Yanlış anlamayın satılık ilanla hiçbir alakam yok,Fiyatlara gözatarken rastladım,İlgilenen olursa baksın isterim,Bana kıyasladıgımda çok uygun geldı fıyat...
http://www.sahibinden.com/cok_nakite...XQQdisplayitem
Yanlış anlamayın satılık ilanla hiçbir alakam yok,Fiyatlara gözatarken rastladım,İlgilenen olursa baksın isterim,Bana kıyasladıgımda çok uygun geldı fıyat...
http://www.sahibinden.com/cok_nakite...XQQdisplayitem
kontür kazanmak için yapılan bi numaradır belki,doğru bir ilan olacağını sanmıyorum
Drift religion
uhh baya bı ucuz hemde
evet uygun. 2009 -2008 ler arasında bu fiyatta yazın pek yok.
ben plakasını merak ettim geçen bi tanesi faturasını kestirmeden aldığı motoru çok ucuza satıyordu
ya nakite sıkışmıştır, yada aslı olmayan bir ilan. Birşey dikkatimi çekti resimler 2003 yazıyor ama belki foto makinanın ayarı bozuktur.
asparagas bir ilana benziyor bütçesi olupta düşünenler bir arasın bakalım.
Bencede asparagas olabilir,Yani sonuçta bu motoru,galeriye satsa,anında ihitiyacı olan parayı ve hatta bence biraz daha fazlasını alabilir..
Kanki bu işin içinde kesin bir iş var bak sana bir olay anlatim. Geçen biz ist. bir motor beyendik adamı aradık pazarlığı bitirdik yarin otobüsle geliriz dedik adam kaporo gönderin dedi bizde 300 tl gönderdik ist. gittik ne öyle bir adam var, nede öyle bir motor adam bizi kek ledi yani. Her şey olabiliyor.
En sağlamı bulunduğun şehirden motor almak gibi
evet dediğin gibi herşeyin bir değeri var bu ilan sahte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 PM ----------
aynen. birde bildiğin birinden almak daha iyi yani motorun geçmişini bileceksin kafan rahat olacak sonuç olarak bunun üzerinde bir can binecek ve 280 km hız yapacak ne kadar güvenli, neresinde ne var bilmek gerek.
kazalı felan olabilir belki
Life is what happens when you are busy making plans
Diğer ilanlarına baktığımda erdal bayırlı olarak isim vermiş,bu honda ilanında ise AJDAR HAKYEMEZ
bu kapora davasına bende motor alamamıştım.
almancı bi amcadan gs 500 alacaktım.
adamı ilk defa görmüştüm.ustam tanıştırdı.kapora istedi.50-100 verelim dedim.adam 500 kağıt kapora istedi.tanımadığım adamada 500 lira verecek değilim heralde.adam satmaktan vazgeçmişti.
Orgazma Dudak Büktürür
piyasayı siz böle yükseltiyorsunuz böyle Vergilerde üstüne tuz biber.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
ilan sahibinden.com aracılığıyla satılmıştır diyo? ilan gerçekti galiba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)