile binmöe arzusu ama, şimdiki aklım olsa direk japonla başlardım. Başlayacak olan tüm arkadaşlara çin kumarı oynamalarını öneririm.

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok niyetin var sa al gitsin başkasından tavsiyeye ne gerek var....
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Bugün zatladım,zatlanmak üzereyim,tüüh zatlanamadım,zatlandım zatlanacam,zatlanmıştım,zatlanıyormuşum,zatlanamad ıklarımızdan mıymışsınız?................

Hayırlısı olsun.
    [COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
    Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    eeeeh amma b.k attınız zat a haa..
    yeter yani..4 ay araştırdım ve 4 aydır da bende ve başımı ağrıtacak hiçbir sorunda yaşamadım..

şahsen kazık mazık ta yediğimi düşünmüyorum..bu başlıktan da baydım dahada bu başlığa gelmem..

İlgi alakanız için tüm herkese teşekkürler..

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler